Bange dromen

 • Auteur
  Berichten
 • ailurophile
  Gast

  Hi, mijn dromen zijn over het algemeen erg realistisch en gisteravond was het geen uitzondering.

  Ik droomde dat ik een feest hield voor heel veel mensen en dat er een moordenaar rondliep die langzaam iedereen vermoord. Uiteindelijk hield het moorden op en kwam ik in mijn ouderlijk huis van mijn vader terecht, een plek waar in amper ben door de matige relatie die ik met mijn vader heb. mijn vader en 5 andere mensen waren ook in het huis maar voordat de droom ophield reden er 15 jongeren met felle lampen op de fiets rondjes. De fietsende mensen hadden allemaal een masker op en hadden allemaal een wapen vast. Mijn vader drukte op dat moment op een knop waardoor er een alarm afging en ik werd op dat moment wakker. Mijn eigen wekker ging nog lang niet, ik heb de droom niet meer van mij af kunnen schudden omdat er zo veel details in zaten. Ik kreeg ook een heel hoog Purge gehalte van de droom echter heb ik deze film 1 keer gezien in 2013.

  Als iemand een betekenis weet achter deze droom dan hoor ik het graag.

  Esme
  Moderator

  Ailurophile, dus je had een feestje! Het feestje staat symbool voor tijd van ontspanning, maar door de moordenaar kun je niet tot rust komen. Er jaagt iets. Iets voert je gemoedstoestand op. Het kan zijn dat je aan verplichtingen moet doen, waar je totaal geen zin in hebt. Het ouderlijk huis is waar je bent opgegroeid en gevormd. Hier ontstond een deel van je basis. Toch kan het zo zijn, dat in die tijd niet je plekje hebt gevonden, want de relatie met je vader is niet zo sterk. Beide zaken; de moordenaar die je opjaagt en het niet echt thuis voelen, kan met elkaar te maken hebben. Het gaat hier om onrust in je lijf.

  De jongeren staan symbool voor je mede leeftijdsgenoten. Je ervaart veel in je omgeving, dat bepaalde mensen, net als jij, niet echt verder komen in hun ontwikkeling en alsmaar rondjes blijven fietsen. Kan door de scheiding komen. Het masker en het wapen staan voor bescherming, waarbij je liever anoniem wilt blijven. Je kunt niet makkelijk jezelf zijn. Het alarm zijn de alarmbellen die rinkelen, om je toch na te laten denken over wat je echt van binnen voelt.

  De film Purge ken ik niet. Misschien kun je me vertellen, wat dat soort film het is. Ik hoop dat je je een beetje kan vinden in de droomuitleg. Ik lees het wel!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">