Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ouders vermoorden

Boodschap
17 september 2015

Hoi anoniemfar kreeft het lijkt misschien of je leven niets meer waard is maar dat is niet waar.dat jou ouders iets mankeren of jou het leven ergens mee zuur maakt, maakt nog niet dat jij niets waard bent.

Jouw gezondheid staatlos van dat van je ouders. Ja het leven brengt tegen slagen, en ja je financiële situatie kan er toe doen. Maar belangrijkser is dat je gelooft in jouw zelf help jouw Zelf, wie weet dat je ooit je ouder kan en wil bellen. Misschien wil je dat nu niet horen aangezien je hen als de wortel van jouw kwaad ziet. Maar wanneer jij bouw zelf helpt en geholpen ben dan zal je helderder na kunnen denken e. Misschien zelfs weer van je ouders houden.
Groetjes

Boodschap
17 september 2015

Belle. Is helpen

PERFECT!!
31 oktober 2015

ja da is pas een mooie droom!!

Ik ben het ergste aan toe
29 november 2015

Mijn ouders slaan me elke dag er is echt geen dag geweest dat ik niet geslagen werd.Elke dag maar weer krijg ik pijn bloed en afgetrokken haar.Ik denk soms zijn er ergere ouders maar als ik zie hoe andere kinderen van mijn leeftijd met hun ouders om gaan denk ik:maar wat doe ik fout dan?Ik word gewoon mishandeld dor

Ik ben het ergste aan toe
29 november 2015

Sorry ik drukte per ongeluk op plaatsen maar was nog niet klaar.ik word gewoon mishandeld door mijn ouders.ik wil weg rennen van huis maar mijn moeder zegt dat als ik zulke dingen doe dat ik dan door mijn vader word geslacht.op school draag ik elke jaar hetzelfde shirt want ik heb in men kast maar 1 shirt 1 broek en 1 helemaal korte jurk die me gewoon niet meer past.ik draag nog schoen van 5 maten kleiner maar ik bewerk mijn schoenen zelf en naai het weer.op school word ik uitgelachen dat ik stink en ik heb van een docent zelfs gehoord dat ik del moet gebruiken ik woon in Zwolle en daar zijn de kinderen erg gemeen tegen me ze gebaren naar me dat ik stink maar ik kan er niks aan doen .ik werd net met een spatel overal geslagen dat ik er nu een eind aan wil maken.!ik ben het zat ik wil dooooooddddddd ik ben bang dat als ik weg ren dat ik dan door men familie word geslacht of bekogelt met stenen.mijn ouders zeggen dat ik op de duivel lijk maar ik mankeer niks warong zeggen ze dat!!!
Ik wil een einde aan men leven en wel nu.

Boodschap
29 november 2015

Hoi hoi,

Aller eerst jij kan er niets an doen jij kiest niet jou lot uit,maar je kan het wel bepalen door keuzes die jij neemt

Dat jou ouders jou zo behandelen is vreselijk maar karma komt snel ook voor hen is het niet nu dan later wel.

Geestelijke mishandeling is vaak erger als lichamelijke omdat je gelooft dat je niets kan doen, ofdat je het verdiend hebt
Dit heet ook wel het stockholmsyndroom zoek maar op.

Wat ik je wil mee geven is dat ik denk dat je er wel verstandig aan doet o. Naar een blijf van mijn lijfhuis te gaan het contact met je ouders telt verbreken en voor jezelf te kiezen.

Dit is makkelijker gezegd als gedaan, maar als het waar is wT jij schrijft gaat het fout aflopen als je blijft.

En maak je geen zorgen om mensen die achter blijven, als het zo moet zijn dat jij ze moet of kan helpen dan is het pas wanneer jij de. Goede basis hebt voor je zelf huis werk/ inkomen. En je doet er goed aan niemand te vertellen waar je verblijft. Groetjes

Ik ben het ergste aan toe
30 november 2015

Bedankt boodschap
Maar ik durf niet weg te rennen en als mijn ouders dit lezen dan ben ik er helemaal geweest!
Ik doe dit stiekem en ik denk ergens dat ze toch van me houden en dat ze soms medelijden hebben.
Ik weet niet hoe ik het moet zeggen maar ik werd vanochtend geslagen door een bijl echt Sirieus een bijl tegen me hoofd aan.ze denken niet eens dat ik daar dood aan kan gaan neeeeee meteen hupsakee op je hoofd er zit nu wel een flinke barst in men hoofd en een lichte hersenschudding maar ik hou het wel in want ik heb erger gehad.en ik zag toen in mijn moeders gezicht dat ze spijt had toen ze mij in de badkamer met al dat bloed zag huilen.maar toen ik naar der keek verdween haar gezicht weer achter een boos gezicht.
Wat moet ik doen?

