Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten voelen

Charlot
12 januari 2010

Oké, ik denk dat ik geesten kan voelen, ik vind dit leuk, maar soms ook eng. Ik denk omdat ik ze niet kan zien, dat ik niet weet waar ze zijn. Voor het idee van 'geesten' ben ik totaal niet bang, en ik ben ook niet zo snel bang. Ik heb 2 vriendinnen die ze kunnen zien en ook voelen, en een keer, toen sliepen ik en een van mn vriendinnen samen op een kamer, en er was een geest en we voelden hetzelfde!!! Oké, het heeft ons wakker gehouden... Dat was minder... Maar ik vind het vervelend dat ik ze niet kan zien. Weet iemand hoe ik dat moet ontwikkelen? Als je dat weet, please, vertel het me!

15 januari 2010

Hoi Charlot.

Dat is niet te leren je hebt het of niet, als je het wel hebt , maar het is nog niet ontwikkeld zal je geduld moeten hebben.

Groeten H@ns.

18 januari 2010
Beheerder

Overigens kun je je er wel in verdiepen natuurlijk. Geesten kunnen zien bepaal je niet eveneens als geesten voelen. je kunt wel lessen volgens voor als je er eens 1tje aantreft, maar dat zou ik pas doen als je ze ook aantreft en als je het wilt natuurlijk.

18 januari 2010

hey!
Ik heb eens in de badkamer een schaduw gezien, aanwezigheid van iemand gevoeld en gezoem in mijn oren gehoord. Ik dacht dat het een geest was.
Mijn vriend beweerde dat ik gewoon moe was en daarom dingen waarnam die er eigenlijk niet waren.
Wie zal het zeggen

Groetjes

18 januari 2010
Beheerder

Ga vooral uit van wat jij waargenomen hebt. Als je denkt dat dat een geest was, kan jer er gewoon van uit gaan ongeacht wat anderen er van denken. Jij neemt het waar, dus jij trekt een conclusie. ;)

MvG Feneaux

18 januari 2010

Hey
Ik geloof liever niet dat het een geest was, de gedachte maakt me beetje bang...
Niet? Ik zou het geen zegen vinden aanwezigheid van geesten te kunnen voelen.
groetjes

18 januari 2010
Beheerder

Je hoeft er niet bang voor te zijn:P ze kunnen je niks doen en als je er last van hebt zeg je dat ze weg moeten. In het begin is het eng ja "maar je went eraan"

18 januari 2010

Ervaring mee?
Hoe communiceer je daar dan mee?
Als ik dat nog eens meemaak zo n ervaring?
Hoe kan ik die dan aanspreken?
Of hoe zeg ik; laat mij met rust?

Groetjes

19 januari 2010
Beheerder

Heey.

Ja ik heb er ervaring mee. Ik zie ze wekelijks, soms vaak soms ok niet. Meestal als ik iemand zie praat ik hardop of in me gedachte. Zoizo altijd in gedachte als er meerdere mensen bij zijn:P En als je nog eens iemand ziet zeg je gewoon ga naar het licht of laat me met rust ja. Maar als je ze naar het licht stuurd help je ze ook. Ik heb laats nog wat leuks meegemaakt. We hadden eens een gesprek over spiritualiteit met iemand die ik erg vertrouw. Ik zag een geest en ik zei dat en hij hoorde hem:p Je hoeft er echt niet bang voor te zijn maar dat is moeilijk. Dat snap ik.

MvG Feneaux

19 januari 2010

Heykes

Eens proberen he! :-)
Als je er tegen praat hoe krijg je dan een antwoord?
En stel dat ik toen echt een geest gezien heb, kan die dan ook bij mij zijn zonder dat ik die zie, of ga ik diezelfde dan telkens waarnemen als die bij mij in de buurt is?
Zou die mij iets willen vertellen?

Groetjes J.

19 januari 2010
Beheerder

JA je kan antwoord krijgen, alleen meestal is het heel vaag en ga er altijd vanuit van wat hij alseerste zegt en wat je voelt. Als je meerdere malen vraagt kunnen ze veranderen. De geest kan altijd bij je zijn zonder dat je hem ziet, dat is meestal zo, maar als je ze zoizo al kunt zien zie je ze bijna altijd. Dus als je helderziend bent Bv. Ze zouden je ook zeker iets kunnen vertellen en daar kun je gewoon naar vragen, maar of je ook antwoord krijgt is aan hun.

