Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vampieren (geef me alstublieft een uitleg)

Hanne
14 jaar geleden

Hallo, ik ben een meisje van 16 en zou ongelofelijk graag een uitleg hebben over mijn droom.
Het is al de tweede maal dat ik deze droomde. Het rare was dat ik wel wist dat ik nog op deze plaats was geweest (in m'n droom)

Ik was in een grote, mooie oude school waar er les werd gegevan, onderander aan mij. Het was een opendeur.
Ik was met iemand onder het gebouw gegaan. Daar waren de gangen gevult met water en af en toe eens een verhoog.
Ik zei tegen degen die mee was dat ik hier al was geweest en dat er vampieren zitten.
Toch doken we alle twee het water in. Al snel was ik haar kwijt, ze was een andere weg in gegaan.
Ik bleef zwemmen en hoopte een uitgang te vinden, maar ik kwam alleen maar op plaatsen die dood liepen.
Telkens ik mijn hoofd onder water deed en m'n ogen opende lagen er lijken op de bodem, het leken 'verse' lijken.
Ik was angstig, maar bleef zwemmen tot ik plots tegen een been aan zwom en wat later tegen een arm.
De lijken lagen verspreid, soms op elkaar, ... sommigen hadden zelfs een pijnlijke uitdrukking op hun gezicht nog.
Af en toe voelde ik een been tegen m'n hoofd botsen, soms leek het alsof het een vampier die onzichtbaar was tegen me aan zwom maar me niets deed, want soms voelde ik een bots tegen m'n hoofd maar zag ik niets.
Eindelijk kon ik staan. Zo snel mogelijk probeerde ik een uithang te vinden. Er was een vampier bezig met een meisje te vermoorden.
De gangen waren smal. Vreemd maar ik kon hen passeren zonder hij mij iets aan deed.
Toen ik verder ging had ik de uitweg gevonden. Het kwam uit op de speelplaats. Daar zag ik iedereen lopen zo hard hij kon met een smilende vampier achter hen die er een spel van maakte, want iedereen weet dat de vampier sneller is. Ik moest er weg want buiten de school konden ze niet, ze waren er mee verbonden.
Ik begon te lopen naar de uitgang. Bij het gangetje voor de uitgang stond een klein vampier meisje (ik schat 6 of 7jaar) te babblen met een moeder, het meisje had een lange nachtjapon aan, lange haar, haar gezicht zag er zo doods en eng uit.
Ik dacht dat ze me niet had gezien, dus liep snel door de gang. Toen ik de deur om naar buiten te gaan open deed en naar buiten wou gaan bleef m'n mouw haperen aan de klink.
Uiteindelijk was het dan los. Ik wou net naar buiten gaan maar zag het kleine meisje achter me staan en ze reikte dan vliegensvlug naar m'n nek.
Toen werd ik wakker.

Het was lang geleden dat ik nog zo bang was geweest in een droom.
Alstublieft verklaar hem!!
alvast bedenkt :)

14 jaar geleden

Hallo Hanne

Ik heb de indruk dat de droom een waarschuwing is voor een soort geestelijke strijd. De school, zo is mijn idee, staat voor een bepaald leersysteem, een manier van denken. Misschien gaat het om een bepaalde theorie of leer waar je mee bezig bent of vatbaar voor bent (een denkwijze, oosterse religie, meditatie, therapie of iets new age-achtigs). Maar de leer is niet zuiver en het leidt niet tot de waarheid, ook al lijkt dat op het eerste gezicht wel zo. Het is gebaseerd op nemen en niet op geven. Het bouwt niet op, maar breekt af. Het zuigt mensen leeg. Hun identiteit, hun leven wordt uit ze weggezogen. De dode mensen die je ziet zijn de uiteindelijke slachtoffers van deze manier van onderwijs, leven en denken.

Het is moeilijk om uit ‘het systeem’ te ontsnappen. Maar jij probeert hier los van te komen (of de droom stimuleert je daartoe). Zo lang je je aanpast gaat het wel. Maar zodra je jezelf wilt vrijzetten zal er strijd zijn en aan je getrokken worden.
Einde uitleg.

