Je bent niet aangemeld Aanmelden

Droombetekenis

9 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik ben eigenlijk het type dat een droom snel vergeet. Maar de droom van vannacht is eigenlijk een beetje blijven hangen.. misschien dat jullie hem kunnen verklaren want ik snap er niks meer van :P

In de droom heb ik een huis gekocht. Het huis lijkt qua de binnenkant op het huis van mijn vader, in mijn droom weet ik dat het erop lijkt, maar weet ik dat het hem niet is. Ondanks dat is mijn vader wel in het huis. Omdat ik een beetje wil beginnen met inrichten enzo loop ik naar de schuren (de achtertuin lijkt niet op die van mijn vaders huis). 2 zijn in redelijke staat en één is een bouwval. Ik weet niet meer precies naar welke ik loop (volgens mij een redelijke) en als ik de deur openmaak zie ik verschillende hokken waarbij in één hok een zwarte kip zit die eigenlijk maar te groot is voor het hok en hij ziet er opgeblazen uit (de kip is ook dood). Vervolgens rennen er twee katten uit de schuur waarvan ik later merk dat de witte kat erg aanhankelijk is en de zwarte kat nogal schuw.

Omdat er nog meer dode dieren in de schuur lagen bel ik de dierenambulance. De deurbel gaat (dat was snel!) en ik doe open. Voor me staat de meest knappe man die ik ooit heb gezien! Vooral zijn ogen (mijn zwakte bij een man) zijn prachtig! Het is een oudere man, een beetje zwart/grijs haar en een donkergrijze trui (type waar ik op val). Weet niet meer wat voor soort broek hij droeg. Het was liefde op het eerste gezicht.. nog voordat hij de dieren heeft gezien zitten we eigenlijk al als een verliefd stelletje naast elkaar :)

We lopen terug naar binnen (ook weer zonder de dieren gezien te hebben) en ik loop te geinen dat het huis op die van mijn vader lijkt. De man kijkt me verbaasd aan en voor ik het weet hebben mijn vader en de man ruzie. Enige wat ik me herinner van de ruzie is dat de man op een bepaald moment zegt "ik weet waarover ik het heb! Ik heb gestudeerd hoor.." . Ik krijg opeens last van mijn tand en ik merk dat hij los begint te raken.. mijn vader maakt de opmerking dat dat komt omdat ik zoveel suiker in mijn thee gooi (wat ik dus in het echt doe).

Voor ik het weet zit ik in mijn pyjama bij de tandarts (erm.. what the..) en het enige wat ik eigenlijk doe is op de bank zitten met die tandarts terwijl ik het over die man heb. Ik weet dat ik in mijn pyjama daar zit en ik weet ook dat ik 'bij mezelf dacht' dat het best vreemd was, maar dat het aan de andere kant de meest logische zaak van de wereld was. Ik bedoel, iedereen gaat toch in zijn pyjama naar de tandarts? (nee, ik heb geen drugs gebruikt voordat ik ging slapen ;)) De tandarts (niet mijn eigen tandarts trouwens) zei dat hij best voor me wilde informeren naar die man omdat ik zijn naam niet wist. Hierop reageerde ik dat ik dat beter zelf kon doen omdat ik hem zelf het beste kon omschrijven.

De tandarts assistente loopt vervolgens de kamer binnen en maakt een melding dat het nu wel erg druk begint te worden in de wachtkamer. Voor mij is de hint duidelijk en ik ga weer naar huis..

De man is er nog steeds en ik vraag nu naar zijn naam.. die heb ik gekregen, maar ben hem inmiddels weer vergeten.

En toen moest ik mijn bed uit anders zou ik te laat komen :(

Iemand enig idee?

9 jaar geleden

Hey
ik wil je echt niet bang maken maar wat ik weet over dromen waarin je een tand hebt die uitvalt is dat er iemand van de familie ofwel ziek gaat worden, ofwel een ongeluk zou meemaken of in het ergste geval sterft. Als het pijn doet wanneer die tand uitvalt dan is het eigenlijk wel héél surieus ....

Ik heb zelf al gedroomd dat mijn tand uitviel, die deed geen pijn maar twee dagen later kregen we nieuws dat mijn oma in het buitenland gevallen had en gebroken handen en voeten heeft. ( :S )

Iemand anders had ook ooit gedroomd van een tand die uitvalt waarbij die pijndeed en iemand van haar familie had overleden..

