Amputatie

 • Auteur
  Berichten
 • Regina
  Gast

  Ik heb een hele nare droom gehad. Ik had een hele leuk tijd samen met een groepje. We hadden allemaal een aparte kamer in het hotel waar we verbleven. In elke kamer had je een kluisje voor eventuele waardevolle bezittingen. Maar toen ik mijn kluisje opende, zag ik een aantal kluisjes in het kluisje. Allemaal waren ze leeg behalve een. Die zat vol met geld. Dus ik verstopte het geld. We waren er allemaal van bewust dat er criminelen op het resort waren. Dus wellicht kwamen ze terug voor het geld. Toen een van die criminelen door had dat ik in die kamer zat, werd ik meegenomen naar een ruimte waar er dubbel glas was met aan de andere kant van het glas die groep waarmee ik was. Die crimineel vroeg mij waar het was en ik zei dat de persoon voor mij het heeft gepakt. Hij belde met zijn baas en die baas geloofde mij niet. Die man begon te zweten en werd paranoia. Hij pakte een pistool en hielt mij onder schot. Uiteindelijk is hij er klaar mee en besluit hij mijn rechterarm te verwijderen. Waar na hij het met trots laat zien aan dat groepje vrienden.

  Esme
  Moderator

  In het groepje zijn is behoefte hebben aan socialiseren en houvast krijgen. De kluisjes zijn eigenschappen, vaardigheden en geheimen die ieder heeft. Geld staat ook voor energie en werken. Het geld verstop je, want het kan zijn dat je je zwak, kwetsbaar en stuurloos kan voelen. Het glas is als een muur om je heen. Angst manifesteert zich in de droom als een crimineel. Het kan zijn dat je je bang bent dat mensen te dicht bij komen en/of je wat aan willen doen. De rechterarm is je bewuste kant. Het kan zijn dat je concentratievermogen aangetast is en vertrouw je meer op je intuïtie.

  Regina
  Gast

  Dankjewel het klopt precies!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">