Nog wat persoonlijke woorden van mij.
- Ik heb het idee dat je verlangt naar een bevrijdende waarheid. Je bent op zoek naar antwoorden en naar echtheid, naar iets of iemand die je kunt vertrouwen.
- Ik geloof dat de gever van de droom jou wil waarschuwen om los te komen van een bepaalde manier van denken of systeem en dat je je hierdoor niet moet laten inpalmen of manipuleren. Hij wil je graag de waarheid laten zien en je redden want je zegt dat je de droom al twee keer hebt gehad. Ik geloof dat de gever van je droom God is, de schepper van de aarde en de hemel. En hij is ook jouw maker en daarom weet hij wat er in je omgaat en via deze droom praat hij met jou. Hij wil heel graag dat jij wakker wordt, dat je gelukkig wordt en je bestemming gaat bereiken. Dat kan als je contact met hem zoekt. Hij weet de weg naar de waarheid: dat is hijzelf.

Heel veel succes Hanne,

Jeroen

blackbird
14 jaar geleden

Hey Hanne

je droom klinkt mij best bekend in de oren ik heb ook eens zoiets gedroomd...
alleen was het mijne iets anders gegaan...

ik was ook in zo'n oude school hoge ramen en deuren van hard en zwaar hout...
mooie stijl naar mijn idee...
maar alleen was ik niet het slachtoffer in die school ik was de vampier zelf....
ja klinkt maf ik weet het... ook die riolen waar je het over hebt... ik gooide de lichamen er alleen zelf in... niemand wist dat ik het was in de school maar iedereen was wel bang van me...

ik ben ook een 16 jarige ;)

groetjes blackbird

Kim
14 jaar geleden

Wow dit is echt weird ik wou net mijn droom op deze site zetten voor uitleg tot ik dit leesde ik heb ook bijna het zelfde gedroomd ook die school en dat water maar ik was alleen en ook slachtoffer dit is fucking creepy oja btw ik ben ook 16!!

xx

Char
14 jaar geleden

Ik heb laatst ook iets over vampieren gedroomt... ik weet hem niet meer zo helder maar het had ook iets met een school te maken en met water. Ik zal hem even vertellen.

Ik zat, samen met een heleboel andere kinderen, op zwemles. We stonden aan de kant en de leraar die kwam er net aan. Ik weet niet precies hoe het gebeurde, maar ineens zien we állemaal dat die leraar een vampier is. Iedereen begint meteen te gillen en weg te rennen. Ik probeerde ook te vluchten, maar ik was niet snel genoeg. De vampier beet me. ( Je zou denken dat die droom hier op houd... maar nee... ) Ik ben opeens in een oud, houten gebouw. ( Het zwembad was weg. ) Ik was net gebeten door die vampier. Mijn hele gedachten gang was... verandert. Eerst was ik doods bang voor vampieren en wou ik er nooit een worden. Maar nu had ik iets van "Ik ben een vampier... cool >=D". Ik voelde me alleen erg zwak. Ik was te zwak om zelf op 'bloedjacht' te gaan. En die vampier die mij had gebeten, die ging toen voor mij zorgen. Die ging op bloedjacht en haalde ook bloed voor mij. Zodat ik op krachten zou komen en sterk genoeg zou worden om zelf op bloedjacht te kunnen. Op een bepaald moment in mn droom lag ik ook in een oud bed ( nog steeds in het oude huis ) en op een ander moment zag ik mezelf toen ik net had 'gedronken'. Mn hele mond, wangen en kin zaten onder het bloed. En ik glimlachte en mn tanden staken ook uit mn mond.

Toen stopte de droom en werd ik wakker. Ik was niet bang geweest, niet al te erg tenminste. Alleen tijdens het vluchten, dat maar enkele seconden duurde. Ik denk ook niet dat je dit een 'nachtmerrie' kunt noemen, ik was gewoon niet bang geweest in mn droom. Ik ben wel benieuwd naar een betekenis.

blackbird
14 jaar geleden

Ja de betekenis zou ik ook wel willen weten dit is niet de eerste keer dat ik dingen gedroomd heb die andere ook gedroomd hebben... gek genoeg hadden we ook allemaal wat met elkaar gemeen.

