Aankoop huis vergeten.

 • Auteur
  Berichten
 • Suus123456
  Gast

  Hi! Ik heb al meerdere malen gedroomd dat ik nog bij mijn ouders woon en ik mij dan weer herinner dat ik al een tijd een eigen huis gekocht heb en dat ik dus moet verhuizen. Dan vind ik het zonde dat ik me dat pas later herinneren en ga inpakken voor de verhuizing. De ene keer is dat het huis waarin ik hiervoor heb gewoont, de andere keer het huidige huis. Dit ook samen met man, dat ik hem dan bel met de boodschap: pak jij ook alles in dan gaan we in ons huis wonen. Kan iemand mij uitleggen wat dit betekend? Vind het heel opmerkelijk dat ik nu meerdere malen deze droom heb gehad, wel over een lange periode maar hij komt steeds terug.

  Esme
  Moderator

  Het ouderlijk huis is je basis. Hier ben je opgevoed, gevormd en ontwikkeld. Een verhuizing symboliseert een verandering. Huizen bevatten herinneringen. Een huis is als een jas om je heen. Iedere kamer heeft zijn functie en bevat je eigenschappen en vaardigheden. Zoals je je voelt is je huis of kamer. Het kan ook zijn dat je je draai ergens niet kunt vinden. Vandaar dat je wilt of moet verhuizen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">