Beestjes in m’n gordijnen en een tijger

 • Auteur
  Berichten
 • Ellis
  Gast

  Ik droomde dat ik m’n gordijnen en jassen in m’n kamer (het was m’n kinderkamer) allemaal vol zaten met beestjes, geen naden maar wel larven of jonge insecten. Ook tegen het raam zaten eitjes en ik probeerde alles eruit te kloppen. Mijn moeder hielp me, maar speelde niet een hele aanwezige rol geloof ik.

  Even voor ik de beestjes ontdekte was mijn grootste probleem een hele grote witte tijger, die onverwachts mijn raam insprong en zich altijd opdrong aan me (seksueel). Hij wou ook dat ik eten ging halen en hij vroeg veel aandacht van me die ik hem niet wou geven. Hij was me tot last maar ik was bang dat hij boos zou worden als ik dat liet merken. Ik probeerde met een blik anderen te waarschuwen en om hulp te vragen.

  EsmeEsme
  Moderator

  De beestjes symboliseren kleine irritaties. Er is iets in het dagelijks leven waar je heel erg tegenop ziet of lastig vindt. Gordijnen zijn een sluier naar het onbekende of onbewuste. Het kan te maken hebben, dat je liever je eigen ding wilt doen en niet meegaat met een ander. Je wilt je eigen mening vormen, maar soms, word je nog wel eens overgehaald om het zo te doen zoals anderen het willen. Witte tijgers symboliseren kracht, schoonheid en eer.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">