dat was een droom over een meisje dat aan de hand werd meegenomen door een oude man. hij had een zwarte hoed op lange zwarte jas en rookte shag. ook kwam er in die droom een vrouw voor. krullend donker haar. en een jongere man met wit blond haar. en nog een jonge man met donker haar.
we droomde allen in iedergeval over de oude man alleen de andere personen waren in ieders droom weer anders.

iedereen werd achtervolgd in de droom of keek toe hoe iemand werd achtervolgd.
ik zelf zag ook de oude man en zag hoe het kind werd meegenomen. gewoon rustig aan de hand van de oude man.
het meisje keek naar mij om en lachte naar mij...

later zag ik een kamer met allemaal kinderen. ik wist dat ieder van deze kinderen iets speciaals had. ze waren vampiers. gek genoeg zag ik ook een jongetje dat ik direct herkende ondanks dat ik die vriend nog nooit toen hij klein was had gezien. ik vertelde het hem over dat ik dacht hem gezien te hebben. hij vroeg of ik mij nog kon herinneren wat voor schoenen hij in die droom aan had. dat waren regenlaarzen, zijn ouders waren toen niet zo heel erg rijk. het was goed.
ik vond het zo raar.

hij zelf had gedroomd over ook diezelfde man en zag zichzelf als een kleine jongen. hij werd achterna gezeten door die oude man en de vrouw met de krullen.

een vriendin van mij zag zichzelf meegenomen worden ook door de oude man het zei was blijkbaar het meisje dat naar mij lachte.

een andere vriendin werd samen met een vriendin achterna gezeten door de jonge witblonde jongeman ook bij haar kwam de oude man er in voor.

weer een andere vriend werd ook achterna gezeten door de oude man en de donkerharige jongeman maar bang was hij niet ondanks dat hij toch wist dat hij van ze we moest rennen...

ik vond het zo raar al deze dromen zo hetzelfde in allemaal diezelfde man... die oude man in die lange zwarte jas met die hoed en dat shaggie...

groetjes blackbird

shadowland
14 jaar geleden

Heel toevallig dat jullie allemaal 16 jaar zijn ! iK HEB OOK iets GELIJKAARDDIG GEDROOMD!! Maar daar was ik de vampier en was iedereen van school achter mij aan !!

robbie B
14 jaar geleden

eey,,, ik heb een boek over dromen
die dromen die jullie hebben gehad betekenen dat jullie over het dubbele leeftijd wat jullie nu hebben dat jullie almaal op jullie verjaardag een ongeluk krijgen.. jullie zijn nu 16dus over 16 jaar krijgen jullie eenzwaar ongeluk, ik zouw oppassen want in het boek staat dat het voor de meeste mensen met deze soort dromen het nooit goed afloopt.

Succes en veel geluk !
robbie B

Ellemieke
14 jaar geleden

Ik heb een paar jaar geleden ook veel nachtmerries over vampieren gehad. nu ben ik daar niet zo bang meer voor.

Ik weet nog kleine stukjes.
Er was een groot huis/kamer met allemaal verdiepingen, er was ook zo'n wenteltrap naar boven. er zat een vampier achter mij aan en de enige uitweg was de trap op. dat durfde ik niet omdat ik helemaal niks kon zien. 1 Kamer was helemaal donker en daar durfde ik niet in..... het zat vol met lijken en skeletten. dat was de enige kamer waar ik heen kon. De rest zat allemaal op slot... ik raakte heel erg in paniek
Daarna sprong de droom ineens over op een piratenschip, ik dobberde in het water. De bemanning begon messen naar me te gooien, ik was doodsbang. 1tje kon ik niet ontwijken en toen was ik ineens dood...

Deze droom keerde bijna elke nacht terug. ik durfde bijna niet te gaan slapen. Ik was gewoon te bang om die droom opnieuw mee te maken.

