Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over iets in de nabije toekomst

Hendrik
15 jaar geleden

hallo allemaal,

ik ehb weleens dromen over dingen die daadwerkelijk gebeuren.

zo had ik laatst een droom over nieuwe buren . ik wist precies hoe die mensen eruit zagen en toen ik de volgende dag naar buiten ging zag ik dus die mensen uit mijn droom daadwerkelijk in het huis dus als nieuwe buren.

ook had ik een droom over een jongen die tussen de roltrap was gevallen bij de V&D ( aantal jaren terug) en dat was de volgende dag ook op het nieuws.

zo zijn er meerdere dingen die ik niet eens allemaal meer weet..

Ik vind het vreemd maar kan iemand mij vertellen wat dit inhoud ofzo ???

Charly
14 jaar geleden

heb ik ook,
heel vaak.
misschien paranormaal begaafd?

mohamed
14 jaar geleden

Ik heb dat ook heel vaak, alleen is het zo dat ik nooit weet wanneer ik het heb gedroomd en soms besef ik het pas nadat het al is gebeurd
maar meestal voordat het gebeurd en als dat het geval is voelt het net of ik afgesloten ben van de wereld of ik dan op de mensen om mij
heen neerkijk ofzo net als in een film. Laatst zat ik in de les scheikunde en begon de klas ineens te draaien en zag ik voor me hoe de klas druk werd
en dat de lerares ging schreeuwen en dacht van dit heb ik al gedroomd en toen was het weer normaal en zei ik tegen de jongen naast me let op de klas
gaat nu runoerig worden en dan gaat de lerares schreeuwen en het gebneurde daadwerkelijk hoe ik het eerder ervaarde. Ik zou niet weten wat het is,
maar ik heb altijdt rare dromen. Vandaag vroeg me broertje mij wat ik hda gedroomd maar ik zei dat ik me dat niet herinnerde dus zei hij
dat hij wakker werd van mij omdat ik schreeuwde: "ik ben de president hoor je me. niet jij maa rik ben de president'. wat dit moet betekenen weet ik niet
maar me broertje zei ookd at ik agressief werd en op de muur begon te bonken en slaan op me bed (stapelbed en ik slaap onder me broertje boven.
Ik ben 16 jaar en weet totaal niet wat dit allemaal is en denk er ook niet te lang over na want dan kom ik toch niet op een duidelijk antwoord.

als iemand iets weet over dit of iets herkent van wat ik net heb gezegd wil diegene dan reageren, dan weet ik dat ik niet de enige ben.

Shannti
14 jaar geleden

Ik zeg "reincarnatie".

Doe iets met de feiten die je blijk baar al weet. Laat je gevoel niet in de steek als je bepaalde dingen aan voelt. Misschien kan jij er wel voor zorgen dat iets wel of niet gebeurd. Wel een grote verantwoordelijkheid eigenlijk. Misschien dan niet heel de wereld ermee redden, maar jezelf?

alper
13 jaar geleden

6e zintuig die alleen actief zijn in je dromen heb ik ook vaak en dit heeft eens mn leven gered.. dus als je zoiets droomt en het is iets over een ongeluk probeer dan de volgende dag dingen op een rij te zetten heb je een datum gezien een tijdstip een plek etc etc... zoals ik zij dit heeft eens mn leven gered!

Stefan
13 jaar geleden

Hallo,

Ik heb precies hetzelfde. Vaak droom ik over dingen die later echt gebeuren.
Ik droom vaak dat ik met mensen/vrienden praat. Later gebeurd dat ook. Ik weet in sommige gevallen precies wat ze dan tegen me zeggen.
Een tijdje geleden droomde ik over een trein die door de sneeuw heen reed. Ik vond dat nog wel het stomste van wat ik gedroomd heb (tot nu toe).
2 weken geleden keek ik op tv naar 'Echt waar?' ze vertelde in dat programma over de NS en dat de treinen niet reden. Toen lieten ze een filmpje zien over een trein in Noorwegen. Daar reed een trein over een rails waar 1 meter sneeuw op lag! De trein is daarvoor gemaakt. Ik snap er helemaal niks meer van.. Zelfs de domste dromen gebeuren echt.

