Aanslag

 • Auteur
  Berichten
 • dromer15
  Deelnemer

  Hey,

  Het is een beetje een aparte droom. Ik probeer uit te vogelen wat het betekent. Maar het is nogal veel verschillende dingen bij elkaar.

  Ik begon eerst in een school gebouw waar ik het blijkbaar niet echt naar m’n zin had. Uiteindelijk ging ik naar buiten om een luchtje te scheppen en om even weg te gaan van alles in de klas. Op het moment dat ik terug loop is alles even vaag. Ik weet dat ik nog terug de klas in kwam midden tijdens een uitleg. Kort erna loop ik met een groep onbekende mensen mee en die bleken bezig te zijn met een aanslag op een weer onbekend persoon. We lopen verschillende gangen door en lossen daar onze problemen op. Vervolgens vind ik een pistool en kort erna zien we het target en probeer ik hem/haar neer te schieten. Ik mis de eerste 2 keer en daarna rende we allemaal weg omdat het plan mislukt was. Snel gooide we al onze spullen weg en probeerde we in de crowd te blenden en zo weg te gaan. De droom eindigt ergens in iemand z’n kelder waarbij we na praten over hoe en wat. Uiteindelijk bekent iedereen dat we waarschijnlijk wel ontdekt gaan worden omdat we allemaal fouten hadden gemaakt en sporen hadden achter gelaten.

  Ik ben best wel geschrokken van de droom. Ben namelijk geen gewelddadig persoon in geen enkele manier. Ik vroeg me af of iemand misschien wat meer inzicht heeft op dit soort dromen en wat ze betekenen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">