Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom ruzie met ex

Kate
7 jaar geleden

Hallo, ik ben Kate, ben 16 jaar en mijn ex heet Toby en is nu 19 jaar wordt 20.

Ik heb vanacht heel vreemd gedroomd.

Ik droomde dat ik met een groep vrienden (mijn beste vriendinnen: Danielle, Lauren en Maya, hun vriendjes: Kai, Roy en Daan.) op vakantie was in een vakantie huisje. Mijn droom begon dat ik alle kamers langs ging. Opeens zag ik in 1 van die kamers 2 koffers en een telefoon, op die telefoon waren veel berichten van verschillende meisjes. Dit vond ik raar en ik dacht dat ik het mij maar verbeelde.

Later liep ik naar de badkamer en wie zag ik mijn ex Toby samen met een ander jongetje (ze neefje) ik wist eerst niet dat dat zijn neefje was. Ik rende weg naar mijn 2 beste vriendinnen Danielle en Lauren, en zei dat ik spoken zag want ik zag Toby.

Toen liepen Toby en zijn neefje naar hun kamer dus ik riep naar Danielle en Lauren: kijk daar lopen ze weer. Danielle en Lauren zagen niks ik zei kom mee lopen naar de deur. We liepen naar de kamer keken door het kiertje van de deur en zij zagen hem ook.

Voor ik het wist stond Toby bij de deur deed de deur open en zei: Kate kan je het zien. Toen liep een andere beste vriendin Maya met haar vriend Kai ook naar ons toe Kai is overigens bevriend met Toby en Maya was dat eerst ook tot dat Toby gemene dingen over hun zei wat is vergeven door Kai maar niet door Maya. Kai zei: Hey Toby, hoe gaat het met je? Wie is je kleine vriend hier? Toby zei: Dit is Adam mijn neefje. Maya zei: Wat doet hij hier. Kai zei: ik heb hem uitgenodigd. Ik schrok en schreeuwde: WAT KAI WAAROM DOE JE DAT?! Roy het vriendje van Lauren en Daan het vriendje van Danielle rende naar ons toe. Daan pakte zijn pistool en zei: Wie moet ik schieten?! Toby en ik zeiden tegelijkertijd elkaars naam.

Toby liep naar me toe duwde tegen mijn schouder en zei: Denk jij echt dat ik jou ooit leuk vond ik heb nu een vriendin, we gaan samen wonen en zij wilt ten minste wel neuken.

Ik werd wakker met tranen op mijn kussen en ontzettende hart pijn. Ik denk al een tijdje niet meer aan Toby en toch heb ik opeens een droom over hem. Ik wil weten waarom ik dit heb gedroomd en of iemand anders dit ook heeft mee gemaakt.

Kusjes Kate.

7 jaar geleden
Beheerder

Het is een verwerkingsdroom.
Je kunt elkaar wel schieten lijkt het.
Het bad wijst op reinigen en wegspoelen.
Het bad is het onbewuste en een vat vol emoties (water)
Je bent nog zo jong en hij is het gewoon niet.
Je bent meer waard dan een lustobject te zijn.
Als er geen communicatie leeft is een relatie gebaseerd op lusten en voordelen.
Dat is geen relatie maar een stukje opportunisme.
Voldoet het niet, nemen we gewoon de volgende.
Doet wat denken aan een mercantiele persoonlijkheid. (aasje uitwerpen om een grotere buit binnen te halen)
Daar moet je geen traan om laten. Hij is het niet waard.

Spoken zijn beelden die in je geest opdoemen als herinneringen.
Zo kun je na een tragieke ervaring in het leven overal om je heen soortgelijke situaties of beelden zien of ontdekken.