Je bent niet aangemeld Aanmelden

Dromen over vogels

Alex842
6 jaar geleden

Hallo,

Vannacht heb ik een droom gehad die steeds in mn hoofd blijft zitten. Ik droomde dat ik met mn vriendin in de auto zat, op een gegeven moment voelde ik iets tegen mn been en een paar tellen later bleek het een soort van kraai te zijn. Terwijl we reden deed ik het raam open zodat deze kon ontsnappen. Niet veel later bleek er nog een vogel in de auto te zitten, dit was een jonge gans. Toen ik weer het raam open deed om deze buiten te laten, ging deze jonge gans dood toen deze de grond raakte. Kan iemand mij vertellen wat dit betekent?


Met vriendelijke groet,
Alex

6 jaar geleden

Hoi Alex


Het vervoer staat symbool voor de manier waarop jij je levenspad bewandeld. De auto staat symbool voor je eigen ik dat je onder controle moeten houden wil je geen brokken maken

De vogel is als wezen van de lucht het symbool van onze psyche. Het symboliseert de gedachten die jou bezig houd, maar het kan ook de ziel symboliseren. Iedere vogel heeft zo zijn eigen betekenis. Zo staat de raaf bijvoorbeeld voor ongeluk en duistere zaken en gedachten.

Kraaien zijn het teken van verandering, ten goed of ten slechte, dat moet de droom uitmaken. Helaas zal het vaker negatief uit te leggen zijn dan positief

De gans duidt meestal op onervarenheid en domheid. Met zijn waggelende loop staat hij, evenals de eend, voor de trage voortgang in het leven. Meestal zal dit op seksueel gebied zijn. Zien je een geplukte of een verongelukte gans dan wil dit zeggen dat je je in het waakbestaan kaal laten plukken, dus misbruiken.

Aan gezien jij je alle twee de auto hebt uitgewerkt, kan het best nog goed aflopen.

Groeten h@ns.

Deze discussie is gesloten.


Droominfo

Droominfo is een droomwoordenboek waar je zelf de betekenis van je droom kan vinden. Je kunt ook over je droom praten op ons forum. Zo krijg je een beter inzicht in je persoonlijke relaties, kan je de dag makkelijker verwerken en krijg je een ongecensureerde blik op je werkelijke gevoelens.