Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over huwelijksfeest klasgenoot lagere school

Marie-France
7 jaar geleden

Ik droom de laatste tijd vaak over een vrouw die ik ken van de lagere school. We hebben geen contact meer sinds een jaar of 40, ik weet niet waar ze woont, ik herinner me alleen haar voornaam. Eerder droomde ik van haar in mijn oude geboorteplaats, afgelopen nacht droomde ik dat ik naar haar huwelijksfeest ging en daar verkondigde dat ik met mijn partner had gebroken op een vraag waarom ik daar alleen was.
Ik heb sinds een paar weken mijn relatie verbroken omdat zijn gevoelens voor mij niet zo sterk waren dan die van mij. Ik hou nog steeds van hem en ben overtuigd dat wij door karma op elkaars pad gekomen zijn en dat we nog niet klaar zijn met elkaar.
Het vreemde is dat die persoon steeds in mijn dromen opduikt alsof er een boodschap schuilt in haar aanwezigheid, maar ik zou het niet weten want het was niet echt een goede vriendin of zo. Ik vond het vreemd dat zij als hobby muziekdirigent was, ze was relatief saai, verder was ik populairder en ook beter in studeren. Waarom duikt zij dan op ? Welke boodschap heeft zij mij te geven als ik haar niet zo goed ken en al die jaren ook geen contact gehad heb ?

7 jaar geleden
Beheerder

Ik denk dat het niet werkelijk om die vrouw gaat maar om wat haar meest opvallende eigenschappen waren.
Die zul je zeker in jezelf kunnen ontdekken. Huwelijken zijn symbolische verbintenissen.
Zij trouwt, terwijl jij juist breekt met een relatie (compensatie?)