Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over de jongen die ik al heel lang leuk vind.

Annatje
13 jaar geleden

Ik droom elke keer over de jongen die ik al heel lang leuk vind. Ik had bijna wat met 'm. Totdat mijn ex-vriendin die alleen maar sex wou in het spel kwam. Hij koos toch voor haar en liet mij achter. Maar ik droom steeds dat ik wat met 'm ga doen alleen hij heeft al een vriendin of vind iemand anders leuk en schrijft dan allemaal lieve dingen naar haar of zegt het dan tegen haar. Een keer droomde dat ik heel intiem met 'm was. Ik had zelfs een verliefd gevoel tijdens het dromen. Ik zie 'm nog wel vaak maar dan is het ook alleen maar gedag zeggen en we praten heel moeilijk met elkaar. Ik weet in welke winkel hij werkt en ik ben er toevallig best vaak en als ik 'm zie krijg ik de kriebels al in mijn buik. Hij leek wel interesse in mij te hebben, alleen ik heb het nooit aan hem gevraagd. Ik zit er best wel mee, want dan ben ik 'm weer vergeten maar dan droom ik weer over hem..

Quincy
8 jaar geleden

M'n vriendin is al best lang verliefd op een jongen uit mijn klas, nu was ik laatst mijn klassenfoto aan het bekijken en toen kreeg helemaal de kriebels in mijn buik toen ik naar zijn foto keek... Ik begon over hem na te denken en ik kwam tot de conclusie dat ik verliefd ben! Iedere keer als ik hem in de pauze op school tegen kom word ik zenuwachtig en laats mochten we zelf kiezen waar we gingen zitten ik de les en toen zaten hij en ik alleen. Nu komt het: iemand riep naar hem dat hij wel naast mij kon gaan zitten!! Ik werd helemaal rood en voelde kriebels in m'n buik, gelukkig was z'n vriend naast hem gaan zitten, anders was het(voor mij dan) super ongemakkelijk geworden... Ik vertelde aan m'n vriendin dat ik hem ook leuk vond en zij vond het gelukkig niet erg...

(Begin van mijn droom)
Nadat ik het haar had verteld droomde ik een paar dagen later dat DE jongen bij mij thuis was en dat we pannenkoeken aten en naar de film gingen, toen vroeg ik hem og hij mijn vriendin leuk vond en hij zei nee. Daarna bracht hij me naar huis pakte mijn handen, keek me even in mijn ogen, liep weg en ik bleef wanhopig achter, vragend(eigenlijk schreeuwend) waarom hij weg ging. Hij draaide zich om, keek me verdrietig aan en zei: " omdat het moet, het kan niet anders." Toen werd ik huilend en verward wakker.
(Dit was de droom)

Nu is hij de enige jongen uit mijn klas die mij helpt als er wat is en als ik verdrietig ben vraagt hij wat er is en maakt hij me weer vrolijk. Ook maakt hij mij vaak aan het lachen en plaagt(wel aardig hoor!????niet gemeen) hij me vaak en eigenlijk vind ik dat ook wel fijn... Ik weet niet hoe ik dat gevoel moet omschrijven, het voeld raar maar toch gewoon... Laatst wensde hij mij succes voor mijn spreekbeurt en toen ik in de groepsapp van mijn klas vroeg wat helpt tegen verbranden in de zon reageerde hij vrijwel meteen. Dit doet hij bij de rest van mijn klas nooit... Zou dit wat betekenen(deze droom en zijn gedrag tegenover mij)?

Als je iets weet, laat het dan snel aan me weten want ik ga kapot van de zenuwen om hem... Eigenlijk wil ik het hem vertellen en horen dat hij mij ook leuk vind, maar ik durf het niet. Weet jij wat dit betekend of heb je tips voor me?

8 jaar geleden
Beheerder

Waarom vraag je het niet gewoon?

richani
7 jaar geleden

ik droomde over sex met een jongen die ik echt leuk vind..is geen leuk vinden,,ik hou echt van hem..een maand geleden heb ik met hem geflirt,,het was alleen flirten geen sex ofxo..maar tijdens et flirten kreeg ik geeen gevoelens vo hem ik had geen sex gevoelens voor hem. maar ik krijg de droom telkens weer opnieuw dat ik omgang met em krijg en ik doe dan ook gewillig mee..in die droom zijn die gevoelens er wel..maar k weet niet of hij me ook leuk vind.maar k hou zielsveel van hem..wat kan die droom betekenen? reacties please.

7 jaar geleden
Beheerder

Voor je zo aan iemand gehecht raakt moet je hem toch beter leren kennen en dat is iets meer dan flirten of sex. Als er geen diepgaander kontakten zijn ontstaan is het puur op projecties gebaseerd.
Wat inhoudt, dat die eigenschappen ook in jouzelf zitten. Neem je de projectie terug door bewustwording dan vervalt een deel van die verliefdheid, maar er komt wel iets rijpers voor terug bij jezelf.

Aangezien je in de droom geen gevoelens voor hem hebt is dat geen gunstig teken.
Hij beantwoordt die ook niet begrijp ik. Dus is hij een projectiescherm.

Anoniem
7 jaar geleden

Ik heb deze week al 3 keer gedroomd over een jongen die ik leuk vind . we praatte eerst echt iedere dag. Eerst was hij ook jaloers want ik had iets met een andere jongen hij reageerde babe onder me foto, toen was hij vet chagerijnig. Maar ik vond hem sws leuk dus met die andere jongen was het niet echt. Dus ik Appte hem gingen we praten zei die ja vraag ... maar dus ik zei Lol wat Is er met jou je doet raar dit dat beetje oraten zeu die ik app je straks , dus ik zei vergeet je toch toen reageerde hij 3 uur later zei die helemaal niet ik zei Oke Naja app me maar als je normaal kan praten zei die ja sorry was chagerijnig zei ik dus moer je dat maar op mij af reageren zei die ja omdat ik toevallig op insta zag babe dit dat (hij wist nog niet echt van die jongen ) toen zei ik dat klaar was tussen mij en hem en dat ik hem niet eens wou enzo toen hadden we nog heel lang gepraat toen zei die eerst dat we dit oppeens vriendschappelijk moesten zien . Daarna weer praten 2de keer zei die ja we gaan kijken wat het word dit dat en toen kregen 2 dagen later ruzie omdat hij me zag in de stad en niet groette enzo want ik dacht dat hij me zag maar was niet zo (ben beetje psycho) toen begon oppeens ja ga naar je sukkeltjes doe bla bla bla doej dit dat wordt toch niks . Daarna niet echt meer gepraat beetje nog toen 2 week geen contact en oppeens hij Appte me hoe gaat het met je dus hadden we beetje gepraat daarna hoorde ik niks meer van hem maar nadat hij me had geappt had ik 3 dagen over hem gedroomd dat hij een ander had en dat die tegen mij zei ja jij Appte me niet dit dat dus ik dacht je wilt me niet. Ik word helemaal gek ervan .
Hij is zelf trouwens echt niet een jonen die bezig is met meisjes . Hij heeft Heel lang iemand leuk gevonden maar zij wou hem niet