Baby door wc spoelen

 • Auteur
  Berichten
 • JennyPenny
  Gast

  Ik heb zo’n nare droom gehad vannacht die me flink heeft aangegrepen en kan hierover ook niks op internet lezen..

  Ik ben 5 maanden geleden bevallen van een dochtertje en in mijn droom kwam zij erin voor.

  Ik was op de wc een grote boodschap aan het doen, en op de een of andere manier lag m’n baby ook in de wc pot. Ik zag dit en trok gewoon door, met de intentie dat dit goed komt dat ik haar aan de beentjes er zo weer uit kon trekken.. Want dit gebeurde schijnbaar vaker.
  Toen ik dit dus probeerde kreeg ik haar niet meer te pakken en was ze weg! Ik heb de hele wc pot uit elkaar gehaald vol in paniek maar ze was gewoon weg.
  Ik had mijn baby vermoord..

  Sorry voor de vieze gedachte maar ik moest dit even kwijt, hopelijk kan iemand me vertellen wat deze droom mij probeert te vertellen?

  Mvg Jennifer

  Esme
  Moderator

  Poepen tijdens de bevalling zien mensen vaak als gênant. Misschien was je daar mee bezig tijdens de bevalling. Sommige vrouwen moeten juist nodig voordat de bevalling begint of krijgen ineens diarree. Het lichaam leegt zich dan om de weg vrij te maken en zich volledig te kunnen richten op het geboorteproces. De wc staat voor afval lozen. Het afval zijn de vieze gedachten waar je vanaf wilt zijn. Je verward het persen met de baby. Er is hier een angst gaande, dat je denkt iets fout te hebben gedaan. Poepen en bevallen is loslaten.

  JennyPenny
  Gast

  Hoi esme,

  Tijdens mijn bevalling heb ik geen ontlasting gehad.. Hier ben ik ook totaal niet mee bezig geweest. Wel heb ik van te voren met de weeën thuis mezelf goed kunnen legen!

  In mijn droom was ik ook niet aan het persen, ik was al op het punt in mijn droom dat ik ontlasting zag in de pot en door trekte met m’n baby erbij. Het was ook geen ongelukje dat het per ongeluk ging. Het was meer om te laten zien kijk, ik trek door en ik trek m’n baby er weer uit aan de beentjes.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">