waterbender
13 jaar geleden

Hoi allemaal,

Je hebt wellicht al gehoord van helderziendheid, wel er zijn ook nog andere vormen, zoals helderhorendheid, Heldervoelen, Helderruiken en last but not least helder dromen. Dat is wat de meesten van jullie doen (ikzelf ook). Maar Mohammed, bij jou is het net iets anders. Volgens mij ben jij een krachtig medium. Het voorval dat je vertelde van in je klas is geen droom maar wel een "trance" waar je spontaan in gaat. Ook dan kun je de dingen die gaan gebeuren voorspellen. Toch wil ik je met aandrang vragen om te zorgen dat je geaard blijft want het is niet gezond dat die trances zomaar spontaan optreden.

Ik hoop dat ik het zo voor jullie wat heb kunnen verduidelijken,

grtz,

Brenda

Antwan
13 jaar geleden

dit voorval is mij ook al 3x overkomen.

de eerste keer was het ik was aan het dromen dat ik kattekwaad aan het uithalen was met wat vrienden was toen 15,
we waren op een school plein en we liepen naar de voorkant om weg te gaan en aan het einde van de straat stond een politie busje terwijl 2 agenten er uitstapte werd ik wakker.

2 weken later precies het zelfde was er gebeurd wat er werd gezegd in me droom wat er werd gedaan en we wilden weglopen en ik zeg kom laten we over het hek gaan, me vrienden vroegen waarom ik zei ik weet niet laten we het nu maar gewoon doen en toen we over het hek gingen en naar de straat liepen stond er inderdaad een politiebusje waar 2 agenten tegen aan stonden te leunen wachtend op ons,
dat was de eerste keer an dit gebeurde.

de 2de keer was ik droomde over me scooter ongeluk ik droomde dat ik wegreed te laat voor me werk dus ik had haast en reed de straat uit keek naar links zag een auto aan komen deed me ogen dicht en voelde de klap even later deed ik mijn ogen open stond op zag mijn scooter in stukken op de straat liggen voelde een steek in mijn been en viel op de grond waardoor ik wakker schrok.
3 weken later gebeurde precies het zelfde me moeder had me pinpas nodig waardoor ik te laat zou komen op me werk ik stapte op mijn scooter reed weg en er gebeurde precies het zelfde.

ik ben zelf nu 18 maar mijn eerste toekomst droom was toen ik 15 was heb het nu nog steeds ik weet niet hoe het kan en of het normaal is maar zou graag meer over te weten willen komen.

groeten Antwan

Michael
13 jaar geleden

Nu ga ik iets vertellen over iets waar ik al tijden mee loop. In mijn leven heb ik veel verdriet en emoties gezien. In mij leven heb ik veel geleerd. Misschien niet van kennis maar wel van gevoel. In mij dromen ben ik oppermachtig niks maakt mij kapot. Altijd doe ik het de tweede keer goed! Leer van fouten zelfs in me dromen, er zijn dingen waarvan ik weet dat ik ook in de jouwe kan komen.
We voeren een gesprek met een woord waardoor je herkent. dit woord kan een bevestiging geven van dat de droom tot op zekere zin ook bij degene is gebeurt. We zijn met zen alleen verbonden tot op een zker zin. De kunst van dit is door het te onwikkelen steeds beter te worden. Soms heb ik het idee dat ik gedachtes kan horen onmogelijk?!? gek dat dan ineens de woorden waaraan ik denk uit die mond kunnen komen.
In het dagelijks leven kom je vaak het word lot tegen! Probeer het te begrijpen, probeer ervan te leren. dat heb ik heel lang gedaan. Maar geloof mij heb ook heel veel dingen fout gedaan.

