Auto ongeluk en zelfmoord

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Kelly
  Gast

  Hoi allemaal,

  Ik had vannacht een hele realistische droom die ik zelf moeilijk kan plaatsen. Wellicht kunne jullie mij helpen.

  Ik droomde dat ik met vrienden in de auto zat. Mijn eigen auto maar een vriend van mij reed op dat moment en ik zat achterin. Hij keek naast zich en ik zag dat een meisje de weg over wilde steken en riep dat hij moest remmen. Net op tijd remde hij voor dat meisje en ik wilde dat hij stopte zodat we konden kijken of alles goed was. Er stond namelijk een auto stil op de weg met een man ernaast. Ik pakte het meisje op en wilde boos worden op die man dat hij op dat meisje moest letten maar hij reageerde niet. Hij keek mij aan terwijl ik met het meisje in mijn armen stond, zei niks, liep omhoog naar het spoor en ging voor een trein staan. Vlak voordat de trein de man aanreed werd ik wakker.

  Het voelde heel echt. Het voelde ook alsof ik voor het meisje nu moest gaan zorgen. Terwijl ik dit typ word ik ook ineens verdrietig terwijl ik dat eigenlijk na de droom niet zo ervaarde. Kan iemand mij uitleggen wat dit zou kunnen betekenen?

  Alvast bedankt!!

  Groetjes,

  Kelly

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">