meisje046
13 jaar geleden

ik heb gedroomd over mijn jaarlijkse ski vakantie wij zitten in een park in duitsland met 4 flatten en daar in appartamenten ik kwam terug van het zwembad die in het park lag met me neefje en ik maakte de deur van de flat open en opeens was ik op de bovenste verdieping met me neefje ik stond voor een soort sience fiction deur met lasers erdoor heen dus ik kan er niet doorheen en achter me was een trap en ik werd achtervolgd door een moordenaar ik redde mijn neefje en ik oferde mezelf dus op maar de moordenaar keek in mijn ogen en liet me gaan deze droom ging een paar maanden verder maar het was heel vaag toen ik wakker werd. ik heb ook al eens gedroomd over een kermis met allemal freaks en ik was in een spookhuis het leek net een flat maar ik was dus een vampier maar niemand wist het en het laatste half jaar ofzo ben ik me heel erg gaan intreseren over vampieren en steeds meer mensen schelden me ook uit ervoor dus ik weet eigenlijk niet wat er aan de hand is maar ik kom altijd in me dromen in dit soort dingen terecht


maar luister dit is dus effe heel raar, ik heb soms dromen waarvan ik weet dat ik droom maar dan lijkt het egt de eerste droom waarbij ik dit had lag ik in bed en er staat een meisje met een zaklamp in me gezicht te schijnen en ik durfde haar niet aan te kijken toen draaide ik me om want ze werd irritant met dat schijnen in me gezicht ze heeft daar de helenacht gestaan en het leek net egt. toen ik me droom vertelde aan me schoonzus zei ze me zag slaan en schoppen en me slaap
en de tweede droom hiervan ontdekte ik dat mijn moeder een moordenaar was en allemaal lijken had verstopt in een boot me broertje vermoorde haar met een messteek toen ik naar buiten rende hoorde ik een raar geluid uit de stuk bij de brievenbus komen net zoals ik in het egt altijd ook hoor alsof het me roept om de struiken in te gaan toen ik een klein meisje was ging ik die grote struik in om bloemen te plukken maar ik drufde nooit verder het stukje ''bos'' in te lopen en dus in mijn droom kwam er weer geluid uit en er stond een groep jongeren me uit te lachen ik ben van thuis weggelopen en toen eindigde mijn droom ik heb deze droom nog nooit aan iemand vertelt

hiryuuryu
12 jaar geleden

ok ik heb twee keer over vampieren gedroomd de ene keer speelde het zich af op een begraafplaats en de andere keer in een houten huisje. maar het rare was dat de vampier niet slecht was maar meer mijn geliefde *facepalm* ik heb geen idee wrm ik over zulke dingen droom. en ik ben ook niet bang nadat ik een droom heb gehad. nou ik heb sindsdien nooit meer nachtmerries gehad nadat ik de volgende nachtmerrie had gehad: nou het speelde zich af in een woestijn en ik was met mijn ouders en het terracotta leger was er ook en toen kwamen ze op ons af en hadden ze mijn ouders vermoord. en toen ik wakker werd merkte ik dat ik had gehuild. en toen had ik in mijn hoofd gezegd: laat mijn ouders alstublieft niet sterven laat ze een lang leven leiden.

omg
11 jaar geleden

ik heb ook die droom gehad !!!!!!!!!!

shauni
11 jaar geleden

ik heb een droom gehad ik zat vast in een kelder en zag rode ogen verschijnen , ik werd gbeten en was opeens een vampier =l

liever niet te weten
11 jaar geleden

het komt mij heel bekend voor als dat kleine meisje
het is gek maar toen did bricht geplaats was was ik4
maar ik ben groot voor mijn leeftijd


(ik ben meschien een beetje vamiers)

11 jaar geleden

ik ben gek van vampieren maar
ik heb de kaatste keer dat ik over vampieren droomde
heb ik dit gedroomt;;

ik was bij mijn oude huis buiten, het was donker.
ik had honger (ik was een vampier)
dus ik ging jagen op het veldje vlak bij mijn huis,
geenaamd de "badkuip".
daar waren veel mensen.... dus ik beet er een paar...
ik kwam in de problemen en ik was sterker dan ooit!
ik had kracht voor 30 man!
ik kon supersnel rennen, sneller dan een jaguar volgensmij....!
maar ik was super sterk,harstikke snel,
En ik had een super snel reactie vermogen!
ik dacht in eerste stantie: vet cool dit! :D
maar later werd het een probleem!
ik werd achtervolgt door 1 van mijn exen...
heel raar hij probeerdeme te doden ofsoiets?
maar in iedergeval toen was ik ineens in mijn oude huis!
er was een monster die mijn moeder probeerde op te eten.
ik handelde dus met dit monster af...
want ik was tenslotte sterk,snel en had een snel reactie vermogen!
ik vechtte tegen dat monster tot dat hij dood was ofsoiets....
ik weet niet hij verdween volgensmij.... het was wel erg vaag maar
hij was ineens weg! Dus ik hielp me moeder weer beter te worden...
het gebeurde zomaar?!
toen waren ze verbaast dat ik een vampier was en ze vroegen vanalles...
mijn droom stopte toen of ik weet de rest niet meer maar het was allemaal erg vaag....

kan iemand mij misschien uitleggen wat de bedoeling is van deze droom?
ik vondt het wel erg raar en vaag, maar misschien is dit wel een bericht ofso?
ik weet het niet,

help me alsjeblieft,,

Saartje
10 jaar geleden

Ik heb laatst ook zo'n droom gehad dat ik met mij. Moeder op pad was in het bos mer volle maan en we werden achterna gezeten door vampiers bang was ik niet maar het was heel raar

:0
10 jaar geleden

oke dit is heel vreemd maar ik heb ook zo een droom gehad en ik was ook een vampier in zo een oud gebouw

kaas beffer
10 jaar geleden

Ja Hanne, ik kan direct merken dat jij nooit een vriend zal krijgen.
ik heb slechts één advies: probeer minder te slapen

Tracywilt
10 jaar geleden

mijn droom is dat mijn vriendtje een vampier is dat is dan zo romanties

Vampire
9 jaar geleden

En doet het pijn om gebeten te worden

jolien geudens
9 jaar geleden

hey ik heb elke nacht een droom over vampiers maar elke keer anders, ik vind het niet eng maar vet cool ik wens om een vampier de zijn.

mijn eerste droom was dat ik naar school ga en ik in de klas kwam ik zag een nieuwe leerkracht hij keek mij aan en glimlachte naar mij en ik zag zijn hoektanden hij had een boek over vampieren vast zag ik hij vroeg: ' wie kan mij vertellen wie er super snel is sterk en bloed drinkt.' ik keek rond en ik stak mijn hand dan maar op: 'een vampier meester.' zeg ik hij klapt in zijn handen en iedereen verschot. doen het tijd was om naar turnen de gaan zegt de meester of ik efie kon blijven ik zeg ik moet gaan turnen maar hij maakt en briefje en gaf die aan een klasgenoot hij vroeg of ik van vampieren hou ik zeg ja en hij liet zijn hoektanden zien ik liep weg een ander klas kwam binnen en hij zegt da hij weg moest hij ging achter mij aan ik ging naar huis ik ga naar binnen ij kwam binnen in mijn kamer hij pakt mij vast en hij zei ik geef je 20 minuten om weg de gaan hij telde ik liep weg nam de lijn bus ik stapte ergens af waar ik het niet kent ik ging een straathoek in en plots staat hij daar hij pakte mij vast en beet in mijn nek ik viel vlouw en doen ik wakker werd lag ik op zijn bed en hij zat in de stoel hij ging op jacht ik hat veel honger en dan werd ik wakker


ik ben 18

Berk
9 jaar geleden

Hallo,
Princess vampire ben je echt een vampier? Ik droom al me hele leven om een vampier te zijn kun jij mij alstublieft helpen. Ik ben morgen 13 jaar als u me leeftijd wilt weten.
Met Vriendelijke Groet Berk Bilgin

Maroe
9 jaar geleden

Het zal gaaf zijn want ik heb gedroomd dat ik gebeten werd door dracula en toen was ik zijn dochter en ik moest naar school gaan maar het was in een vampieren wereld en daar werd ik gepest door mijn zus die was dan de knapste van de school en haar vriendje was verliefd op mij en ik op heb en toen kreeg ik een kus van heb en heb hem vermoord want ik werd bang van hem omdat hij mij had gezien met een jongen enzo dus was hij dood en ik had verdriet en had zelfmoord gepleegt en was niet dood gegaan want dracula had me tegen gehouden

Birgit :)
9 jaar geleden

hallo Hanne,

ik ben 12 jaar en henb ook zo'n droom gehad.
alleen was ik eerst in een kerk (geen school) en werd ik daar een vampier, voor de rest was het precies het zelfde.
best wel creepy deze verhalen..

hiba
9 jaar geleden

mag ik weten waar je woont





Deze discussie is gesloten.