Katrien
9 jaar geleden

Hey allemaal,
ik hoop dat iemand mij kan helpen met de betekenis van mijn droom want nergens heb ik de betekenis gevonden.
Een paar dagen geleden droomde ik dat ik gek was geworden oftewel geesteszieke was.
Ik weet nog dat de droom eigelijk heel rustig en kalm was en dat ik niet als een waanzinnige rondliep, ik had eigelijk geen besef meer.
Ik zat in een instelling en werd onder omstandigheden overgeplaats naar een andere instelling aan zee
ik weet nog dat iemand me begeleed op de dijk. Dan stopte de droom of ik kan het me niet meer herinneren.
Ik ben erg benieuwd eigelijk wat deze droom betekend,
Iemand een idee ?

Caro
9 jaar geleden

Hallo allemaal,

ik ben iemand die bijna elke nacht haar dromen kan herinneren en meestal zijn het wel 'rare' dromen, maar niet onrustwekkend. Ik zoek altijd achter de betekenis van de droom en, geloof het of niet, ze komen altijd uit.
Vanacht heb ik echter iets vreemd en onrustwekkend gedroomd. Ik weet niet wat het kan betekenen.
Ik droomde dat twee vriendinnen van mij waren verongelukt. De ene vriendin was een tijdje voor de andere overleden en ik had dat goed kunnen verwerken. Maar toen verongelukte die andere vriendin, waar ik echt van was aangedaan! Het vreemde in de droom was dat ik hun allebei nog zag. We gingen nog samen stappen en ik sprak nog met hen. Ik kon hen zien zoals alle andere mensen. Iedereen vroeg zich af tegen wie ik praatte. Ik zei dan: "ik praat tegen H. en tegen A.!" Ze staan hier toch bij ons!" En dan zeiden de anderen: "Ben jij nu gek ofzo? Hoe kun je zoiets zeggen? Die zijn onlangs overleden!" En dan antwoordde ik: "Maar nee, ze staan hier toch langs mij! Ik zie ze toch zoals ik jullie zie! Zien jullie ze dan niet?" Iedereen verklaarde mij voor gek. Enkele dagen later ging ik met mijn moeder, vader en broer naar een winkelcentrum. Het was echt een gezellige dag en mijn moeder had mij overladen met cadeautjes. Twee dagen later werd mijn moeder gevonden. Ze had zichzelf opgehangen! Ik was er echt kapot van en ik liep schreeuwend over de straten! Toen zag ik mijn moeder zitten op een terrasje en ik rende naar haar toe. "Mama!" riep ik, "ik kan je zien! Ben je nou niet dood?" "Jawel", zei ze, maar ik weet dat jij mij altijd zal kunnen zien." Ik vroeg haar het volgende: "Mama, had je je dood voorbereid? Want die dag in het winkelcentrum had je zoveel voor mij gekocht. Was dat een teken van afscheid?" "Ja, ik denk het wel", zei ze. Ineens zag ik die tweede vriendin die verongelukt was over straat wandelen en ik liep naar haar toe. "H., ik zie je!" zei ik. "Ja dat weet ik, ik kan iedereen horen", zei ze. Ik vroeg wat ze daarmee bedoelde. Ze zei dat ze sinds haar dood clairaudient is (ze kon de doden en levenden allemaal horen). "Maar ik weet dat jij ook een gave hebt", zei ze. "Wat bedoel je?" vroeg ik. "Ik weet dat jij mij kan zien en dat je A. ook kan zien. Niemand anders ziet ons, maar jij wel." zei ze. Ik liep een laatste keer naar mijn moeder en omhelsde haar.
Thuis zaten ik, mijn broer en mijn vader aan de keukentafel te eten en mijn moeder kwam bij ons zitten. Ik begon tegen haar te praten en mijn vader vroeg tegen wie ik zo aan het uitleggen was. "Tegen mama, ze zit hier vlak naast mij!" zei ik. "Hoe kan dat nu? Mama is er niet meer..." zei mijn vader. Ik antwoordde dat ik haar al vaker had gezien. Hij keek maar raar. Ik bleef schreeuwen dat ik haar zag en begon te huilen. Toen werd ik wakker. Mijn gezicht was nat van de tranen.

Ik ben iemand die veel bezig is met paranormale zaken. Ik ben dat niet, maar ik lees er heel veel over. Het is een onderwerp dat mij boeit. Ik heb tot nu toe één keer een geest voorbij zien komen. Het was meer een schim die heel vlug verdween.

