De bizarre droom van Lady Gaga

Lady Gaga kan leuk zingen, maar is vooral beroemd om haar excentrieke looks en bizarreĀ & super-occulte videoclips. Haar dromen zijn minstens even weird. In een interview dat ze in 2010 in het Amerikaanse blad Rolling Stone had gegeven, vertelde ze:

"Ik heb een terugkerende droom over een geest in mijn huis die mij naar een kamer leidt, waarin een blond meisje ligt waarvan alle vier haar ledematen met touw zijn vastgebonden. Ze heeft mijn schoenen van de Grammy's aan. Kun je nagaan -Psycho! De touwen trekken haar uit elkaar. Ik zie haar nooit daadwerkelijk gevierendeeld worden, maar ik kijk slechts toe.

Dan zegt de geest tegen mij: 'Als je wilt dat ik stop met haar pijn te doen en als je wilt dat er niks ernstigs met je familie gebeurt, moet je je pols doorsnijden'. En hij heeft z'n eigen, crazy pols-doorsnij apparaat. En hij heeft een soort honing in een een Tupperware doosje wat er uit ziet als zoetzure saus. Gewoon bizar dus. En hij wil dat ik de honing in de wond giet met daar room overheen en een gaasje. "

Van zo'n droom zou iedereen geloof ik enigszins ondersteboven zijn. Het zou overigens niet misstaan als post op het droomforum. Wat zou de betekenis van deze droom kunnen zijn volgens jou?

Helaas, nog geen beoordelingen.
Ogenblik geduld...

9 reacties op “De bizarre droom van Lady Gaga”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *