Je bent niet aangemeld Aanmelden

loslaten en oplossen

Jaike
8 dagen geleden

Soms heb ik een droom die aanvoelt alsof het geen droom is, soms word ik wakker en droom vervolgend gewoon door als ik weer in slaap val. Graag zou ik jullie commentaar horen op de volgende droom. Ik zit in een kerk, er zijn veel mensen. Iemand vraagt me mee te gaan naar een andere ruimte. Daar is een man, hij gaat achter me staan, slaat zijn armen om me heen en houdt me vast bij mijn handen. Er hangt een wolk van liefde om hem heen en ik weet dat ik hem kan vertrouwen. Ik sluit mijn ogen en voel hoe hij mij zachtjes begint te wiegen. Ik verlies het contact met de grond, sta niet meer op mijn benen, lijk te zweven. De man zegt zacht: laat los, je bent veilig in mijn armen. Ik voel hoe mijn lichaam vezel voor vezel loslaat. Ik laat los en los op, transformeer in een soort gaswolk die vrij van weerstand door de ruimte zweeft.

8 dagen geleden
Beheerder

Je zou natuurlijk kunnen fantaseren dat je in Jezus armen terecht bent gekomen.

Geen reeks dromen in een post plaatsen.
Geen topic starten in het onderwerp van anderen.
Verlichting bestaat uit het verkennen van de eigen duisternis.

Je naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******     ** **   ** **  **  ****** 
 **  **    ** ** ** **  ** **  **  ** 
 **       ** ** ** **  ****  **    
 **       ** ** ** **   **   **    
 **    **  ** ** ** **   **   **    
 **  ** **  ** ** ** **   **   **  ** 
 ******  ******  *** ***   **   ****** 


Of bekijk eerst voorbeeld van je berichtDroominfo

Droominfo is een droomwoordenboek waar je zelf de betekenis van je droom kan vinden. Je kunt ook over je droom praten op ons forum. Zo krijg je een beter inzicht in je persoonlijke relaties, kan je de dag makkelijker verwerken en krijg je een ongecensureerde blik op je werkelijke gevoelens.