Ik weet echt niet wat deze droom zou kunnen betekenen en ik zal enorm dankbaar zijn aan degenen die mij kunnen helpen.
Dus is er iemand die een verklaring voor deze droom heeft?


Groetjes

Caro
9 jaar geleden

Ben jij iemand die gemakkelijk verliefd wordt?
Zo ja, dan kan het zijn dat jouw vader dat helemaal niet leuk vindt (vandaar de ruzie met die man). Hij wil je beschermen.
Hij is waarschijnlijk bang dat je enkel verliefd wordt op het uiterlijk van een man en dat je niet naar het innerlijk kijkt.

kelsey
9 jaar geleden

hey! mn lief ziet me de laatste tijd niet egt staan en toen ik een vriend van me dat vertelde van da hij ni meer smst en vroeger wel en op msn mij ni antwoord toen zei die vriend da ik hem een bericht moest sturen om te vragen waarom hij zo deet. en toen ik dat gedaan had antwoorde mn lief da ik ni zo flauw moest doen en da hij ni zo sms verslaafd is als ik en da hij op runescape was aant spelen en niet gezien had da ik iets zei hij was ook kwaad en da alleen maar omda ik vroeg waarom hij zo deet. alles wa ik nu heb verteld is gebeurd toen ik nog wakker was ma toen ik sliep begon ik te dromen da ik op msn was en mn vriend had me toegevoegd in het gesprek met mn lief en mn lief zei niks en ik en die vriend van me zaten gew gezellig te babbelen en opeens was het chatgesprek afgelopen en stond ik in de turnzaal van onze school en ik moest over een evenwichtsbalk lopen en een meisje liep achter mij en die kon haar evenwicht niet houden en ze pakte mevast en toen viel ik van de balk en een jongen waar ik int begin van het schooljaar verliefd op was di ving me op en mn lief di had da toevallig gezien en die wou op die jongen afkome omda hij jaloers was ma toen hield een vriend van mn lief hem tegen omda hij een ruzzie tussen mn lief en die jongen wou vermijden. en toen begon ik te dromen da het vakantie was en het was mooi weer en ik lag op de luchtmatras in mn zwembad en ik was in slaap gevallen en de luchtmatras was om gekanteld en ik lag een hele tijd onder water en ik werd ni wakker en toen kwam mn mama na buite en ze zag me daar op de bodem van het zwembad liggen en ze haalde me eruit en ze tikte tege mn wang en ik kwam ni bij en toen belde ze de ambulance en di duwde op mn buik enzo tot als ik bij kwam en het water uitspuwde ma ik zag heel bleek en ze name me mee naar het ziekenhuis en toen ik int ziekenuis wakker werd zat mn lief in de kamer en die knuffelde me zo fel omda di blij was da ik wakker was. en toen werd ik in het egt ook wakker en voelde me ik me misselijk en had ik hoofpijn en ik voel me nu nog steeds misselijk en ik ben ook helemaal in de war door die droom. weet iemand mischien wat dit betekend??

Verspreet Lieselotte
8 jaar geleden

hey allemaal

ik ben een meisje van 13 en gistere had ik 2 rare drome na elkaar :

1. over vampiers op een feest die mense bete en die mense verstijfde dan eve en werden ook vampier.
ik deed alsof ik verstijfde en daarna ook een vampier werd zodat ik het niet echt werd.

2. de wereld was overgenome door kwallen en alles stond onder water , ik moest door een grot waar veel kwallen zaten maar ik werd niet gestoken.
onder water moest ik een vis terug in de vijver zette maar ik weet niet zeker of ik hem erin heb gezet.

als je iets over deze droom weet alsjeblieft vertel het mij dan zo snel mogenlijk !!!

