autoschoonmaken

 • Auteur
  Berichten
 • angel maria
  Deelnemer

  Droomde dat ik met de auto door de was straat ging, ik reed en mijn zus zat er naast. En op alle programma’s waren enorm veel korting.Ik had voor een luxer all in pakket gekozen voor een prijs waar je normaal gesproken alleen de auto mee door de wasstraat mag rijden.

  Toen de auto gewassen was reed ik door naar de andere was straat ( waar de auto’s van binnen gereinigd worden)
  Ik was erg blij dat dat hok ook eens van binnen gewassen zou worden.
  Mijn auto ging opeens weer door een wasstraat maar opeens was mijn auto een cabrio en zat er een dikke vrouw achter in de auto die bij de wasstraat hoorde en werden we een beetje nat.

  De vrouw van de wasstraat zat een aantal grappen te maken die ik totaal niet grappig vond. En ze vermelde dat ik ‘chagrijnig’ was omdat ik niet om haar grappen kon lachen.De vrouw van de wasstraat die achter in m’n auto zat ging ook zonder te vragen alles wat op de achter bank lag in een tas doen en ze was van plan dit weg te gaan gooien zodat er schoon gemaakt zou kunnen worden.Toen greep ik in en ging ik zelf ff selecteren wat er weg kon en wat niet.
  Ik vertrouwde die vrouw niet zo en toen ze even weg was ging ik snel zelf mijn eigen auto stofzuigen omdat ik het beter kon in mijn beleving. En zette ik een koptelefoon op met de muziek die ik leuk vond en ik wou eigenlijk snel weer weg daar zodra mijn auto schoon was.

  Esme
  Moderator

  Kortingen zijn voordeeltjes. De koers die je gaat is voordelig. Je weet je gevoelens makkelijker los te laten. Reinigen staat voor ziel reinigen. Het is een verfrissing en zweet (cabrio/nat) je nog na. De cabrio staat voor vrijheid. De dikke vrouw kan een Rubensvrouw voorstellen. Vroeger stonden mensen, die rond waren, voor welvaart. Dat het beter gaat, moet je nog verwerken. De grappen staan voor een ander denkvermogen. Opruimen staat voor ordenen. Je bent in staat om alles goed op een rijtje te zetten. Je kan heel goed je eigen weg vinden en ga je je eigen koers.

  angel maria
  Deelnemer

  Dankjewel Esme.
  Schiet me net te binnen nadat de Dikke vrouw van de autowasstraat merkte dat ik haar gevoel voor humor niet kon waarderen.Dat ze mij ook niet meer zo erg waardeerde haha.

  Ik ben nu in het waakbestaan met een meisje in contact gekomen waarvan ik dus niet helemaal weet wat ik precies wil kwa relatie of vriendschap.Ik weet dat zij mij erg leuk vind…

  Ook las ik dus voordat ik deze droom ging plaatsen bij de dromen symboliek over:
  stofzuiger: Dromen dat u een stofzuiger gebruikt voorspelt dat u binnenkort beslissingen zult moeten nemen.Aangaande een persoonlijke verstandhouding.Als u dat nalaat zullen daaruit grote problemen en verwarring voortkomen.

  Esme
  Moderator

  De betekenis van de stofzuiger moet wel in de context passen. Je bent aan het opruimen. Dus ben je aan het orden. Je weet nooit wat te toekomst brengt. Het is de kunst om los te laten en het leven leiden zoals het gaat. Vriendschappen kunnen leiden naar een relatie. Ik denk dat je niet te snel hoeft te gaan. Geniet van wat jullie samen beleven. De rest komt wel.

  De stofzuiger zoals jij dat plaatst doet je wikken en wegen. Je kan het op verschillende manieren bekijken. Een stofzuiger kan fungeren als een energetische vampier. Misschien doe je dit jezelf wel aan, omdat je niet gewend bent om echt om iemand te geven. Dan kan er een soort bindingsangst ontstaan. Je zit in een situatie die anders voelt (grappen – andere golflengte). Je wordt uit je comfortzone gehaald.

  angel maria
  Deelnemer

  Dankje Esme :)

  jan123
  Deelnemer

  Hoe ik je droom zie:

  De wasstraat , een grote opfris beurt voor je geest. Ik was heel erg blij dat het hok gewassen werd maar, dan word het spannend voor je. Het dak gaat er af , ofwel je bent kwetsbaar geworden.De tas met spullen die de vrouw voor je wilt weg doen staat voor afstand nemen voor het geen niet dat je meer dient. Daar heb je moeite mee. Je vrouw van de schoonmaak zegt daarmee, kom weg daar mee met al die belastende gedachten. Je krijgt nu weer een nieuwe frisse start. Die frisse start lijkt je zo te komen aanwaaien praktisch voor niets met al die korting die je ontvangt.

  De vrouw met de grappen waar jij niet om kan lachen. Jullie staan haaks tegen overelkaar. Lachen is loslaten , lachen is blij zij. Chagrijnig zijn is vasthouden aan het oude.

  Vernieuwing gaat altijd gepaard met afstand nemen van het oude (vertrouwde). En aangezien wij gewoonte dieren zijn kost voor bijna iedereen moeite.

  angel maria
  Deelnemer

  Bedankt voor je reactie Jan.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">