Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over teken onder mijn huid

Cynthia
7 december 2016

Ik werd vanmorgen wakker na een nogal heftige droom die levensecht leek.
In mijn droom had ik een afspraak gepland met mensen van wie ik hou om een rustige middag samen door te brengen. Mijn spirituele vriendin, mijn ex buurvrouw, die altijd als een moeder voor mij is geweest, en mijn vriend waren in dezelfde ruimte. Maar dit is een ruimte die mij niet bekend voorkomt. Maar het was ook geen openbare gelegenheid!
Opeens stroomde de kamer vol met mensen: de vriendengroep van mijn vriend (waar ik wel eens dingen mee onderneem maar waar ik niet echt mijn hart bij heb liggen) een jongen die ik sporadisch zie in het dorp, maar waar ik ook niets mee heb, en toen kwam er ook nog een vriendin binnenlopen die mij enorm gekwetst heeft in het recente verleden !!!! Ze omhelsde me maar zag er slecht en ontdaan uit in haar gezicht! Pfff er was geen rust in de kamer alleen maar drukte en rumoer! En mijn lieve ex buurvrouw pakte haar jas en zei: dit was niet de bedoeling. Ik had mijn tijd wel beter kunnen besteden!
Op een gegeven moment heb ik iedereen de deur uit gewerkt en ging met mijn spirituele vriendin en die vriendin die mij zo gekwetst heeft buiten wandelen... en daar gebeurde het. Ik liep onder een boom met pluisjes en daar vielen beestjes (ik interpreteerde het als teken) uit die zo op mijn huid vielen en onderhuids zich een weg door mijn huid baanden. Ik probeerde ze er uit te peuteren en dat lukte ook bij sommigen. Ik trok gewoon mijn huid kapot want ik wilde ze er beslist uit hebben. Ik zag zo het insect voor me. Een teek, maar dan veel groter! Afschuwelijk was het!
Kan iemand mij misschien enig uitleg geven wat betreft deze droom! Als
Ik nog meer moet toelichten hoor ik het graag!
Bedankt alvast! Liefs Cynthia

7 december 2016
Beheerder

Het gaat om irritatie die je onder de huid is gaan zitten "I've got you under my skin".
Iets ergert je zo, dat het een klit geworden is, een parasiet die je leegzuigt aan energie.

Opvallend is dat de spirituele vriendin nu juist terecht komt in dat verstoorde sfeertje.
Maar dan wil ze weglopen terwijl ze toch zou moeten weten dat goed en kwaad onvermijdelijk en noodzakelijk zijn.
Het leven draagt nu eenmaal geen roze brilletje en wie niet bereid is conflicten op te lossen kan niet spiritueel genoemd worden.
Juist die instelling trekt immers de tegenpool aan.

De pluisjes zouden brand- of haarrupsen kunnen zijn, die inderdaad een brandende huidirritatie kunnen veroorzaken.

Het geheel schetst natuurlijk je innerlijke gesteldheid.
Je draagt om zo te zeggen een Nessushemd.