Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Tsunami

Anonieme bezoeker
7 jaar geleden

Wellicht bizar, maar van al mijn dromen vannacht (ik ben meerdere keren wakker geworden en zei tegen mijzelf dat ik dat symbool moest onthouden) heb ik alleen deze droom onthouden.

Ik sta in de keuken van het ouderlijk huis. Volgens mij sta ik er af te wassen? De keuken is aan de achterkant van het huis gesitueerd, met een deur naar de achtertuin. Ik weet dat mijn moeder op de eerste etage staat te douchen, en deze douche is aan de voorkant van het huis gesitueerd.
Dan kijk ik naar buiten, en tot mijn grote schrik zie ik daar een enorme tsunami, die door de steegjes tussen de huizen komt en de huizen wegslaat. Ik sta verbazend met een theedoek ik mijn hand te kijken, mij te bedenken wat ik moet doen. De eerste golf lijkt immens, maar als het bij mij aankomt is het veranderd in millimeters hoog water en wordt het door de goot afgevoerd. Ik bedenk mij dat ik nu snel moet handelen, want een tsunami is immens. De kamer kan zo met metershoog water gevuld worden! Ik besluit om het kleine raampje boven de deur open te zetten, zodat ik niet verdrink.

De keuken staat voor de behoefte aan emotionele en spirituele voeding. Het staat voor verandering. De afwas voor nieuwe plannen maken. Moederlijke eigenschappen zijn zich aan het vernieuwen.
De tsunami staat voor mijn opgekropte emoties en gevoelens. Het slaat alles van zijn funderingen af. Ik ben verbaasd en vraag mij af wat ik moet doen. Maar de golf is kleiner dan het lijkt te zijn en wordt afgevoerd in de goot. Oude gevoelens. Wel weet ik dat ik mij schrap moet zetten voor een nieuwe golf emoties. Om er niet in te verdrinken zet ik een raampje open om te luchten.

Vandaag heb ik een uurtje gezwommen en meteen daarna voelde ik mij bekaf. Heb even een powernap gedaan, haha. Mijn zusje was op bezoek - en dat komt zelden voor. Ik zat echter niet lekker in mijn vel en was niet erg aardig voor haar.
De rest van de middag heb ik een film gekeken en toen ik de afwas deed met mijn moeder brak ik. Ik heb mijn emoties de vrije loop gelaten. Daarna voelde ik alleen maar warmte in mijn benen, vooral mijn onderbenen. Zal dit de eerste golf van de tsunami zijn?



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door Magnet.

7 jaar geleden
Beheerder

Zulke dromen krijg je inderdaad voor een emotionele uitbarsting.

Anonieme bezoeker
7 jaar geleden

Nog een grote kans op een vervolg?

7 jaar geleden
Beheerder

Dat weet je nooit, maar in een keer zal het niet lukken.