Veel van mijn dromen kan ik mezelf verbinden met alles wat op me pad komt. belangrijk is te luisteren. ooit heb ik gehoord dat tijdreizen onmogelijk was maar wat is dit eigenlijk dan voor kracht. is dit niet een vorm ervan als je bepaalde dingen van tevoren ziet aankomen?
Mijn moeder is op 48 jarige leeftijd overleden. Haar kracht, haar ziel laat mij deze dingen zien. maar het gekke van alles is dat ik deze kracht niet in mijn voordeel kan gebruiken, misschien kan het wel maar kan de manier nog niet vinden. Tijd zal het waarschijnlijk leren. Ik kan kaarten lezen kan, pokeren verlies ik niet alleen als ik te overmoedig word? hoezo? ik speel een film in me hoofd over me leven vrienden met in mijn ogen bepaalde krachten kan ik gebruiken! bv als ik tegen me moeder praat komen er hele mooie kaarten en getallen die in mij leven een weg wijzen, een antwoord geven. ooit heb ik haar beloofd dat als ik een royal flush krijg dat ik de kaarten weggooi zodat ik dit geheim meedraag maar dit is jammer genoeg nooit gebeurd! Zijn momenten waarop ik het heb geprobeerd maar dan heb ik de kaarten gehad maar de kleur net niet mee.