19 januari 2010

Ok
Bedankt he!

Groetjes J.

19 januari 2010

Hey
Heeft u soms een idee wat mijn droom zou willen betekenen?
Staat bij algemeen; Nieuw hier.

26 januari 2010

ik weet van kind af aan dat er meer is en heb gaves ik voel geesten praat met ze kan kaarten lezen zie vaak gouden vlokken alleen om mij heen op klaar lichte dag of zing liedjes die me overleden schoonvader altijd zong

kan iemand dit herkennen ?

27 januari 2010
Beheerder

Heey,

Ik kan geesten zien ja en ik praat er ook mee. De rest heb ik me nooit in verdiept omdat ik er geen intresse in heb. Omdat kaarten leggen toch een soort van een algemene betekenis geeft. Maar meestal geven ze idd wel een herkenbare betekenis ja.

27 januari 2010

wat je denkt te voelen
is vaak niet wat er zich voordoet
alles wat gevoeld wordt, bevindt zich in je eigen aura
en is vaak gewoon een deel van jezelf

er zijn verschillende werelden
voor het gemak noem ik ze maar de geziene wereld, en de ongeziene wereld
beiden zijn echter illusie
niets is wat het lijkt
de ongeziene wereld wordt ook wel eens astrale wereld genoemd

ook wij mensen zijn voor een deel astrale wezens
want ons zichtbare lichaam is bekleedt met finstoffelijke lichamen'
waaronder ook het zg astrale lichaam

de 'wezens' die in de ongeziene werelden zijn, zijn astraal
het kan niet anders dat als je er gevoelig voor bent, je deze op een of andere manier waarneemt/voelt
daar jouw astrale lichaam [aura] ook het asrale lichaam van het astrale wezen doordringt
hoe dichter dit in ruimte aanwezig is, bij de kern van jouw stoffelijk lichaam, hoe beter dit gevoeld kan worden
mits, je er gevoelig voor bent

het astrale lichaam, dat ook een deel van je lichaam is, voelt dit altijd
maar of jij, je dit 'bewust' wordt is afhankelijk van de mate van afstemming

bas

27 januari 2010

mijn ervaring is speel er niet mee met geesten nergeer ze je zegt please ik wil ze zien maar pas op waar je aan begint sta je stevig genooeg in je schoenen want als je eenmaal in deze wereld komt is het moeilijk om er weer uit te komen want het zijn niet allemaal lieve geesten

27 januari 2010
Beheerder

Maar ze kunnen je niks maken. Waarom zou je bang voor ze zijn als je ze alleen maar kunt helpen. Als je ze ziet zie je ze, en daar kom je niet vanaf. Dat heb je of je hebt het niet.

Dely
27 januari 2010

Hallo,

IK kan ook geesten zien maar ik kan nog niet met ze praten alleen in mijn dromen geven ze me boodschappen. Kunt u me helpen hoe ik dit kan doen. Wil ze altijd graag helpen maar weet niet hoe.

Groetjes Dely

27 januari 2010
Beheerder

Je kan zo tegen ze praten of in gedachte, en ze geven meestal antwoord met je gevoel. Als jij voelt, hij zegt nee dan is het nee. Ga altijd uit van je eerste antwoord. Als ej de vraag voor de 2e keer steld kan het antwoord veranderen en dan klopt het niet meer.

