Agressief gedrag

 • Auteur
  Berichten
 • Mimi
  Deelnemer

  WoW dit is een droom zo heftig heb ik nooit gedroomd. Ik schrok dan ook wakker…. Ik was kwaad heel kwaad en werd een totaal ander mens dat begon te schreeuwen maar ik weet niet tegen wie. Ook werd ik helemaal hysterisch.
  In mijn droom ben ik opgesloten in een instelling. Op het laatste roep ik naar mijn moeder maar ik weet niet waarom.

  Nu is het zo dat ik een vriend heb die ene moment poeslief is en andere moment super bot zonder reden. Enkel en alleen omdat ik een lief heb en afspreken bij mij thuis niet gaat. Zouden de droom en de situatie iets met elkaar te maken kunnen hebben?

  Mimi
  Deelnemer

  Ook heb ik continue dezelfde droom over een ruzie met mijn zusje:

  “Ik haat je”
  “Als ik je haatte stond ik hier niet.”
  “Je haat me”
  “Ik haat je niet”
  “Boeit me niet je haat me toch”

  Deze droom keert regelmatig terug en ik weet niet waarom.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Hysterisch worden in een droom staat voor woede en onrust in je wakkere bestaan. De instelling is als een gevangenis. Je emoties zijn gevangen in je eigen lichaam. Je kan er geen kant mee op, want je ziet emoties als iets negatiefs. Emoties zijn er om naar te luisteren. Het is een reactie op wat je meemaakt. Wanneer je boosheid, verdriet, woede of blijdschap kunt accepteren en begrijpen, dat ben je niet meer zo gespannen.

  De jongen waarmee je bent heeft grote invloed op je gestel. Het is niet bevorderlijk voor je gezondheid om eerst geliefkoosd te worden en dan weer afgekat worden. Je mag je gevoel laten blijken wanneer je weer zo lomp wordt behandeld. Dit is erg slecht voor je gezondheid. Het doet me denken aan de tarotkaart zwaarden 3. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/zwaarden/pagina%20zwaarden%2003.html.

  Dat je in je droom continue ruzie hebt met je zusje, komt door opgekropte gevoelens door je vriend. Hij beïnvloed je hele gesteldheid.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">