Aangevallen door wolven en nog meer…..

 • Auteur
  Berichten
 • Angelique niezen
  Gast

  Ik ben zo juist voor denk ik het eerst in me leven echt gillend wakker geworden. Ik bleef maar dromen elke x wilde ik wakker worden. Het lukte gewoon niet. Eerst droomde ik over me man die al ons geld aan het op maken was door spullen te kopen voor andere, ik werd furieus echt des duivels. Ik kon hem wel weet niet wat doen. Ik was zelf echt heel naar mens tegen me zoontjes. Was aan schelden schreeuwen, ik voelde me ook echt onzettend boos. Ik wilde echt wakker worden uit die hel. Ik dacht dat ik dat ook deed, voelde mezelf rustiger worden ipv me ogen open doen, droomde ik gewoon verder allen dan ander hoofd onderwerp en werd ik steeds aangevallen door wolven en dieren die elkaar aanvielen, me man kwam er ook steeds in voor en hem deden ze niets de groep wolven luisterde juist naar hem. Hij deed niets om mij te helpen, kon roepen wat ik wilde, leek wel alsof hij me niet hoorde. ook andere mensen helpen me niet.
  En elke x probeerde ik weer wakker te worden en het lukte niet tot denk wel 4x aan toe. Toen dacht ik in me droom ik moet nu wakker worden en ben gaan gillen echt heel hard. En ja gelukkig het hielp. Me man schrok ervan. Nu durf ik niet meer te gaan slapen. Normaal heb ik dit nooit misschien 1enkele x gebeurd. Ik kan zelfs heel sterk willen wat ik droom. Over wie hoe wat. Nu kon ik niets, niet eens wakker worden.
  Ben blij dat de wekker over een half uur gaat om 4.30. Ben om 03.47 zo iets wakker geschrokken. Moet nu nog bij komen.
  Hoop dat er iemand reageert die beetje weet wat dit betekend allemaal.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">