Bang voor het donker.

 • Auteur
  Berichten
 • FeariesqtxFeariesqtx
  Deelnemer

  Hoi,
  Toen ik nog best jong was, ik denk ongeveer 10/11 jaar geleden, kreeg ik altijd heel veel nachtmerries. Ik had altijd 3 nachtmerries die ik altijd weer opnieuw kreeg. 2 met heksen, 1 die ging over het donker.

  Deze vraag gaat over de laatste.
  De droom ging als volgt:

  Ik was in mijn woonkamer, en alles zag er precies hetzelfde uit als altijd. Ik was alleen thuis en het was al donker buiten. Ik deed de deur, die naar de gang leidde open, en deed hem dicht. Ik stond voor de trap, en naast de trap stond een muur met daarop 2 lichtknopjes. De ene was om het licht in de gang aan te doen, en de andere was om het licht boven aan te doen. De gang was helemaal donker, en vanaf het moment dat ik de deur achter me dichtdeed moest ik zo snel mogelijk de trap op rennen. Helemaal bovenaan de trap stond nog een muur, met daarop het lichtknopje van boven. Op de een of andere reden deden de 2 lichtknopjes beneden het niet, dus moest ik toen ik boven was gelijk het lichtknopje aan doen, zodat het niet meer donker was. Als ik niet snel genoeg was, kwam er een of ander vaag figuur die me in een groot, zwart gat slokte. Het punt is alleen dat ik nooit optijd was om het lichtknopje aan te doen, ik was altijd te laat. Het maakte niet uit hoe hard ik rende, er was altijd een of andere ontzichtbare kracht die me ervan wegduwde.

  Nadat ik in het zwarte gat was gezogen, tintelde mijn hele lichaam en werd ik wakker.

  Ik had deze droom niet alleen thuis, maar ook als ik ging logeren bij familie leden.

  Door deze droom ben ik bang voor het donker geworden, en ren ik altijd zo snel mogelijk de trap op.

  Mijn vraag is of hier een reden voor was, want voordat ik deze nachtmerries kreeg was ik nooit bang voor het donker. Ook vraag ik me af hoe het kan dat ik mijn lichaam voelde tintelen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">