Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over een meisje dat je niet kent

Brian
30 mei 2016

Ik had het zelfde vandaag maar eerst moest ik op iemand anders zijn terwijl ik op dat meisje die ik niet kende was en waar moest op zijn. Kende ik ook niet wat betekend dat!!! (
O ja ik ben jonger dan ander maar niet zo jong ik ben nog kind dus)

Anonieeem
27 juni 2016

Ik droom regelmatig over een meisje van mijn werk. We spreken elkaar nauwelijks, maar als we elkaar zien, kijken en glimlachen we altijd naar elkaar. Ik wordt altijd onzeker als ze bij mij in de buurt is. Ze is oprecht een van de mooiste vrouwen die ik heb gezien in mijn leven. Maar ik droom dus regelmatig over haar, 1x per 2 weken ongeveer.

De dromen die variëren echt heel erg, we hebben geen seks in mijn dromen, maar we doen voornamelijk leuke dingen zoals uit eten en dat soort dingen. En in m'n dromen krijg ik wel de indruk dat we samen zijn, een relatie hebben dus.

Wat heeft dit te betekenen?

27 juni 2016
Beheerder

Je bent duidelijk verliefd.
Maar of zij dat ook op jou is?
Dromen zonder tegenstellingen of conflicten zijn tamelijk onrealistisch.
Verliefdheid lijkt alles op te lossen maar kan slechts tijdelijk zijn.
Vaak is het een substituut voor iets wat je zelf mist.

mr88
29 juni 2016

Ik zelf ben inmiddels 27, maar toen ik die droom had was ik 21 & 24 (3 jaar ertussen)

Het enige wat ik me kan herinneren is dat ik droom over hetzelfde meisje/vrouw 2x heb gehad.

Een keer ontmoette ik haar in het zwembad waar ik altijd op vakantie ging.
Ze had mooi lang zwart haar en heldere blauwe ogen. Ze was een krachtige persoonlijkheid, maar tegelijkertijd ook heel zacht
We kusten elkaar en toen werd ik wakker, verliefd tot over mijn oren :)

Na week was ik bijgekomen van dat verwarde gevoel, en jaren later toen ik 24 was droomde ik weer over haar.

Ditmaal stond ze in een witte jurk, wederom met het mooie lange zwarte haar. Ze was beetje bleek maar niet ongezond.
Ik weet niet of ik met haar trouwde, maar ditmaal staarden we elkaar alleen aan, en ik kon haar ziel letterlijk voelen!
Alsof je 100% het idee hebt alsof ze daadwerkelijk bestaat. wat me wel opviel is dat er een kleine afstand tussen ons was.
Dit kan wellicht te maken hebben met het feit dat (we/ik) droomde en dat het duidelijk was dat dit niet echt was.

Maar de impact die het heeft gehad op mijn leven is groot, ik heb in de maanden erna naar haar gezocht op Google, op straat als ik aan het werk was. op tv, echt overal!
ik schijn haar nu niet te vinden en berust me in het feit dat als het komt, dan komt het.

Maar dat dromen je soms zo intens verliefd kan maken heb ik niet eerder geweten.

30 juni 2016
Beheerder

Het zijn meestal animabeelden.
Deze vormen vaak de aanleiding van verliefdheden door projecties.

Anoniem
15 augustus 2016

Ik had ook dromen over een prachtige dame en in het echte leven zag ik haar in de speeltuin . Ik staarde naar haar. Ze leek echt precies op mijn droomvriendin. jammer dat ik haar nu niet meer zie. Maar ik weet dat ze er is.

Verwarde dromer
31 augustus 2016

Hallo ik ben een jongen van 18 jaar en ik ga mn droom met een tijdlijn even toelichten:
29/08/2016- ik droomde dat ik op de bus zat met een blond meisje met een minishort en een grijs topje we hadden een relatie en ik voelde me heel gelukkig, had het meisje nog nooit gezien voor de droom.

31/08/2016- ik ging naar een sportevenement in een stad in de buurt toen ik aankwam verschoot ik mij te pletter opeens stond het meisje uit mn droom daar zelfde outfit we werden in dezelfde groep geplaatst en hebben nog wat gepraat achter het evenement ze is al 4 Jaar in een vaste relatie maar ik weet zeker dat dit hetzelfde meisje was als in mijn droom 2 dagen geleden.
Wat zou de droom en dat ik dat meisje in dezelfde outfit heel kort achter de droom ben tegengekomen?

haroen
14 september 2016

laast had ik een droom over een meisje dat precies mijn lengte had en rood haar ik vond haar haar prachtig ..het was in mijn oude huis en mijn moeders vriedin ofzo kwam lang en die meid en ze kwamen same mischien de dochter van haar vriedin maar ik ken niemand als dat meisje

het was heel vaag ..ik zat in de woonkamer met een vriend en ik was verlegen dus jk hield me met mijn maat bezig stiekem kijkent naar haar

even later stond ik ineens midden op de trap bij haar ..ze wou weg gaan .any way we praten en ze gaf me het gevoel datze een ander beeld had van me ofdat ze me leuk vond maar me niet hellemaal vertrouwden als of ze bang was dat ik een fuck boy ben ik haalde dat idee dat ik aan haar uitstraling kon zien een beetje weg door te praten ..en zeggen je kan me wel vertrouwen enzo verder

toen gaven we elkaar een knuffel en ze liep naar haar fiets en stapte op ik keek naar haar hoe ze klaar was om weg te gaan en toen zij ze je mag me wel een kus op me wang geven .ik zij eerst nee je krijgt een knuffel en ik knuffelde haar ff en dee daarna op een gekke manier ofdat ik haar zogenaamd op haar mond wou kussen en ze snapte dat ik dat niet echt wou doen en ik gaf haar een kus op haar wang maar tg leek ze een beetje weg te draaie met haar hoofd toen ik dat grapje uithaalde maar ze tuite wel haar lippe een beetje
en het was ofdat ze twijfelde echt super vaag

ik vond haar prachtig en ik vraag me echt af wat dit kan betekenen ??

