Bankoverval en geld verstoppen

 • Auteur
  Berichten
 • Abigail

  Goedemiddag iedereen, ik hoop dat iemand mij kan helpen deze droom te begrijpen. De droom begon met een bank overval het leek geen geplande overval maar meer in de zin van het alarm ging af en er was niemand bij de kassa en iemand anders riep naar mij om de kassa te pakken dit deed ik en we rende keihard weg naar een supermarkt en verstopte het geld onder een tree met yoghurt dit viel niet op. Even later liep ik met een kinderwagen (ik heb geen kind) en ik stak de weg over (daar waar er geen zebra pad was) naar de bushalte aan de andere kant. Verder stond ik ergens met mijn tante en er was een ander groep mensen die ons aan staarde voor lange tijd. Later zag ik een vrouw met een pruik met een zwart/blonde kleur.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Abigail

  Ik zou heel graag een uitleg willen ja!

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De overval kan een gevoel zijn die je hebt en die zich in je droom in de rol van jezelf manifesteert. Het kan zijn dat succes bij jou gestolen is, of dat iemand met de eer loopt te strijken voor iets dat jij gedaan hebt. Misschien heb je het idee dat je oneerlijk bent behandeld. Geld hebben staat voor gemak staan. Maar dit geld wil je verstoppen, want je weet dat er niet juist gehandeld is. Yoghurt is behoefte hebben aan natuurlijke balans. De kinderwagen staat voor zelfzorg. Je bent afhankelijk van anderen, want je wacht op de bus. Een bus staat voor passiviteit. Je laat je rijden volgens de route van een ander. De kleur van de pruik is zwart wit ofwel Yin Yang. Maar deze pruik verwijst dit naar een of andere vorm van misleiding.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Abigail

  Hartelijk dank voor de uitleg! Nu is de droom me ietsje duidelijker geworden!

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">