Boodschap
30 november 2015

Hoi hoi,

Dat wat ik je al zei, je moet weg gaan...
Een blijf van mijn lijf huis zal je identiteit verhullen en je helpen weg komen. Niemand mag weten waar jij zit dus ook jij zelf mag het niet vertellen.

Ik weet hoe moeilijk het is als jij niet durft maar als je blijft ben ik bang dagje dood eindigt.

Je ouders horen van je te houden en te beschermen, maar zoals ik jou hoor is dat niet zo of zijn je ouders geestelijk niet in. Orde( ik bedoel niet dom of iets lelijks, maar depressief,bordeliner of zelfs psychotisch.)

Als jij daarbij blijft dan is de kans groot dat al zou je het overleven ondanks de klappen jij in een zelfde soort of ander soort geestelijke toestand komt, wat joh de rest van je leven zal achtervolgen en bepalen.

Je zal vast wel.momenten zijn dat je alleen bent even weg bent voor een aantal uur normaal gesproken, gebruik die tijd om weg te gaan. Des noods alleen met een is bewijs en verder niets... Laat alles achter en kies voor jou zelf.

Ik kan je geen ander advies geven als zet je over je angst heen kies voor je zelf en zorg dat je daar weg komt. Ga des noods naar een politie bureau en vertel wat jou over komt en weg wilt geholpen wilt worden, zei kunnen jou ook helpen o. Bij een blijf van me lijf huis te komen

Wat jou ouders doen is niet normaal!!
Geef je zelf niet de schuld en ga niet denken dat je ht beter kan maken door jou gedrag te veranderen.. Dat kan je niet het probleem ligt bij hun en jij kan hun Niet helpen.

Ik hoop dat ik je zo enig zins geholpen heb...

Boodschap
30 november 2015

ID bewijs*

Ik ben het ergste aan toe
30 november 2015

Waar moet ik heen dan er is geen plek die ik ken ik weet niet eens waar de politiebureau ligt ik ben altijd opgesloten ik mag niet naar buiten zelfs niet in het weekend!!!!

Boodschap
1 december 2015

Heb je geen school ? Werk of andere taken die jij moet uitvoeren buitenshuis? BoodschPpen halen, een broertje of zusje naar school brengen.?

Je hebt internet en je kan via google het dichtstbijzijnde politie bureau opzoeken zei helpen jou wel bij het juiste adres te komen.

Als je bang bent dat ze in je zoek geschiedenis kijken dan vraag het buiten op straat aan iemand waar is het politie bureau het is nood.

En als je echt nooit en te nimmer een voet buiten mag zetten, trek aandacht van de buren... Schrijf een bordje met help ik wordt gevangen gehouden en mishandeld bel de politie. Houd het voor het raam als ze kijke. En als ze dan de politie voor de deur staan om verhaal te halen schreeuwen als of je leven er van af hangt zorg dat je gevonden wordt! zeg wat er gebeurd....

Ik kan je verder niet helpen mits je zegt wie je bent en waar je woont, dan kan ik des noods de politie inlichten en vragen of ze langs willen gaan.

Groetjes

Awh
1 december 2015

Dat is waar ik ben het volkomen eens met boodschap

Ik ben het ergste aan toe
1 december 2015

Nee sorry dat kan ik men ouders niet aandoen het is en blijven men ouders als hun niet van me houden moet ik dat doen ooit krijgen ze er spijt van

pim van tuinen
8 maart 2016

ik wil ook heel graag me ouders vermoorden. het liefst met een korte rol ducktape. ik droom echt elke avond dat ik dat doe. moet ik nu hulp zoeken ?

