Auto te water

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Miranda
  Gast

  Ik reed door verschillende straten en bedacht me opeens oh, zijn we nu hier? Op een voor mij bekende weg. Ineens was daar heel veel water en aan de overkant de weg. Er leek een stukje van een hele brede trap omhoog te komen uit het water, vlak voor die weg.

  Ik reed te hard en kon onmogelijk nog remmen. Ik bedacht me dat het onmogelijk was voor de auto om de sprong naar de overkant te maken.

  Binnen een seconde raakten we te water. Mijn twee kleine kinderen achterin de auto. Ik dacht hier ga ik dood, zo kom ik aan mijn einde, dit was het dan. Ik voelde een klein beetje weerstand, omdat ik dit niet wilde, maar ook gelatenheid en ontspanning. Ik kon er toch niks meer aan doen. Vervolgens veerde de auto nog een beetje omhoog in het water en vroeg ik me af of ik mijn kinderen zou kunnen redden en eventueel mezelf en of ik niet eerder in actie had moeten komen.

  Toen werd ik wakker, onder de indruk.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">