2 dromen achter elkaar over broertje

 • Auteur
  Berichten
 • Abigail
  Gast

  Goedemorgen,
  Ik zal het kort houden. Droom 1 (gister)was dat ik erachter kwam dat mijn broertje verliefd op mij is en ik gaf een blad met de definitie van de ziekte die hij had aan mijn moeder. Toen mijn moeder weg was wilde hij mij verleiden en op mij komen liggen ik heb hem met alle geweld weg geduwd. Droom 2 (vandaag) droomde ik dat mijn broertje dood ziek was (bij mij thuis in het buitenland hij woont in belgie) en hij zat bij mij op de bank en ik gaf hem vergif zodat het allemaal sneller zou verlopen mijn moeder was hiervan op de hoogte. Ik gaf hem 2 flesjes vergif en zei dat hij zich snel beter zal voelen ik zag hoe het slechter en slechter met hem ging en even later moest hij braken. Ik heb ook nog huilend mijn moeder gebeld en verteld hoe erg ik het wel niet vind. Hierna werd ik wakker. Heeft dit met elkaar te maken of weet iemand wat dit betekend?

  Esme
  Moderator

  Droom 1 staat symbool voor het samengaan van je kinderlijke en volwassen eigenschappen. Dat het je broertje is, komt omdat hij dicht bij je staat. Seksualiteit is een heel intiem gevoel en zit, denk ik, hier nog in het onbewuste. Dat je broer ziek is komt omdat hij intimiteit met je wilt en dat is als een zieke gedachte.

  Droom 2 Ja, ik denk dat het één wel een beetje te maken heeft met het ander. Je staat dicht bij je broertje en wilt niets dat hem wat overkomt. De angst is dus dat je bang bent dat hem wat overkomt.

  Abigail
  Gast

  Hartelijk dank voor de reactie! Een droom met een betekenis in die richting heb ik wel vaker en het klopt ook echt met waar ik sta in mijn leven op dit moment!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">