Annabel
8 jaar geleden

Ik had dus de meest bizarre droom vannacht, ik ben ook ziek dus misschien dat het vandaar komt, maar ik kan nergens een echte betekenis vinden van die droom.
(in het echt), heb ik iemand ontmoet die ik ook echt leuk vind, maar ik twijfelde soms.
(in mijn droom), die ging natuurlijk over die jongen, maar daarvoor zat ik op msn te praten met een andere jongen(die noem ik even A) waarmee ik zelf bijna iets had, en opeens kwam hij steeds naar me toe(op msn), en hij flirtte heel erg. (Terwijl in het echt hij meestal heel waakzaam is), maar goed.
Die ander die ik nu leuk (die noem ik even B)vind sprak ik ook op msn en we hadden cams aan, opeens deed hij zijn pruik af en opeens zag hij er ook anders uit(qua uiterlijk, ik wist dat hij niet diegene was die ik op het moment in het echt leuk vind) hij pakte er allemaal pruiken bij, hij begon te lachen en vertelde me dat zoals ik hem kende hij niet echt was. Hij liep met die pruiken te rotzooien en zei dat het allemaal nep was.
Ik raakte in paniek en probeerde nummer A te bellen, ik bedacht me nog van wat ik zou moeten zeggen maar ik wist dat ik bij hem moest zijn. Hoewel hij me natuurlijk wel raar zou aankijken.
Uiteindelijk viel mijn mobiel steeds uit dus ik de oplader zoeken en mijn mobiel opladen, steeds die mobiel aan proberen te doen maar dat ging niet.
Mijn vader moest lachen en zei dat ik me aanstelde. Uiteindelijk liep ik de woonkamer in en opeens zat die ene nummer B(hoewel ik wist dat hij niet diegene was die ik nu leuk vind), aan tafel. Ik rende naar boven en raakte nog meer in paniek en probeerde nummer A de hele tijd te bereiken maar het lukte me maar niet. Ik kwam beneden en zag hem wegrijden met zijn hele familie(nummer B),

Ik stond ik de keuken en opeens kwam zijn moeder binnen, met een dochter en een zoon en hem maar nu zag hij er weer anders uit. Veel lelijker, hoewel zijn persoonlijkheid wel hetzelfde was als diegene die ik op het moment echt leuk vind.
Ik was nu wat rustiger en ik vroeg waarom hij dat had gedaan, waarom hij had gelogen, en toen werd ik wakker.

Nou het is sowieso een bizarre droom, en ik heb geen idee of het nou mijn onderbewustzijn is dat ik gewoon bang ben om in een relatie te stappen(want dat ben ik eigenlijk idd), of dat het meer betekend.

Ik hoop snel wat te horen!

Jacky
8 jaar geleden

Hey hey!
Ik heb vannacht een vreemde droom gehad waar ik nog een stukje goed van kan herinneren

Ik woonde met vrienden in een huis in de buurt van een bos, we gingen boodschappen doen of iets dergelijks, toen ik opeens een baby hoorde huilen, deze baby hoorde ik onder een grote stapel zand/modder. Ik was enorm in paniek, mijn vrienden deden niks. Ik begon met graven want toevallig had iemand al een schop bij zich, Toen ik aan het graven was, werd de "greppel" dieper en ontstond er aan de rand een soort van trapwerk (Zo'n houten stukjes die vast zitten aan de rand). Ik probeerde te voelen of de stukken hout goed vast zaten maar ze broken meteen af, zodat ik niet naar beneden kon. Er kwam een man aan in een grote zwarte leren jas, we zijn toen weggegaan.
In mijn droom gaf ik het gewoon op en liep ik verder met mijn zus over het bospad en kwam ik een oude bekende tegen met wie ik het niet meer kan vinden. Opeens was ik in en pretpark, en ging ik in een attractie waarbij je dingen moest verzamelen, als je op shift zou duwen zou je voorwerpen opzuigen ( dit zal wel te maken hebben dat ik veel computer, haha ) ik was bij een jong meisje, maar ik kan me niet herinneren of het nu mijn kleine zusje of een vriendin was. Ze had al een paar dingen "gevangen" zoals een dunne groene zaklamp en of ander beestje.
Toen zat ik opeens op en terrasje en hoorde ik rechts van me 2 meiden over me praten dat ik er oud uit zag, iets met bejaard zeiden ze. ( ik ben pas 18 en ik zie er eerder uit als 16 maar goed ) Toen ik de meiden aankeek en knikte naar ze, begonnen ze te lachen en stonden ze op,
Ik heb vaker dromen waarbij alles door elkaar word gehaald en de grootste onzin tevoorschijn komt. Maar ik wil graag weten wat dit betekend.
Groetjes!

lunaDU
8 jaar geleden

Hallo Jacky,

ik zag je droom staan en hoop dat ik je er een beetje mee kan helpen.
het eerste gedeelte van je droom lijkt erop dat je teleurgesteld en emotioneel wat gespannen bent.
je kan er niet goed bij waarom dit zo is, je voelt jezelf niet zeker.
Ga voor jezelf na of dit te maken kan hebben met die kennis die je in je droom tegenkwam.
het verzamelen van dingen in jou droom kan te maken hebben met missende informatie er is iets waar je het antwoord niet op weet,
het door elkaar halen van mensen kan te maken hebben met het zoeken naar wie jij zelf bent, een stuk onzekerheid over jezelf misschien?
hoop dat je hier wat aan hebt.

