Angst

 • Auteur
  Berichten
 • ThamiThami
  Gast

  Mijn droom is heel raar en voelt zo echt en ik weet dus niet of het nou echt is of nep. mijn vriendin vertelde dat haar zusje een paar nachten geleden bezoek had van een mannelijke geest, zij is daar gevoelig voor en ik dacht er niet veel van ik dacht namelijk kom maar op het zou wel een grapje zijn of iets in die richting , maar ik schrijf dit na dat ik dus achter elkaar dezelfde droom of iets heb. Ik ben in mijn droom in de kamer waar ik slaap, het is een precies replica van de kamer niks waar ik kan afleiden dat het een droom is. Ik voel me bekeken en ik voel gewoon dat er iets voor me staat maar zie niks behalve een dromenvanger die voor mijn neus heen en weer zwaait door de ventilator, het begon met een soort geblaas in mijn oor (ik lig op mijn zij) en kan telkens niks doen niet om hulp roepen en zelfs mijn lichaam werkt niet mee, en telkens doe ik mijn ogen open en kom ik bij en zie ik ook dat ik enorm zweet en het rare is dat ik dus in mijn droom mijn t-shirt en broek uit deed en die de kamer ingooide omdat ik het te warm had. En daar liggen ze dan precies op dezelfde plek en telkens als ik mijn ogen sluit begint het helemaal opnieuw. Maar telkens dezelfde routine ik val inslaap in mijn droom lig ik dus als buiten mijn droom en wacht ik telkens af tot ik voor mijn gevoel aangevallen wordt het reageerd ook anders als ik het uitscheld heel aggresief zelfs of het mij iets duidelijk wil maken maar heb geen idee wat en ben zelf niet gelovig dat ik opeens met een wierrook of een gebedje doe om te kijken of dat helpt, maar wat ik wel weet is dat het de pik op mij heeft volgens mij . Kan iemand mij vertellen waar ik mee te maken heb of dat het gewoon een droom is ik heb namelijk vroeger ook wel dromen gehad in die richting dat ik het gevoel had dat iemand op mijn been zat en langzaam naar mij toe kroop of opeens in mijn oor ademde.

  Ebeline
  Gast

  Ik denk dat je gewoon de aanleg hebt om energieën op te pikken en te voelen.
  En dus ook minder goeie energieën.
  Je moet hiermee leren omgaan. Als je dat weet is het minder eng en vervelend.

  ThamiThami
  Deelnemer

  Maar wat moet doen als het nu al meerdere dagen dezelfde nachtmerrie heb gister heeft het een gezicht gekregen ik zag een vrouw in een witte jurk die soort van zweefend naar mij toe kwam haar gezicht was heel onduidelijk en ik twijfel of het nou een vrouw of man was omdat het heel vervormd was, ik slaap nu al 2 dagen met de lamp aan en voel me avonds niet op mijn gemak als ik wil gaan slapen.

  Ebeline
  Gast

  Hoi Thami. Jolanda Pauwels is spitituele coach. Google Trip community in en kijk of zij jou verder op weg kan helpen. Er is niks mis mee dat je de geestelijke wereld kan waarnemen. Gebrek aan kennis en juiste begeleiding geeft angst. Succes!

  Emmely
  Gast

  Dit kan ook te maken hebben met slaapverlamming. Ik zag ooit ook eens mijn kamer en plots een zwart gedaante dat mijn kamer binnendrong en me wou verstikken. Het was zo eng dat ik ‘s nachts naar mijn ouders heb gebeld. Als je je hier zorgen over maakt zou ik eens naar de huisarts gaan. Het kan ook zijn dat je inderdaad geesten kunt aanvoelen.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">