Begraafplaats

 • Auteur
  Berichten
 • D.
  Gast

  Goedemorgen allemaal!

  Vannacht droomde ik dat ik op een begraafplaats stond… ik zag allemaal graven. Ook zag een super grote bloesem boom in het roze met Jezus er aan gekruisd. Daaronder was het graf van mijn opa en oma! Verder keek ik naar de nummers op alle graven. Van de plekken die je resereveerd!

  Toen werd ik wakker. Ik keek op mijn telefoon en mijn vriend had mij net een berichtje gestuurd dat zijn opa is overleden vannacht.

  Kan iemand mij hierover wat vertellen? Vind het nog steeds heel vreemd….

  Esme
  Moderator

  Volgens het christelijke geloof stierf Jezus voor onze zonden. Jezus bracht een offer voor de mensheid. Door Jezus kan iedereen God leren kennen. De (kersen)bloesem wordt door Japanners gezien als een schoonheid dat kort is van duur. Voor Japanners is de kersenbloem een teken van een nieuw begin van bloei. De nummers op de plekken is een feit. Eén ding weten we zeker. Iedereen zal een keer gaan.

  Onbewust in je droom heb je gevoeld dat de opa van je vriend het hiernamaals is binnengetreden. Sommige zeggen dat het een soort van radiogolf of frequentie is die je heb opgepikt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">