Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over mijn crush; Weet iemand de betekenis??

12 oktober 2013

Hey,

Ik heb afgelopen nacht een superleuke droom gehad, en nu wilde ik de betekenis ervan weten.
Ik vind al een tijdje een jongen leuk, en om het even makkelijk te maken noem ik deze jongen in het verhaal 'A'.
A zit trouwens in reallife bij mij op dezelfde sportvereniging.

Mijn droom: Samen met nog een paar andere teams van de vereniging, gingen we naar een plek om een slaapplaats of iets te zoeken (ik weet niet precies meer wat we aan het doen waren). Ik weet niet meer waar we waren, maar het was in ieder geval in een vreemde stad..
We liepen met de grote groep door een straat. Op een gegeven moment werd ik vanachter geknuffeld door A. Natuurlijk vond ik dit fijn. Hij sloeg zijn armen om me heen, en ik legde mijn handen op zijn armen.

Later in mijn droom stond A tegen een muurtje. We keken elkaar aan, en ik liep op hem af. en zonder iets te zeggen of doen, zoenden A en ik elkaar..

En nu is mijn vraag: Weten jullie wat de betekenis achter deze droom is?

x

13 oktober 2013

Hey,

Je zegt het eigenlijk zelf al "ik vind die jonge leuk".

De betekenis van kussen duid op liefde, als de droom stopte na het kussen ben je wellicht onzeker of die persoon de zelfde gevoelens heeft



2 keer bewerkt. De laatste keer was 13 oktober 2013 door corne.

rooss
22 november 2015

Ik vind iemand leuk hij is wel iets jonger dan mij

Maar ik heb al drie keer over hem gedroomt ik vind het heel vreemd want bij de laatste droom zat een vriendin van mij met hem te flirten en toen zei hij nee ik heb al een vriendin en liep samen met mij naar iets toe maar toen werd ik wakker gemaakt

Sayana
27 december 2016

Hey,

Ik ben sayana en ik heb 4 keer gedroomd over hem vandaag ook
Van daag heb ik gedroomd dat ik aan het wachten was bij een eisjes kraam en mijn crush was achter ook aan het aanschuiven hij was met een vriend van hem ik keek naar achter en hij keek naar mij hij keek hele tijd. Toen ik het ijsje al had en hij ook was zijn vriend aan het flirten met een meisje
Mijn crush flirte ni met een meisje net als zijn vriend deed maar hij keek naar mij,da leek dat hij iets wou zeggen maar hij zij niks .
Vorige week op school laatste examen was ik op mijn vrindin aan het wachten naast de poord en hij kwam naar binnen van de school en hij stopte effe en hij keek 5 sec naar mij da leek dat hij iets wou zeggen maar hij zij niks .
Hopelijk antwoorden julie snel!
Daag

27 december 2016

Je bent gewoon verliefd. Dan ga je over hem dromen of fantaseren. Voorspellende dromen komen weinig voor.