Amputatie

 • Auteur
  Berichten
 • Doortje
  Gast

  Hoi!
  Vannacht droomde ik dat mijn vaders benen(hij is al lang dood) geamputeerd waren en ik probeerde ze weer aan zijn lijf te leggen. Hij lag in bed en ik hoopte dat ze door nachtrust weer aan zouden groeien. Hij draaide zich echter om net toen ik alles precies aan elkaar gelegd had. Zijn torso draaide dus toen lag alles weer verkeerd… Weet iemand watdit betekent?

  Esme
  Moderator

  Als je droomt dat je ledematen zijn geamputeerd verwijst naar gevoelens van frustratie, krachteloosheid en hulpeloosheid. Benen afhakken is niet meer op eigen benen kunnen staan. En moet jij op eigen benen staan. Het herstellen van benen lukt niet meer. Het is een permanent verlies.

  Doortje
  Gast

  Hoi Esme dank je wel. Ik ben echt aan het leren op eigen benen te staan. Zowel energetisch als financieel maar het is een langzaam proces. Ik word wel moedeloos als je zegt dat het een permanent verlies is want ik hoop toch mijn zelfstandigheid terug te krijgen….

  Esme
  Moderator

  Je vader is een permanent verlies.

  Doortje
  Gast

  Oh ja dat is ook zo….. Helaas wel ja. Dank je wel Esme!!

  Esme
  Moderator

  Het is heel jammer dat het zo is gelopen. Je hoeft niet moedeloos te zijn. Soms heb je rustig de tijd nodig, om te herstellen en om je doelen te realiseren. Helaas kun je je soms hulpeloos voelen. Het komt wel vaak voor bij mensen, dat het niet op rolletjes gaan. Mensen pronken daar niet mee, wanneer het niet zo goed met hun gaan. Uiterlijk vertoon kan je de kop in het zand doen laten steken. Maar jij weet wat er aan de hand is en heb je het geaccepteerd. Zo sta je al met beide benen op de grond. Het is nu de tijd voor verbetering en succes. Stapje voor stapje gaat het steeds beter. Zet ‘m op, Doortje!

  Doortje
  Gast

  Hoi Esme ik zie nu dat deze reactie mij ontgaan is. Het spijt me heel erg. Wat een lieve reactie! Dank je wel. Ik kom ook steeds dichter bij mezelf en word steeds sterker!

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">