Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn vriend en mijn nicht

Anoniem
7 jaar geleden

Hoi allemaal,
Ik had vannacht een vreemde droom. Het ging over me vriend en ik , we waren in zijn kamer. Plotseling komt me nicht erbij het werd erg gezellig maar na een tijdje werd ik buiten gesloten. Op een gegeven moment zaten die twee te zoenen. Ik zat op het bed en bleef maar kijken later stond ik op en haalde ik ze uit elkaar. Ze bleven maar sorry zeggen en ik begon ze beide te slaan (vooral me nicht)
De moeder van mijn vriend kwam naar binnen en ik vertelde wat er gebeurte toen liet zij ons met rust. Vervolgens pakte ik boos mijn spullen en ging ik naar huis.

Ik wil graag verklaring voor deze droom omdat het zo echt leek, toen ik wakker werd was ik opgelucht om te weten dat het een droom was. Maar ik voelde ook een lichte angst en woede

7 jaar geleden

Je vriend is in je droom net als een spiegelbeeld. Er zijn veel eigenschappen die je leukt vindt aan je vriend en later je nicht. Zoenen is verzoening vragen en een samensmelting (Yin en Yang, mannelijk en vrouwelijk) van de eigenschappen die je herkent. Maar sommige eigenschappen, je donkere kant, wil je niet zien en stop je de twee met zoenen. Je moeder staat voor zorgzaamheid. Angst en woede hoeven geen negatieve eigenschappen te zijn, ze beschermen je voor mensen die over je grens gaan.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door Esme.