Angst dromen

 • Auteur
  Berichten
 • Suzanne.
  Gast

  Hoi,

  Vorige zomer is onze zoon van 3 bijna verdronken terwijl ik maar 5m van hem vandaan zat! Doodsbang en gelukkig goed vanaf gekomen.
  Maar nu droom ik dus continue ook over mijn andere zoon dat ze verdrinken, de droom gaat dan over dat ik ze zie liggen op de bodem en erin spring om ze te redden.
  De dromen zijn zo levendig dat ik zelfs huilend wakker word, verschrikkelijk!
  Mijn zoons zijn nu 4 en 2, maar de gedachte om ze kwijt te raken is verschrikkelijk, en verdrinking dood is mijn grootste nachtmerrie de dromen helpen er dus niet bij!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Nachtmerries komen voort uit stress. Het is als een trauma geworden. Je maakt je zorgen en het kan enigszins zijn, dat je je schuldig voelt.

  Probeer bij de volgende keer de klik te maken met het bewuste, dus lucide https://femkedegrijs.com/hsp-kennisbank/dromen/lucide-dromen-zijn-ze-gevaarlijk/ dromen. Bedenk dan dat het om een droom en angst gaat. Op die manier kun je er vanaf komen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">