8 maart 2016

Is dat een retorische vraag ofzo?

8 maart 2016
Beheerder

Ouders kunnen tirannen zijn en moord wordt dan soms als snelle oplossing overwogen.
Het is dan de vraag hoe de verhouding ligt?
Ouders kunnen ook staan voor innerlijk gezag dat te overheersend is.
Of je kunt je woede en frustratie niet laten afvloeien.

Het ego wil de ouders doden om zelf te kunnen leven.
Dus een verstikkend sfeertje ontvluchten.

Ik weet niet wat je met ducktape wilt?
Misschien de mond afplakken of wurgen?
Ze moeten dan hun bek houden?
Je gunt ze geen lucht meer.

Het gaat er niet om of je het uit wilt voeren.
Moordzucht is een noodsignaal dat er iets grondig mis is.
Het komt voor dat kinderen hun ouders echt vermoorden.
Ouders kunnen echte draken zijn of gewoon veel te streng en veeleisend.
Als je geen kant op kunt, is al dan niet symbolische moord soms de enige zichtbare uitweg.

Men heeft het ook wel over karaktermoord.
Iemand zo ver krenken en minachtend behandelen dat er psychische schade ontstaat.
Men is dan zichzelf niet meer en dan kunnen er inderdaad vreselijke dingen gebeuren.

Psychopaten bijvoorbeeld kunnen ontstaan als er geen liefde bestond en het kind geheel aan zichzelf overgelaten was, (deprivatie/ emotionele absentie) of met te harde hand is opgevoed. Denken we aan de vreselijke dictators die de geschiedenis heeft voortgebracht.
Allen hadden een vreselijke jeugd.
Het is een vorm van groteske uitgestelde wraak tegen geprojecteerde ouders, of vroegere tirannen.

Vermoord
18 maart 2016

Kan iemand please mijn moeder doodden want elke keer als ze een kut dag heeft reageert ze haar woede af op mij.
Ik kan er niet meer tegen en me band die ik vroeger had is dood.(Hopelijk straks net zoals me klote irritante moeder).

18 maart 2016
Beheerder

Je moeder moet maar eens inzien dat ze haar buien en stemmingswisselingen niet op haar omgeving afreageert.
Daar zijn trainingen voor.

Maar helaas, zulke types leggen de oorzaak meestal bij anderen.

Je zou eens kunnen vragen, of ze haar projecties terug wil nemen?
Zoiets als "de splinter en de balk".

Je kunt ook wijzen op een nabije boom als P*spaaltje.

Zelf gebruik je ook geen "beschaafd Nederlands".

Maar projecties kunnen extreem irritant zijn.
Dat is echter wel ter discussie te brengen en anders moet je haar laten met haar frustraties waar je niet verantwoordelijk voor bent en gewoon geen olie op het vuurtje gooien.
Als ze merkt dat je niet reageert zal ze haar ergernissen versterken maar het toch opgeven want het werkt dan niet meer. Verwijten maken is een vorm van zelfbevrediging door het bekladden van anderen.
Gun haar die bevrediging niet en ze zal andere doelen moeten zoeken.

...
28 maart 2016

Ik haat mijn moeder zooo veel dat ik haar wil vermoorden!!!!
Ik wordt steeds zoooo boos op haar, ik weet niet of dit door de puberteit komt maar ja

28 maart 2016
Beheerder

Het hoort bij de separatiefase om je af te zetten tegen je ouders, maar als er zoveel haat leeft, heb je teveel opgezouten en haat je ook iets in jezelf, dat tot projecties leidt,

PorscheLoverXXX
26 mei 2016

Mensen die hier zeggen dat ze hun ouders willen vermoorden wees blij dat je ouders hebt! dankzij hun besta jij en kun je allemaal leuke dingen doen!!!

26 mei 2016
Beheerder

Sommige mensen zijn helemaal niet blij met hun ouders en hebben groot gelijk ook.
Ouder zijn is niet per definitie een vliegbrevet hebben.

DavidS
26 augustus 2016

Iedereen heeft ooit het gevoel om zijn ouders te vermoorden. Wij mensen zijn het zelfde als de dieren.

