2 rare dromen in 1 nacht.

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem..
  Gast

  Mijn eerste droom was dat ik met Raymond van Barneveld ging darten. (misschien omdat ik het die avond heb gekeken) Hij kwam als verrassing voor me verjaardag, echter ben ik al jarig geweest. Mijn andere droom was dat ik met Snelle (een rapper) mee ging naar zijn optredens. (alsof we vrienden waren) zelf moest ik wel helemaal vanaf Rotterdam naar Groningen. Echter heb ik het darten zelf en de autorit en optredens zelf niet meegemaakt.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het is heel goed mogelijk dat je de beelden van het darten van Raymond van Barneveld aan het verwerken bent in je slaap. De Snelle is een idool. Tegen hem kijk je op. Je wilt graag de aandacht van vette gasten en ook een beetje aanzien rijgen door met Snelle om te gaan. Je hebt er een lange reis (levenspad) voor over. Dat laatste over die autorit begrijp ik niet goed. Ik weet wel, wanneer je zelf niet achter het stuur zit, dan laat je je leiden door anderen of ben je afhankelijk van anderen. Je staat nog niet op eigen benen.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Ronald
  Gast

  Hallo, een paar dagen geleden heb ik 2 bijzondere dromen gehad…

  Droom 1: Ik liep ’s avonds laat over straat en word gebeld door een dame waar ik lang een crush op heb gehad. Met haar heb ik al maanden geen contact meer. Sinds vorige week besloten om ipv te vechten tegen de connectie die ik met haar voel, deze juist te accepteren en dat het goed is. Wat het vreemde was aan het telefoongesprek is dat ze met het verhaal kwam dat het niet goed met haar ging en dat ze zich schuldig voelde. Ik stelde haar gerust en dat het okay was.

  Dezelfde nacht had ik een tweede droom…

  Droom 2: Ik ontmoette een ex van mij. Gekletst, that’s it. Ik vernam via via dat ze nog een oogje op me had. Daarna ben ik verkleed als zwarte piet bij haar op bezoek gegaan om haar te versieren.

  Iemand enig idee wat mn brein en gevoel me wil vertellen?

  Esme
  Moderator

  Ik denk dat de droom gaat om een verwerking. Je verlangt naar liefde en genegenheid. Daarom komt de vrouw in je dromen voor. Zij presenteert deze verlangens. Het is idd. beter om deze gevoelens te accepteren, dan er tegenin te gaan. Want door te accepteren laat je de spanning ook weer los.

  Zwarte piet is als een knecht en stel je je wat onderdanig op voor aandacht van een vrouw.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">