op de weg begon ik met het omgaan van dit. op bepaalde momenten wist ik wanneer iets zou versnellen of vertagen! Zelfs stoplichten haha je wilt niet weten praat me mam en dan lijk het net of ik ze op groen kan zetten! Ooit zei iemand tegen mij jij heb de beste karma
Hoezo? omdat ik nooit eerst naar mezelf kijk altijd naar een ander. Ik heb in het leven 3 wensen en daar zal ik alles aandoen om die wensen uit te laten komen. Maar laatste tijd heb ik het idee dat ik nog meer wil doen, nog meer helpen. Mensen leven in verschillende werelden, soms voelt het alsof ik deze werelden kan bereiken en daarop kan anticiperen. Nog zoon vraag waar ik mee zit trillingen in me lichaam die antwoorden kunnen geven op bepaalde vragen? In het begin kon ik hier niet mee omgaan maar later leerde ik dat een paar vragen je verder kunnen helpen. tever hiermee doorgaan kan een trip veroorzaken. Soms loop je over straat en heb het gevoel of je bekende ziet? hierna kan je in je gedachten hiermee verder gaan en hou kort en simpel maar ik denk dat deze gevoelend mensen kunnen bereiken misschien niet direct! Vogels gek onderwerp?!? haha je wilt niet weten wat ik hiermee kan? vertel er niks over maar duiven zijn de waarheid! een valk krijg je wanneer je je de goude emotie op de goede moment ziet. heb zulke mooie gepsprekken gehad. maar op het moment dat hun zingen of fluiten veranderen mensen hebben ze hier erg in?
Om te beginnen over me dromen heb ik de nacht voor ik mijn moeder verloor een droom gehad ga hier nu wat over vertellen. Was klaar van een nachtdienst waar ik werkte in de haven. na een lange nacht ging ik naar dromenland. na lekker gefeest te hebben was er ineens op de parkeer plaats een opstoot een pistool werd op me gericht werd hierdoor, uit angst rende ik weg toen ik eenmaal wat verder was hoorde ik een shot kijk naar mezelf en had zoiets van ik ben niet geraakt wie dan wel! schrik wakker en mama was weg! ik geloofde erin dat mijn moeder mijn gevoelens kon lezen, kon voelen leek net alsof wij in al die tijd dit ontwikkeld hebben. sindsdien ben ik nergens meer bang voor ren nooit meer weg. heb zoets kom maar met de pijn. probeer ervan te leren probeer te luisteren. hou ook een dagoek bij waar ik mijn dromen beschrijf je wilt niet weten wat er allemaal instaat. mensen die ik tegen kom, maar eerst voel ik dat in me dromen, gevaren. en gek heb ooit dromen gehad waar ik het idee heb dat ik de laaste gebeden van mesnen gehoord heb! Wedstrijden en gokken is heel gek ik weet wanneer de bank wint of de speler wint weet op roulette waar het getal valt ook hier mooie verhalen van alleen omdat ik in een andere wereld met mijn mama praatte en vroeg om bevestiging voreg om getallen op roulette! heb je in vegas ooit wel is in de hele zaal het getal gezien waar je om vroeg!
Je kan de laatste 20 draaien van een tafel zien en vroeg 2 nummers het getal van mama 15 en van me beste vriend die zichelf dood heeft gereden! dit was ook me gokmaatje zijn getal was 13 heel de beelden stonden vol met deze nummers! echt kon me ogen niet geloven liep huilend het casino uit.
Ben naar belaggio fontijnen gegaan kreeg soms ook beelden in me hoofg en heb daar voor me gevoel met me moeder gestaan huilend kon het niet meer begrijpen heb toen 1 ding beloofd dat ik het goede zou doen tot me dood. proberen te helpen waar ik kan. Wedstrijden voorspellen heb ik wanneer het vraag aan het lot zo vaak goed! maarja de scheids is ook maar een mens en mens mag in mijn ogen fouten maken, een mens moet fouten maken waar moet je het anders van leren!
Vertel nu nog een verhaal waarmee ik het gevoel heb dat ik heel geks kon. Liep over grote containerboten pratend met de machinist we vroegen ons de eindstand van halve finale of kwartfinale van een duel urugay tegen nog iemand 3-2 werd het volgens mij en voreg aan hem weet je wat de stand is. nee we hadden het te druk met werken en niet naar de wedstrijd geluisterd. ben een stille jongen want praat van binnen en pratend keek ik naar de lucht! mama en ik hielden van vliegtuigen terwijl ik die volgde kwamen we bij wolken en geloof het of niet 3-2 zag ik hahah gek dacht misschien wel de eindstand.
terwijl de dag bijna voorbij was kwam mijn collega met de eindstand en ja was egt zo. uit verbazing keek ik naar achter en stond op een dek. een witte container CMAU de CU waren heel erg vies en in mijn ogen leekt het net of er ma stond. heb mezelf vaak afgevraagd is het echt waar! zijn we nog steeds verbonden! zo jah kan ik u zien? op om de MA een hart getekend met me vinger de container was vies en voelde me zo trots dat ik de eer mag hebben om een kind te zijn van een engel. want dat is het in mijn ogen. ook een keer voorspelde ik een lijst 3 wedstrijden en iemand scoort wereld goal gaf de hoop aan alves! en dat gebeurde ook! Barcelona is in mij ogen perfect! hoezo er staat op het shirt UNICEF een eer om mee te voetballen!
ik ben misschien gek kind maar kan eeuwig naar sterren kijken, zie er ook heel vaak 1 vallen echt bizar is dat. Misschien 1 dag kan ik deze dingen laten zien aan een ander zodat hij dit goede ook kan doen.
1 dag rokend buiten keek ik naar de sterren voelde me hopeloos had geen kracht meer! was op en toen gebeurde er iets geloof mij top! vroeg om een teken en ineens praatte ik in mezelf en voor me gevoel achteraf weet ik het was mama kon tegen haar altijd praten over de sterren en ze luisterde altijd dat is ook een kracht! het ging zo van waar lijken die sterren op? zag er een Evisu teken in die was makkelijk! toen voor me gevoel zei ze en deze deze is moeilijk. dacht jah klopt die is moeilijk kan een eifeltoren zijn en toen heb ik een vallende ster hierdoor gezien nog nooit zo fel! deze dingen heb ik allemaal beschrijven want er zit nog zoon mooi verhaal achter en voor. Zou hierover wel willen praten maar weetniet! is dat juist!? zou ik dit moeten doen?

misschien als je dit allemaal ziet denk je die jongen is gek! met dit gevoel heb ik lang gelopen maar uiteindelijk heb ik zo vaak een bevestiging gehad dat ik hier niet meer van kan weglopen! het is net als een vloek want meisjes zou ik alles voor doen. maar wacht nog steeds op de ware en haar zoen
hou ook van dichten. rijmen en daarmee een bepaalde emotie mee uit te dronken. mijn engels is redelijk goed en in mijn maand in VS in me eentje heb ik veel geleerd.