Bla bla
8 jaar geleden

Hey allemaal

Ik had afgelopen nacht een beetje een beangstigende droom. Ik zou er de betekenis van willen weten. Kan mss iemand me helpen?
De weg lag er besneeuwd bij, ik zat in de auto als passagier, mijn vader zat aan het stuur en reed te snel. Toen riep mijn moeder ineens dat hij moest vertragen, of stoppen. Mijn vader ging dan hard op de rem staan en de auto begon natuurlijk te schuiven. Gelukkig werd er niemand gewond of ging er niemand dood.
Kan deze droom een betekenis hebben, of is het maar gwn een droom?

Daniella
8 jaar geleden

hallo
ik hoop dat iemand mij kan helpen mischien dat iemand mij de betekenis kan vertellen van deze droom
vandeweek droomde ik heel raar eerst was ik s'nachts op mijn werk daar lag ik te slapen terwijl een colega van mij aan het werk was opzich al vreenmd gezien ik in de schoonmaak werk en dat is niet s'nachts
vervolgens loop ik door een hele donkere straat daar was het pikdonker en zag geen hand voor ogen en ik schik van iemand en begon te rennen naar huis
maar ik kom bij mijn werk uit daar sta ik in een keer in het fietsenhok samen met mijn vriend.
daar in dat fietsenhok wordt een motor gestolen door 2 hele enge mannen ze lijken wel geschminkt.
eerst gaan ze er vandoor op de motor mijn vriend roept ze na in de trant van ja jat die motor maar stoere binken vervolgens komen ze terug scheuren op de motor en mijn vriend en ik begnnen heel hart te rennen ik ik schreeuw tegen mijn vriend rennen rennen en opeens zag ik dat die 2 mannen met honkbal knuppels staan te zwaaien en mijn vriend was onvindbaar.
en toen werdt ik dus badent in het zweet wakker.
wat zou deze droom kunnen betekenen zou het kunnen dat ze mij proberen wat duidelijk te maken?

Do_
8 jaar geleden

Hallo allemaal.

Mijn vriendin heeft een droom gehad, en ik zou graag jullie uitleg willen. ;)

Ze droomden over een kindje dat op haar dochter D leek.
Ze vroeg ben jij D?
Nee.
Ben je dan misschien M?(haar overleden dochter)
En dit was zo, ze was hier 1 jaar oud.
Mijn vriendin d'r man was erbij ze zag hem ook.
Haar andere 3 kinderen waren er ook bij, dat voelde ze, maar zag ze niet.
Ook nog wat andere bekenden.
Alle zweefden behalve zij.

Toen kwam er een vrouw met een paarse jurk en een sluier voor haar gezicht haar halen.
Het was heel vredig en ontspannen.
Mijn vriendin vroeg: Ben jij het M?
Ze antwoorden: Ze noemen me Rosalien / Rosa linda (?)
De vrouw vroeg haar mee te gaan naar de prachtig schitterende sterren.
Mijn vriendin reikte haar armen uit om met de gesluierde vrouw mee te gaan.
Alles voelde vredig.

Op dat moment werdt ze door haar man wakker gemaakt met de zin.
Wat voel je koud aan, je hebt het overal koud.

alice
8 jaar geleden

hallo,

ik heb vanacht gedroomt dat ik naar een pleeggezin moest. mijn ouders zijn pleegouders, dus bij ons thuis hebben we ook pleegkinderen.
ik kwam daar binnen in mijn eentje, zonder iemand van pleegzorg ofzo erbij, wat in het echt wel zo zou zijn. in de woonkamer stond een jongen. ik wist dat het de jongen die ik leuk vind was, maar hij zag er niet zo uit.
hij keek me vragend aan en ik zij dat ik hier moest komen wonen. hij had volgens mij iets vast, een glas water volgens mij. ik zij dat ze waarschijnlijk niet vertelt hadden dat ik zou komen.
nu mis ik een stukje, misschien ben ik het vergeten of heb ik het helemaal niet gedroomt. maar we waren op zijn school, teminste het was zijn school in mijn droom. ik kreeg hetzelfde rooster als hij, ondertussen was hij weer van uiterlijk iemand anders. een jongen die ik van school ken en die ik wel nap vind maar verder niks.
verder weet ik het niet meer precies, maar in mijn droom werden we een stelletje.
kan iemand mij vertellen wat deze droom betekend?
groetjes!