Dely
29 januari 2010

Ok dank je wel voor je antwoord. Meestal komen ze bij mij s nachts wat ik minder prettig vind ik vraag dan altijd of ze op een ander tijdstip willen terug komen omdat ik toch mijn nachtrust nodig heb.
Het is allemaal best apart heb laatst een hele nerveuze geest gehad ze had een boodschap maar het leek net alsof ze schreeuwde maar ik het niet kon horen mijn ogen begonnen te tranen en zei ik snap je eerste boodschap toen stopte het ook meteen echt heel raar. Heb haar toen gevraagd of ze in mijn dromen wilde komen om verdere aanwijzingen te geven. Dat heeft ze gedaan ze heeft me een positive zwangerschapstest laten zien. Ik die dag een gehaald en ja hoor zwanger ik heb inderdaad gehuild omdat het eigenlijk nog niet de bedoeling was aangezien mijn dochter pas 7 maanden is. Maar blijft toch weer een wonder.
Mijn dochter is overgens al net zo gevoelig als ik. mijn opa is in aug overleden en al een paar keer voor mij verschenen wel toen hij nog heel jong was. de eerste keer schrok ik heel erg omdat ik niet wist wie het was. Ik heb mijn moeder beschreven wat hij aanhad toen hij bij mij was en ze zei meteen hoe weet jij dat. Hij is de beschermengel van mijn dochter voor mij had hij de eerste keer een boodschap maar omdat ik schrok heeft hij het me in de droom verteld. nu komt hij bijna elke dag even kijken bij mijn dochter ik hoor haar vaak lachen en vertellen tegen hem. Gek genoeg zijn het 2 maatjes tussen 2 werelden. Maar ik weet dat hij goed voor haar is en lief en dat hij me waarschuwd als er iets is ook dat is al gebeurd toen schullende iemand me heel hard zodat ik wakker werd. Bleek dat ze vast zat met haar arm en beentje tussen te speilen van haar bedje.
Kortom ik vind het wel heel mooi om zo te communiceren maar zit nog een beetje in de begin fase van vreemde zeg maar. Ze komen steeds vaker.
Maar dat is niet erg

30 januari 2010

Ik voel ook al mijn hele leven geesten.
Ik heb altijd geleerd dat het niet kon dat ik er weg van moest blijven.(we zijn vrij zwaar christelijk opgevoed)
Ik werd bang van ze ,omdat ik geleerd heb dat het verkeerd was.
Als kind zag ik altijd een man in de kamer mijn dochter van 4 ziet hem nu ook.Dat merkte ik al toen ze baby was ,zodra hij binnen kwam volgde ze hem.
Ik was er altijd bang voor ,maar hij bleef bij me.Zelfs als ik verhuisde.
Later hoorde ik dat het een beschermer is.
Ik leer mijn dochter ermee omgaan. Ze is er nu niet bang voor.

Het is niet altijd leuk hoor.
Ze kunnen je niks doen ,maar ze vertellen je wel dingen.
Zo weet ik altijd dat er een bepaald persoon gaat overlijden binnen een week.
Hoe zeggen de geesten niet en wanneer ook niet.
Dus ik kan er ook niks mee.
Als ze wat specifieker waren dan had ik zeker 5 mensen kunnen waarschuwen voor een noodlottig ongeluk.
Soms zijn ze ook beangstigend ,omdat ze zelf boos zijn.
Ze weten niet wat er met ze gebeurd is of zoals vorig jaar toen we in zuid Frankrijk waren die waren echt beangstigend.
Ze waren er echt uit om mensen van weg te jagen. We hoorden daar niet vonden ze.
Gelukkig weet ik hoe ik ze bij me weg kan houden zo kwamen ze niet binnen en bleven ze buiten.
Ik heb mezelf geleerd om ze het huis uit te kunnen sturen.
Het is best moeilijk je moet ze in je gedachten naar buiten denken.
Je visualiseert als het waren dat ze naar buiten gaan.
Sommigen komen net zo hard weer terug en met het overnieuw ,maar in de loop van de tijd wordt je er beter in.
Soms begrijpen ze het ok niet.
Zo leeft er al 1 al heel lang op onze zolder. En hij was boos dat mijn man weleens boven kwam in zijn ogen was mijn man een indringer.
Mijn man heeft jaren internationaal gereden en was amper thuis.Dus de geest zag hem niet als bewoner van het huis dus wat deed tie op zolder.
Ik heb de geest uitgelegd dat hij mijn man is en hier ook hoort en toen was het goed.

Maar sommigen hebben ook humor.
Voor al de beschermers in mijn huis.
Beneden hebben we er ook 1.
Die ging laatst ook de 6 sence kijken ,omdat hij het een vermakelijke film vindt.

