Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vriend controleert mij

Jilly
17 mei 2017

Ik droom dat ik weer samen met mijn ex ben. Ik voel zijn afressie. Ik voel zijn issues. Ik loop op mijn tenen voor hem. Ik mag niks zonder zijn toestemming. Ik zit in het huis gekluisterd. Maar ik had de vakantie al gepland staa. Ik ga stiekem naar de AirPort. Daar wacht ik op het vliegtuig en bel ik mijn zusje. Mijn zusje haalt me over om weer terug te gaan. Ik ga terug. Ik zie hem en zijn vrienden thuis zitten hij negeert me volledig. Dit kan zo niet langer. Ik zet er een punt achter. Aan het einde van de droom komt er een gevoel van balen, schaamte, boosheid en teleurstelling over me heen. Heb ik weer mezelf opzij gezet en naar iemand anders zijn pijpen gedanst?

Wat wil deze droom mij zeggen? Is het puur een verwerkingsdroom? Of heeft het een boodschap voor mijn huidige leven. Ik ben momenteel 2 jaar vrijgezel en volop bezig met zelfontwikkeling.

17 mei 2017
Beheerder

Het geeft denk ik dat Blauwbaard gevoel weer als je in een gouden kooi moet leven met een controle freak.
Je hoeft je niet te schamen als je op eigen benen wilt staan en je niets gelegen laat liggen aan de manipulaties van een partner die zichzelf nog moet ontdekken of zijn frustraties verwerken.

Voor jou is het ook een verwerking, maar dan een van loslaten van negatieve invloeden die b.v. de negatieve animus je influistert.
Dus je faalangsten overwinnen door te doen wat je wilt en te bewijzen wat je kunt.

Een ferm besluit komt soms pas achteraf, als je in een helder ogenblik beseft, hoe je bent bespeeld en gemanipuleerd en wat een gevangenis dat was. Het kost heel wat moeite om zo'n maliƫnkolder af te pellen.

Het vliegveld is een beeld van je vleugels uit willen slaan en je vrijheid proeven, op avontuur te gaan.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 17 mei 2017 door Sheherazade.

Jilly
17 mei 2017

Bedankt! Hier heb ik heel veel aan.