Lauragerritsen
8 jaar geleden

Hallo iedereen!

als eerste wil ik zeggen dat ik het leuk vind dat iedereen zo makkelijk zijn dromen kwijt kan.
Voor als eerste wil ik even zeggen:
Vaak als je droomt dat iemand dood gaat die je lief hebt, dit vaak betekend dat de band met jou en die persoon beter
word. dus BlaBla.. misschien is er iets in het verschiet (bijvoorbeeld een dagje uit) wat je band met jou en je gezin beter kan maken?
ik zou zeggen: grijp die kans!

Verder heb ik zelf een droom waar ik eigenlijk niet veel van af weet.
Even voordat ik de droom vertel:
Ik heb nu bijna 5 jaar verkering met mijn vriend. Ik ben gelukkig maar twijfel hier regelmatig aan de laatste tijd (in de zin van; gelukkig met hem)
Nu mijn droom:

Ik droomde dat ik in een warm land was, in eerste instantie leek het allemaal heel gezellig. We zaten bij een kampvuur in een soort van steeg. We dronken met een groep
wat tot het moment dat we ineens weg moesten...Er was oorlog!
in plaats van te kiezen met mijn vriend mee te gaan, liep ik mee met een (knappe) jongen, die ook zijn best deed keer op keer mij te redden.
De jongen die mij redde, ken ik in het echte leven niet.. maar toch komt hij ergens bekend van voor.
Wat betekend het, dat ik een vreemde verkies boven mijn eigen vriend?

ik droom wel vaker dat ik voor het leven moet kiezen en ik dan met een ander mee ga...
ik zou graag weten wat jullie er van denken..is het een teken dat ik mijn vriend moet verlaten? juist omdat ik al twijfel?

Graag zou ik reactie hierop willen...
ik weet niet of ik mail krijg wanneer dit het geval is, dus daarom mogen jullie ook mailen op mijn
mail adres: lauragerritsen@live.nl

alvast bedankt!

liefs laura

me
8 jaar geleden

Hey mensen,

Weten jullie misschien wat deze droom betekent? -->

Ik werd op een bed mishandeld door mijn moeder (ik kreeg handschoenen aan en ze trok aan mijn armen daarmee zodat ik pijn had.. en ze sloeg me met een kleine stok) daarna was ik heel boos en verdrietig..

Groetjes en bedankt :D

Famke
8 jaar geleden

Hooi Allemaal!

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met mijn droom.
Mijn ouders zijn gescheiden, en ik zie mijn vader niet als mijn echte vader. Mijn moeder kreeg vroeg een nieuwe man, die ik nu al sinds ik jong ben als mijn vader beschouw.

Mijn droom:
Ik kom bij een plas, met daaraan heel veel huizen, aan een kade dus. Opeens ben ik in het water.. maar er komt iemand achter mij aan.. Ik dacht dat het mijn vader was. Het voelde in ieder geval als mijn vader (biologische). Hij wil mij pakken? Maar ik wil dat niet, dus ik zwem zo hard als ik kan weg. Zijn gezicht lijkt totaal niet op die van mijn vader, of iemand die ik ken, dus ik ben nogal verward. Uiteindelijk ga ik allemaal sluisjes door en kom ik bij het huis van mijn ouders (stiefvader en moeder). Ze troosten mij.. we zitten op een soort van hoogslaper en ze laten me een film zien. Ik moet zo huilen, dat ik niets van de film zie, maar ik weet dat het over mijn vader (Biologische) gaat. Dan is mijn droom voorbij.

Ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken? Dat mijn vader misschien echt zo is als ik dacht? of..