Maar hebben jullie ook weleens geesten van dieren meegemaakt?
Onze overleden kater loopt nog steeds rond bij ons.hij is overleden in oktober 2008.
Je merkt ook aan de poes dat hij er is.
Dan gaat tie op zijn favoriete plekjes liggen en zij gaat dan ergens anders liggen.Als hij bij ij gaat liggen dan kijkt ze een beetje jaloers wat ze toen ook altijd was.
Hem heb ik trouwens ook een keer gezien hij zat toen in de keuken en wilde brokjes eten.
Hij is plotseling overleden hij aangereden door een auto.
De 1e avond na zijn dood probeerde hij door het luikje binnen te komen,maar dat ging niet.
Ik heb de buitendeur open gedaan en sindsdien is hij weer binnen.

chrisje
6 februari 2010

Ik had gister een volleybal wedstrijd en de verwarming stond heel hoog, en tijdens de wedstrijd voel ik ineens een hele koude windvlaag langs mijn armen gaan ik had het vermoeden dat er een geest ofzo in de buurt was. even later toen kreeg ik ook hele erge druk&hoofdpijn op mijn voorhoofd het leek net of mijn hoofd uit elkaar ging vliegen ofzo... was echt raar!
kan iemand mij zeggen wat er hier aan de hand was???

Alvast bedankt!!

Marianne Ootjers
7 februari 2010

Hoi!

Ik had ongeveer een jaar terug een schilderij gemaakt van Lodewijk de zeventiende. Dat was de zoon van Lodewijk de 16e die in de Franse revolutie onthoofd werd. Lodewijk de 17e werd toen in de gevangenis gestopt en door zijn zogenaamde wachter zwaar mishandeld en is overleden op 10 jarige leeftijd. Ik had (en heb) zo'n medelijden met het kereltje dat ik besloot een schilderij van hem te maken voor het vak Tekenen. Toen ie af was en een cijfer had gekregen nam ik hem mee naar huis, had hem in een lijst gedaan en hing hem in mijn kamer op. De volgende dag lag ik op m'n bed te lezen terwijl de computer muziek afspeelde. Ineens ging stopte de muziek en kort daarna ging hij weer aan. Dit vond ik heel raar, maar ik dacht dat het misschien een foutje van de computer was. Maar de dagen die daar op volgde voelde ik, net als ik in bed lag om te gaan slapen, iemand in de hoek van mijn kamer staan, kijken naar mij. Ik zag niks, maar ik voelde het wel. Terwijl de dagen verliepen was het gevoel van een aanwezigheid sterk aanwezig, en het was net of 'het' steeds dichterbij kwam. Op een nacht had ik het gevoel dat het naast mij stond en uit pure angst ben ik toen naar de woonkamer gegaan en op de bank gaan zitten. Dat ging even goed, maar toen kwam het gevoel weer. Ik ging naar de hal, naar de wc en sloot me daarzelf op. Het gevoel van een aanwezigheid kwam niet meer terug. Ik ben pas van de WC weggegaan toen ik mijn vader naar de woonkamer hoorde gaan. Diezelfde dag nog vertelde ik het aan mijn vader en hij heeft toen het schilderij uit mijn kamer verwijderd en in de caravan die in de schuur staan geplaatst. Vanaf dat moment had ik geen last meer van het gevoel van een aanwezigheid. Laatst, twee week terug ofzo moest ik van mijn vader een paar kussens uit die caravan halen. Ik kwam binnen en meteen voelde ik me niet op mijn gemak, ik pakte de kussens, ging uit de caravan en deed ie opslot. Ik draaide mij om en zag ik in de bus die ook in de schuur staat iemand zitten met lang krullend haar. Ik blinkte en toen ik mijn ogen weer open had was het weg.
Ik vraag mij dus af of het mogelijk is dat de geest van Lodewijk de 17e op de een of andere manier een connectie heeft met het schilderij dat ik van/voor hem heb gemaakt? Want als ik alleen in de schuur ben (waar dat schilderij ook is) voel ik mij nooit compleet op m'n gemak.

Met vriendelijke groeten,

Marianne Ootjers

Marianne Ootjers
9 februari 2010

RE: Chrisje

Het zou inderdaad kunnen zijn dat er een geest bij je in de buurt was. En daarna in je lichaam ging op de een of andere manier.
Misschien moet je kijken of je de geschiedenis van de plek waar je gymt kan vinden.

Groetjes,

Marianne

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...23 Volgende »




Deze discussie is gesloten.