Aanslag

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Celina
  Gast

  Ik droom de laatste weken steeds een soortgelijke droom, alleen dan een volgend fragment (zo lijkt).
  Het gaat dan over mijn stiefvader die verkiesbaar is gesteld voor een of andere hoge functie (in mn droom dan he), maar sinds dat dat is gebeurd worden er continu aanslagen gepleegd op ons gezin. Van de week droomde ik dat we in de auto zaten toen er op ons geschoten werd bijvoorbeeld en vannacht droomde ik dat ik bij mn moeder en stiefvader in de slaapkamer stond en dat het glas ingeschoten werd en de kogel vlak langs mn hoofd ging.

  Is er toevallig iemand die mij wat meer duidelijkheid kan geven over deze dromen? Want ik vind het super lastig om te kijken waar ik precies op moet zoeken e.d.

  Hannah
  Gast

  Hoi Celina,

  Vind het ook lastig iets erover te zeggen. Is er wel iets verandert in de werkelijke situatie van je stiefvader gerelateerd aan de buitenwereld wat invloed heeft op jullie als gezin?

  Anders kan je het beste in de symbolische hoek zoeken, dus welke te belangrijke positie hij zichzelf symbolisch verkiesbaar voor zou hebben gesteld richting de buitenwereld, waarmee hij indirect het gezin in gevaar brengt. Mogelijk bij jou in het geval dat je in de slaapkamer staat bij je moeder en stiefvader, dat jij zelf niet meer kan nadenken (je hoofd) omdat dat bijna afgeknald wordt. (Iemand wel kunnen schieten = ergeren aan iemand).

  Misschien dat je stiefvader voelt alsof hij een belangrijke functie naar de buitenwereld heeft en dat hij het niet op jou gericht heeft, maar het wel indirect op die manier effect heeft op jou en je gezin, zelfs je vader zelf, en je het gevoel hebt niet veilig jezelf te kunnen zijn? Miischien dat je bepaalde dingen niet mag, waar je zelf graag beter over na zou willen denken en openlijker met hem over zou willen kunnen praten zonder het gevoel te hebben dat er aan je geergert wordt?

  Ik praat maar hardop.. hopelijk heb je er wat aan en kom je weer ietsje verder met je zoektocht, het lijkt me in ieder geval wel belangrijk voor je onbewuste als het een hele rits dromen rond dit onderwerp geeft

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">