Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

loslaten en oplossen

Jaike
17 februari 2017

Soms heb ik een droom die aanvoelt alsof het geen droom is, soms word ik wakker en droom vervolgend gewoon door als ik weer in slaap val. Graag zou ik jullie commentaar horen op de volgende droom. Ik zit in een kerk, er zijn veel mensen. Iemand vraagt me mee te gaan naar een andere ruimte. Daar is een man, hij gaat achter me staan, slaat zijn armen om me heen en houdt me vast bij mijn handen. Er hangt een wolk van liefde om hem heen en ik weet dat ik hem kan vertrouwen. Ik sluit mijn ogen en voel hoe hij mij zachtjes begint te wiegen. Ik verlies het contact met de grond, sta niet meer op mijn benen, lijk te zweven. De man zegt zacht: laat los, je bent veilig in mijn armen. Ik voel hoe mijn lichaam vezel voor vezel loslaat. Ik laat los en los op, transformeer in een soort gaswolk die vrij van weerstand door de ruimte zweeft.

17 februari 2017
Beheerder

Je zou natuurlijk kunnen fantaseren dat je in Jezus armen terecht bent gekomen.

Jubylante
3 maart 2017

Ik denk dat dit niets met Jezus te maken heeft maar alles met je Gids.
Ieder mens heeft wel 1 of 2 Gidsen die hem bijstaan.
Het gebeurt ook wel dat Gidsen weer weggaan en je weer andere Gidsen krijgt omdat die je beter kunnen helpen met je ontwikkeling op dat moment in je leven.
Je zou eens een geleide meditatie kunnen doen om bewust in contact te kunnen komen met je Gids(en).
Op You Tube staan wel geleide meditaties.
Ook nederlandstalige.
b.v. van Ad Visser: Brain Sessions.
Annelies Hoornik heeft een nederlandstalige cd uitgebracht op 432 Hertz genaamd :Je Beschermengel en je Ziel.
Muziek uitgebracht op 432 Hertz heeft een rustgevende invloed op je en er zijn ook filmpjes met meditatie muziek op deze frequentie op You Tube te vinden.
Succes!