Mandy Spe
8 jaar geleden

Ook ik heb gedroomt over een tand die uitviel, dit keer deed het geen pijn de eerste keer krijg mijn stiefvader een hartaanvakl. Niet veel later. De tweede keer droomde ik dat ze helmaal kapot waren en ze los zaten ze werden gemaakt. Toen kreeg mijn stiefvader weer een hart aanval, maar dit keer met een bloedprop hij werd gedottert en is weer beter. Dit is nu 2 maanden geleden. En besef nu dat de betekenis over ziekte waar moet zijn.. Was toevallig aan het zoeken voor mezelf, maar wou jullie dit niet onthouden. Liefs Mandy

Mandy Spe
8 jaar geleden

Waar ik eigenlijk voor ben gaan kijken heb ik niet echt kunnen vinden. In mijn droom zat ik met mijn vader op de bank. Mijn kleine chihauhau (zwart met beetje wit) viel bij ons over de railing van 3 hoog. Hij lag zwaargewond op de grond, ik ben hem gaan halen en het was heel erg. Een maal boven was er geen dierenarts te vinden die me wou helpen, het bleef maar slechter met hem gaan en toen schrok ik wakker. Het was vreselijk realistisch. Hoop dat iemand me kan helpen. Een gewonde hond stond niet tussen de zoekwoordjes...
Liefs Mandy

LIESSAAH
7 jaar geleden

HALLO ALLEMAAL,
IK HEB GEDROOMD DAT MIJN MOEDER EEN HARTINFART HEEFT GEHAD EN ME NICHT EEN HUIDZIEKTE EEN DAT ZE ALLEBEI OP DEZELFDE DAG ZIJN OVERLEDEN
WETEN JULLIE MISCHIEN WAT HET BETEKENT?

Han
7 jaar geleden

Maak jezelf niet bang.
Ik heb zo vaak gedroomd over tanden die uitvielen en niemand werd ernstig ziek of stierf.
Tandgedoe heeft eigenlijk altijd te maken met onzekerheid.

Bij een zekerheid die is weggevallen kan je denken aan een vriend waar het mee uit is. Of iets heel anders.
In ieder geval ben je stukje ondergrond kwijt dat er altijd was. (kan ook een stukje zekerheid zijn.)

Hoop dat je hier iets mee kan!:)
Groetjes!

anton
7 jaar geleden

Beste Lisa,

Je droomt in dit geval van mensen, die je misschien verwaarloosd hebt of met wie je een goede band had, dood voor te stellen.Je reactie kan blij of droef uitvallen. Het is maar of je van ze hield of juist niet. Als je om ze gaf dan zal je wel alles gedaan hebben om te weten of ze nog leven of niet en natuurlijk een gat in de lucht springen als er niets met ze aan de hand is.
Groet van mij anton.

Leona
7 jaar geleden

Dag allemaal

ik had net een heeel rare droom toen k wakker werd was k ff de weg kwijt
ik had namelijk gedroomd dat k met een jonge naar de halte liep maar daar was een groot wachen achter ons
daar zaten paar afganistaanse mensen of irkakees in ieder geval ze hadde geweren bij zich dus toen zagen we
dat ze gevaarlijk waren en we probeerden te rennen maar dat lukte niet omdat het had gesneeuwd
dus toen gingen ze schieten maar we werden niet geraakt..
was wel egt enggg!!
plzz kan iemand wete wat dit betekend k zit er egt mee

Hier
7 jaar geleden

ik droomde dat ik aan het dromen was ..

Chriepy
7 jaar geleden

Hallo,

Ik gedroomd over mijn schoonzus. Ze was in mijn droom in verwachting (14 week). Toen ze het mij vertelde ben ik in eerste instantie weggelopen. Toen ik op een later moment terug kwam, heb ik haar gefeliciteerd en omhelst.
De droom speelde zich af in een onbekend huis (naja, in het huis van mijn beste vriendin).

wat kan dit voor betekenis hebben?

Groetjes,

"Chriepy"

Je naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** ******** **  ** ******** 
 ***  ***  **  **  **    ***  ** **  ** 
 **** ****  ** **  **    **** **   **  
 ** *** **   ***   ******  ** ** **   **  
 **   **  ** **  **    ** ****  **   
 **   **  **  **  **    **  ***  **   
 **   ** **   ** ******** **  **  **   


Of bekijk eerst voorbeeld van je berichtDroominfo

Droominfo is een droomwoordenboek waar je zelf de betekenis van je droom kan vinden. Je kunt ook over je droom praten op ons forum. Zo krijg je een beter inzicht in je persoonlijke relaties, kan je de dag makkelijker verwerken en krijg je een ongecensureerde blik op je werkelijke gevoelens.