3x zelfde droom. Game over

 • Auteur
  Berichten
 • Estella
  Gast

  Ik heb laast 3 keer het zelfde gedroomd achter elkaar. Ik vertel per nacht wat er gebeurde. Ik zou graag weten wat het is, betekend, waarom ik ze krijg.

  Dag 1 =
  De droom begon toen ik een ijzeren deur open deed en op een haven stond met boten. De lucht was grauw ( dat omweers kleur grijs ). Ik keek om me heen en zag rechts een reddingsboot ( van zo’n politie boot alleen oranje) voor me zag ik een blonde vrouw en daar achter een heel groot cruise schip die grijs was. De vrouw gaf aan dat Ik kon kiezen of ik met haar mee ging. Het leek net alsof het een spel was en mijn keuze was of om rechts te gaan of om links te gaan . Ik zag bij de reddingsboot 2 mensen staan, ik weet niet wie ik zag hun gezichten en niet. Ik vondt ze maar eng en liep met de vrouw mee. Toen ik aan bord was liep ik stiekem naar voren (de noot was gesplitst. Achterin waren de mensen / toeristen en voorin waren de bemanning enzovoort. Ik kwam bij een kamer aan en hoorde dat ze me wilde doodde. Op dat moment begon er een zware storm te komen en sloeg bliksem in het schip. Het schip ging zoals de Titanic in 2e. De blonde vrouw zag dat ik hun hoorde en rende achter me aan ik rende van het schip af en kwam terecht op de reddingsboot van de 2 mensen. Ze hielpen met ontsnappen tot de blonde vrouw super groot werd zoals ursula in ariel. Ik keek en zag een hele grootte golf water over me heen en de boot ging onder water. De 2 mensen en ik gingen dood door een grootte paal die op onze hoofd terecht kwam. En zag game over in rood ……. hierna werd ik wakker en schrok ik. Bezweet en een beetje met angst ( einde dag 1 )

  Dag 2 =
  Begon precies het zelfde. Alleen ik kwam er al snel achter dat ik dit eerder had gedroomd. Ik liep alleen net niet naar voren maar zag de reddingsbootjes. Ik rende naar de 2 mensen toe en vertelde dat ik snel weg moest. Omdat de blonde dame mij wou vermoorden. De blonde dame zag het en ging snel naar haar schip. De 2 mannen en ik ontsnapte en vaarde snel weg. Ik keek achter om en zag het zelfde. Ze werd super groot en het schip was in 2e. Ik zag de paal in de verte omvallen. Ik keek weer vooruit en we waren op land. We rende snel door een parkeerplaats . Waar flats om ons heen waren . Maar wel dat je er door kon

  ( zoals dit en dan de parkeer plaats om ons heen. De strepen zijn de flats )
  ___
  | |
  ____

  Ik verstoptte met de 2 mensen achter een auto/ boom. Er kwam oppeens ene hele grootte robot. Hij zag ons. We reden weg en ik kwam een put tegen. Ik ging erin . Ik zat helemaal boven aan zodat ik niet het water kon aanraken. Ik zat dus met mijn benen en lichaam tegen de muur aan zodat ik klem zat en niet kon vallen. Ik viel toen in slaap . Ik werd wakker in me droom en wou kijken of de robot er nog was.
  ( de robot was super groot ) ik zag dat de put deksel was vervangen mrt een blauw doek en die waaide ervan af. De robot zag me… Game over…En ik werd wakker
  ( einde dag 2 )

  Dag 3 =
  Zelfde zoals dag 1 en 2…. alleen toen ik aan land kwam nam ik de boot mee en liep nu door. Ik stootte niet bij de parkeerplaats maar ging achter flats waar rivier was. Ik plaatse de boot in en 1 persoon was er nog. De andere wou de robot afleiden ….. We stapte de boot in en vaarde weg. De robot zag ons en ging achterna. Toen ik een andere rivier zag stapte we uit en plaatse de boot in die rivier zodat we in een andere richting gingen.. Dit ging heel de tijd tot we een een land vlakte zagen en van de boot gingen. We keken achter om en de robot was weg. We knuffelde de En waren ontsnappen …. Toen stond er in groene game over … En toen werd ik wakker… sinds dien heb ik die droom niet meer….naar vindt het wel heel apart

  Kan iemand me vertellen wat dit inhoudt…. enzovoort

  Ebeline
  Gast

  Droom 1: Ijzeren symboliseert kracht, wilskracht. Negatief: meedogenloos/ hardheid.

  Deur openen: nieuwe kansen, mogelijkheden, nieuwe fase in je leven.

  Grijze lucht, ursula de zeeheks, grote golf: Symboliseert jouw emoties, gevoelsleven, overweldigd worden.
  Heel veel onzekerheid voor de pad die voor je ligt.

  Sterven staat symbool voor transformatie.
  Je bent positief aan het ontwikkelen, veranderen en laat álles en ierdereen los ,het verleden los laten omdat je een nieuw begin gaat maken.

  Game over is een term wat gebruikt word in spel spelen (videogames)

  Spel staat niet alleen symbool voor ontspanning maar ook competitie.
  Wat voor regels hanteer je in real life?

  De rode letters suggereert dat deze hele situatie erg veel energie vreet

  Ebeline
  Gast

  Een paal en land in je droom symboliseert zekerheid en stabiliteit.

  Reddingsbootjes: steun of hulp krijgen in deze emotionele achtbaan.

  Parkeerplaats/flats: Even rustig aan doen. Je legt de lat te hoog voor jezelf.

  De hele grote robot staat voor hoe jij in het leven staat: mechanisch, strak. Op de automatische piloot.

  Opvallend in jouw dromen is de grootte(reusachtig)
  Dit betekent dat een bepaald aspect in jouw leven compleet de overhand neemt , je hebt geen controle over jezelf ,machteloosheid.

  Een reusachtige heks: heks staat ook symbool voor harteloosheid, een harteloze vrouw, kracht wat destructief werkt. In hoeverre heb jij dit soort eigenschappen en werkt het in jouw nadeel?

  De put staat voor het gat, de pijn, verdriet, emoties in je leven die je kunt ervaren en de moeilijkheden die je hebt om hieruit te komen. Je wilt niet dat het water je aanraakt:

  Water staat symbool voor emoties dus in hoeverre sta jij in contact met je emoties. Mogen je emoties er zijn of ga je ze uit de weg?

  Niet vallen: Controlfreak, controle willen behouden

  Het in slaap vallen suggereert dat je niet helemaal bewust bent van wat er allemaal speelt.

  Deksel: Jezelf inhouden, aspecten wegstoppen

  Doek: Prioriteiten bijstellen. Je state of mind opschonen, bijstellen

  Blauw is de kleur van helder kunnen denken.

  Ebeline
  Gast

  (Groene letters) Groen staat voor een positieve verandering, een goede gezondheid, groei, vruchtbaarheid, genezing, hoop, kracht, vitaliteit, vrede en sereniteit. … Groen staat ook symbool voor uw streven om erkenning te krijgen en uw onafhankelijkheid te vestigen. Geld, rijkdom en jaloezie worden vaak geassocieerd met deze kleur.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">