14 september 2016
Beheerder

Waarschijnlijk is zij een uitbeelding van de anima.
Het rode haar was altijd omgeven met magie en het spirituele.
Heeft ook te maken met Keltisch bloed.
Het vlammende rode haar is over de hele wereld als vuur geïnterpreteerd.
Sjamanen en priesters smeerden zich in met rode oker of Henna om die kleur te imiteren.
Ook dieren met een rood uiterlijk werden als bijzonder of goddelijk gezien.

Hier gaat het om ontwakende erotiek, maar het is nooit de bedoeling erotische relaties aan te gaan met de anima want dat voert tot frustraties en belemmering van andere hogere ontwikkelingen.
Gelukkig ging deze dame er dus niet op in. De anima toont vaak karakter en is dan ook eigenzinnig en zichzelf. Ze is tegelijk een stukje van je innerlijke wederhelft.
Vaak de oorzaak van verliefdheden door projecties, maar verder een vluchtig, ongrijpbaar luchtwezen.
Niet te vangen.

Ise a
28 september 2016

Ik heb vannacht gedroomd over een mooi blond meisje ze was duits en heel aardig. Ze was altijd bij me en ik ben verdrietig ondat ze er niet meer is.

28 september 2016
Beheerder

Het is vaak een utopisch beeld van de ziel.
Dat ze in een vreemd land woont, betekent dat ze in een andere wereld leeft c.q. het onbewuste en de geest.

Rocher
22 januari 2017

Ik droomde vandaag over een meisje en zocht het op wat het betekent als je droomt over een meisje dat je niet kent en op haar verliefd wordt in je droom terwijl ik in mijn droom ook al wist dat ik een vriendin heb, waarom ga ik vreemd met een meisje dat ik niet ken? En voor dat ik een vriendin had had ik dit ook weleens maar dan met een andere meisje in mijn droom.

22 januari 2017
Beheerder

De meisjes zijn geen reële personen maar beelden.
Het gaat vaak om eigenschappen of erotische fantasieën.
Veel mensen hebben erotische dromen of avonturen.
Het kunnen uitbeeldingen zijn van de anima, of kanten van jezelf die onbewust zijn.

Pinkeltje123
31 mei 2017

Ik heb vandaag gedroomd, ik denk voor het eerst over 'n meisje in parijs, ze was zo ontzettend mooi en zacht en puur.. alles klopte gewoon en de droom ging over 2 dagen want de 1e dag ontmoette ik haar, en de 2e dag zocht ik me wezeloos naar haar, 't was zo'n apart gevoel ik kreeg 't zo warm van binnen! Ik wou der vasthouden en kussen, want ik was zo snel verliefd op haar geworden.. der zijn nog wel wat beschrijvingen maarja dat hoef ik niet allemaal uit te leggen..

Ik vond 't daarin tegen raar, want ik heb al 'n relatie die al 3 jaar is.. want 't is niet 't zelfde meisje.. ik snap er gewoon niks van, en toen ik der naam wou weten liet ze me wakker worden..

31 mei 2017

Parijs is de stad van de romantiek. Er is behoefte aan een nieuwe uitdaging. Een liefdesmaatje en een lieve arm om je heen (verzorging). Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar het vrouwelijke deel van je zelf, die liefde schenkt en verzorgend is.

Liefde is een projectie van de ander naar jezelf. Wat je aan een ander mooi vind, bezit je ook, alleen is het vaak onbewust. Het zoenen is een samensmelting van hetgeen dat mooi is. Tijdens het zoenen kun je helemaal in elkaar opgaan.

31 mei 2017
Beheerder

Het meisje kan de ziel of anima zijn, die speelt vaak een belangrijke rol in projecties en liefde.
Parijs is de lichtstad, maar ook een beeld van vooral de erotische en romantische liefde.

Pinkeltje123
31 mei 2017

Dus ik hoef me niet zorgen te maken dat ik 'n ander ga leuk vinden of juist wel? Want die droom heeft me vandaag wel even uit balans gehaald.. ik snapte 't niet helemaal en ben ook niet zo snel genijgd om 't op te zoeken maar dit raakte me toch wel.. kan ik hier nog iets verder mee doen?

31 mei 2017
Beheerder

Nou dromen spelen met beelden en verleiden je.
Het is niet onmogelijk maar zeker wat vergezocht om te menen dat je dat meisje ook werkelijk zult ontmoeten.
Het meisje uit je dromen kan een beeld zijn van wat je zoekt daarop berusten de meeste verliefdheden.
Je zou ook naar Parijs kunnen reizen. Haha.

31 mei 2017

Je kunt je overgeven aan je lieve en verzorgende kant. Daar is niets mis mee. Jongens vinden het misschien wat voor mietjes, als ze hun kwetsbare kant tonen. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Dat heeft een mens gewoon in zich.

dragon1999
12 juli 2017

Ik ken ook die droom, ik kwam later achter dat dat meisje heel misschien een teken dat je die later tegenkomt, ik weet het ook niet





Deze discussie is gesloten.