In de natuur en wildernis zijn er insecten, dieren, planten die na ze geboren worden hun eigen ouders opeten.
((Een vrouwtjes spin die het mannetje op eet na geslachts gemeenschap.
Een mannetjes leeuw die de zonen van een wilde roedel dood. enz.)))

Het is de wet van de natuur de sterkste overleven en zwakheden worden niet geduld in de fauna en flora.

Enkel mensen hebben een gevoel van medelijden wat hun weer houdt om de natuurlijke drang en driften te onderdrukken.

Uw verstand en ziel belet u om deze dingen te doen mocht u onder invloed zijn van alcohol of medicatie of één of andere verslaving (bv. overdadig tv kijken, gsm men, computer spelletjes) dan kan je uw verstand en ziel uitschakelen waardoor deze natuurlijke driften en negatieve gedachten op gang komen en de boven hand nemen.

Zoek u weg in uw innerlijke zelf door te mediteren en probeer elke dag één goede daad te doen voor iemand anders zonder er iets voor terug te verlangen of te krijgen. Respecteer U leeft in het heden van hier en nu.
En uw negatieve gedachten zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Waardoor je positieve gedachten uw kelk vullen en doen overlopen.

27 augustus 2016
Beheerder

Dat is niet helemaal juist, want er bestaan diersoorten met een hoge mate van sociaal gedrag, rangorde en hulpvaardigheid. Ook de rouw komt voor.
Het symbolisch doden van ouders is een drang naar vrijheid en om regressie te voorkomen.
Dat is precies de reden dat een tiener rebelleert.
Sommige dieren bezitten een uitstekend geheugen en vergeten hun hele leven niet wie hen na staat of vijandig is.
Zoals ooit een stel olifanten elkaar herkende, dat een tien of vijftien jaren gescheiden werd.
Het bleek dat ze ooit een poosje met elkaar omgingen in gevangenschap in Afrika voor ze apart met de boot naar Amerika werden verscheept en afzonderlijk werden ondergebracht. Het was liefde op het eerste gezicht.
In de natuur gaat het vaak om voedselconcurrentie en dominantie.
Er zijn echter heel wat dieren die vreedzaam samenleven met hun ouders.

15 september 2016
Beheerder

Een aantal berichten is vanwege de inhoud verwijderd.

Het is conform de forumregels (zie privacy) en de (inter-)nationale wetgeving niet toegestaan tot haat oproepende of tot moord en criminele handelingen aanzettende inhoud te plaatsen.

Iemand mag best zijn ouders haten , of dromen ze te willen vermoorden en daarover debatteren.
Maar dat is iets anders dan haat zaaien.
Dus ook de onderlinge communicatie moet gebaseerd zijn op respect.
Iemand die een stel goede ouders heeft gekend, zal niet begrijpen hoezeer anderen hun ouders kunnen haten.
Het is al moeilijk genoeg met zulke trauma's te moeten leven.
Het stigmatiseren van slachtoffers door ze als "schuldigen" aan te wijzen is omkering in het tegendeel en dat is precies wat onderdrukkende ouders, misbruikers en daders ook doen. Daarmee worden de slachtoffers nog verder in de hoek gedrukt.

Dat een en ander op termijn tot vreselijke gevolgen kan leiden is minder bekend.
Veel psychopaten b.v. zijn uit zulke omstandigheden voortgekomen.
Zoals ook suïcidale gedachten en handelingen kunnen voortkomen uit mishandeling of psychische terreur.
Het is vaak de basis voor latere depressies, innerlijke conflicten en aanpassingsmoeilijkheden.

Daarom wijs ik iedereen die hier iets plaatst erop, dat de berichten op hun inhoud worden gescreend.
Het gaat hier om een open discussie zonder vooroordelen. Het is niet de bedoeling schade toe te voegen aan iemand die al beschadigd is.

Iemand mag ook best eens boos zijn of woedend, (zij het hier in gematigde taal).
Het gaat hier niet direct om of dit al of niet terecht is.
Soms gaat het overdrukventiel open en dat is maar goed ook.
Daarna kan een discussie volgen om een en ander bij te sturen.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 15 september 2016 door Sheherazade.





Deze discussie is gesloten.