Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over een jongen

Andebananpol
28 mei 2017

Ik heb al een tijdje flinke ruzie met een paar jongens. Als we doror school lopen dan zeggen we wel eens dingen naar elkaar. Dat is nu opgelost. Maar waar ik nu nog wel mee zit, is mijn droom. De jongens zitten bij mij oo school, maar niet in de klas hoor. Maar iedereen heeft vaste plekken in de pauze (niet verplcht, maar daar zitten we gewoon altijd) en wij hebben dus toevallig dezelfde vaste plekken, dus komen we elkaar vaak tegen. Maar gowd, mijn droom:
1/van de vele jongens (die ik laatst had gefekiciteerd en die gewoon heel aardig 'dank je welll !' Zei, stond opeens in de kamer van mn broer (we hebben gewoon pauze). Even later stond zijn andere vriend in de kamer van mn zus. Maar die heb i k niet gesproken. Het gaat om jongen A die in de kamer van mn broer was. Jongen b is de andere. Ik heb ene iphone 5s als reserve mobiel (niet echt, in e ht 4s maar in al mn dromen 5s en in witte kleur). We begonnen n gesprekje en volgensmij riep hij mij de kamer in voor jet gesprekje. Was gewoon gezellig. Even later vroeg ik hem of hij deze jongen kende, hij zei ja die ken ik, pas maar op. Want een jongen had mij een berichtje via instagram gestuurd dat hij van me hield maar het de hele tijd niet wilde zggn (we kennen elkaar ook niet mssr kwam me bekend voor!). Ik begon hem denk ik n beetje leuk te vinden (in mijn droom!) En ik gaf hem mijn mobiel mee (reserve) omdat ik in mn droom niets van iphones af wist en hij moest iets voor me fixen. Kwam hem even later (nog steeds pauze) weer tegen en dat was wel gewoon in school terwijl het daarvoor in de kamer van mijn broer was, maar ok liep gewoon en was opeens weer in school. Hij wad aan het praten tegen een docent (bij hun vaste plek in de pauze) toen ik hem aansprak. En hij had al mikn dm's ervoor. Ik zei huuh hoe kom je daaraan! Was ok nog ingelogd?? Hij zei ja. Ik pakte de telefoon en zei hem bedankt (weet niet wat die uiteindelijk heeft gedaan mer de telefoon). Ik zei okee dan, ga maar snel naar je lokaal want de tweede bel gaat bijna. Hij bleef staan totdat iedereen weg was. De tweede bel was al gegaan (ik had volgendmij dat uur dan geen les) en hij bleef maar staan. Wat kan dit betekenen? Ik werd toen namelijk wakker.

28 mei 2017

Je droom ziet er een beetje rommelig uit en zitten veel typefouten in. Waarschijnlijk komt dat doordat je met je mobiel schrijft. Maar ik ga mijn best doen.

Je broer en zus staan dicht bij je en hebben in je droom contact met de jongens. De symboliek van de telefoon en sociaal media gaat over communicatie. Wat zou kunnen is dat je moeite hebt om goed te communiceren met de jongens. Maar aan de andere kant willen jullie voor je eigen belangen opkomen, wat tot strubbelingen lijdt.

Als je droomt dan laat je onbewuste je bewust maken door beelden in symboliek te tonen. Een droom heeft als doel om de dagelijkse dingen in je leven te laten verwerken. Je bent zo bezig met wat er op school gebeurt, dat je erover gaat dromen.