1 ding heb ooit het gevoel gehad dat ik in de snackbar liep en baby huilde zo hard ze had ik mijn ogen geen aandacht, gaf haar in me geest warmte en toen stopte het huilen! uiteindelijk liet ik los en begon weer te huilen! probeerde dit te laten blijken aan die jongen maar dacht niet dat hij me geloofde! deed het toen nog een keer en bleef 3 min staan kind lachte daarna ging ik weg maar schitterend.
Zou alles doen voor me kleine, toch heb ik ooit zoon programma op tc gezien waar mesne bepaalde dilecten op tv voorspelde moorden waar antwoorden worden geven moeilijk kon het woord ff niet vinden maar toch hiervoor heb je hele sterke ziel nodig zou dit wel is willen proberen. eigenlijk heb ik hart van steen maar soms zie ik meisjes met hun gevoel breekt dit steen uiteen en dan! ik doe alles maar phoe moeilijk want niet alles zit dan altijd mee. gebeurt altijd wel wat,,, net een vloek
Oh jah en ik weet ook wat drugs doet en kan!!



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door Sheherazade.

Tula
7 jaar geleden

Ik heb een vraag klinkt mischien raar maar ik droom de toekomst voorbeelden ik droom dat iemand aan de telefoon iets zegt en de volgende dag wordt ik gebeld en dan hoor ik precies wat ik heb gedroomd of kleine stukjes voorbeeld droom over 5 euro en heb ik volgende dag einde van de dg nog 5 euro in me zak toen mij vader was verleden aan hartstilstand die dag daarvoor had ik gedroomd dat me vader naar me toe kwam en er was iets ik werd wakker van he zolang geen contact en droom ik over heb letterlijk paar uur late had me zusje me gebeld zeggen dat hij was overleden is tg apart heb dat ook met me muziek wat ik schrijf komt later uit heel apart .....als er iets met mijn gaat gebeuren voorbeeld ruzie ofzo komt er altijd dag van te voren 1 traan van in kant dan weet ok gaat weer iets gebeuren en dan heb ik ook volgende dag ruzie......zweterige handen als er mensen bij me staan kan bijna hun emoties voelen daarom zonder ik me af vaak alleen als ik nar druk geval ga waar veel mensen aanwezig zijn ga ik met hun energie naar huis van ene moment ben ik blij dan weer opeens boos dan weer verdrietig is echt moeilijk geluiden ook superscherp hoor alles heel hard terwijl het geen een hard aanstaat zo kan ik nog even doorgaan is allemaal door elkaar maar hebben meer mensen dit wat is dit

ps ik leef echt met god mischien zit ik wel dieper sinds kleine heb ik al rare dromen kan bijna boek schrijven wordt teveel om te lezen had n droom voorbeeld waar ik t zat was echt ging huilen hoeveel pijn er is op deze wereld geweld vedriet armoede vroeg ik god waarom zo ging ik slapen droomde ik was buiten was er blauwe lucht helder ik zag niemand maar ik keek naar de lucht en iemand zij van de sky je moet rustig blijven is dit normaal

7 jaar geleden
Beheerder

Nou normaal is het niet.
Je staat veel te veel open en moet je leren af te sluiten.
We noemen het wel confluentie, dus in elkaar of in de omgeving overvloeien.
In een toestand van verwarring, geestelijke stress, extreme vermoeidheid, PTSS enz. kunnen zulke verschijnselen wel voorkomen.
Energetisch pik je veel te veel op.

Het komt voor dat men proscopisch droomt, of iets vooruit weet.

Maar je klinkt zo emotioneel en chaotisch dat je op moet passen niet psychotisch te worden.
Als je teveel in het onbewuste opgaat, komen zulke verschijnselen wel voor, maar het maakt ook, dat je voor een deel niet in de realiteit staat. Daarom is het afzonderen niet zo goed voor je, want daarmee keer je teveel naar binnen.
Beter is het iets te gaan doen, waardoor je aardt.

Misschien ben je HSP of autistisch? Daarbij komen indrukken veel sterker binnen.
Ik denk echter dat er veel meer achter zit aan emotioneel beladen inhouden.

Je kunt het leed van de wereld* nu eenmaal niet dragen zonder ernstige schade op te lopen. (* Weltschmerz)
Je bent Atlas of Jezus niet.
Het collectieve onbewuste heeft zoveel energie dat een mens eraan ten gronde gaat.