Groene hond

Vincent
15 juli 2010 om 00:43

Hallo,

Vannacht had ik een rare droom.
Er stond in de tuin en groot hok, die bestemd was voor een nieuw huisdier: een grote, felgroene hond met een zachte vacht.
De hond ontsnapte, maar bleef buiten de poorten van de schutting stilstaan waarna ik hem weer terughaalde.
Wat er daarna gebeurde weet ik niet meer precies meer, maar er zat plotseling een fred op het water van de vijver. De fred was nat. Ik wilde het beestje redden, maar het beestje zakte plotseling diep onder water.
Iemand anders, met brede armen, haalde het beesje weer naar boven. In eerste instantie was dit een oranje met witte karper. Deze werd terug in het water geworpen, en toen werd de fred er levend en wel uitgehaald.
Ik kijk naar het beestje dat plotseling in mijn hand zat. Het beestje droogde op en opeens zat er in mijn hand een hele kleine pandabeer met een vriendelijke, schattige blik.

Wat kan deze droom betekenen?

Vincent
15 juli 2010 om 00:48

http://www.droominfo.nl/phorum/read.php?1,5233
De tweede droom die ik hier noem, daar was ook het hok. Deze hok stond in de droom van de afgelopen nacht op dezelfde plek, maar was vele maten groter.

Je naam
Je e-mail
Onderwerp
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **  ** **   **  *******  ******* 
 ** **  ** **  **   ** **   ** **   ** 
  ****   ****  **   **     ** **   ** 
  **    **   **   **  *******  ******** 
  **    **   **  **     **     ** 
  **    **    ** **  **   ** **   ** 
  **    **    ***   *******  ******* 


Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht