Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over een ander.

Jetro
19 januari 2017

Ik ben een jongen van 24, mijn tijd deel ik veel met mijn vriendin, waarmee ik 1,5 jaar een relatie heb. Maar ik word al hele lange tijd 'achtervolgd' door dromen waardoor ik de hele dag van slag kan zijn.

Het gaat over een meisje die bij mij in de buurt woont, ze heeft 4 jaar bij mij in de klas gezeten, en heb haar toen ook echt een hele leuke meid gevonden. Maar ben (naar mijn idee) nooit verliefd op haar geweest. Ik droom deze dromen(met haar als hoofdrolspeler) eens in de zoveel tijd, soms wat vaker dan anders, maar altijd zit zij erin.

Het vreemde is, dat ik haar al heel lang niet gezien heb, en dat ze ook nog een voor hele lang tijd op vakantie is. Ik snap niet hoe ik ineens zo over iemand kan dromen, en ik zoek daar een verklaring voor.

Als ik dan 'sochtends wakker word, ben ik weer helemaal van slag, en dit houdt de gehele ochtend aan. Is dit een teken? Droomt zij ook zo over mij? Kan iemand mij hier antwoorden of hun eigen visies op geven?

Bij voorbaat dank.

Anonieme bezoeker
19 januari 2017

Wat is je droom, dan?

Jetro
19 januari 2017

Sorry, had ik er misschien even bij moeten vermelden.

Maar de dromen durf ik niet geheel specifiek te noemen. In de dromen zijn we gewoon altijd samen.

Het zijn soms ook echt dromen waar ik niet van weet wat er gebeurd is, maar dat ik wel zeker weet dat zij erbij betrokken was.

Ik weet nog 1 droom heel goed, en dat was dat wij samen aan het reizen waren. En in deze droom heb ik mij het gelukkigst ooit gevoeld.

19 januari 2017
Beheerder

De onbereikbare liefde is vaak het mooist.
Noem het maar de romantische kwelling.

Misschien betekende ze meer dan je zelf besefte.
Maar ze kan ook draagster zijn van je animabeeld.