Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

een geest in mijn lichaam??

15 jaar geleden

Hallo,

Ik ben een meisje van 17 jaar en ik heb altijd al aanwezigheid gevoeld, gezien, geroken en gehoord.. Maar nu de laatste paar maanden heb ik het gevoel dat er soms iemand in mijn lichaam treed. Ik krijg dan ineens slechte gedachtes en een woede-aanval. Wat moet ik hiermee?

Ook trad ik vroeger uit mijn lichaam, ook dat doe ik steeds minder? Waarom?

En 's avonds als ik in bed lig, Zie ik dingen zoals:

Het jaar 2012, een hele grote park/bos. Ik kijk uit een kasteel en zie iedereen lopen ,iedereen is daar gelukkig met allemaal mooie kleuren in de lucht. Ook was ik daar een soort van leider. Ik keek rechts naar beneden en ik zag een soort ufo (daar leek het een beetje op) en zag het landen, en daar stapte allemaal mensen uit.. Maar alleen lieve mensen waren welkom.

Wat betekent dit allemaal? Ik hoop dat er iemand is , die hier een verklaring voor heeft..

Alice
15 jaar geleden

Heej Nonaa,

Ik begrijp helemaal wat je bedoeld. Een keer toen ik over een begraafplaats liep vielen geesten mij aan, de liefde en de bescherming van me overleden opa's beschermde me.
Zo te horen is een geest met jou verbonden en probeert via jouw lichaam iets te doen wat het in zijn eigen leven niet af kon maken.
En de dingen die je ziet zijn of gewoon fantasie of je ziet visioenen. Als je visoenen ziet is het waarschijnelijk dat er een betekenis achter de visoenen zitten.
En je moet eigelijk blij zijn dat jij niet meer uit je lichaam treed.Als je uit je lichaam treed ben je makkelijk doelwit voor geesten.

Ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb.

vincent
14 jaar geleden

2012.. dag van het begin van het vergaan van onze wereld zoals we die nu kennen.. mooie kleuren in de hemel. 144000mensen worden uitgekozen om te overleven.. deze leven 1000 jaar langer dan de rest.. daarvan blijven nog maar 302 over als we weer de wereld betreden.. 3 leiders 1 daarvan ken ik. of jij 1 van die leiders zal worden lijkt me heel sterk maar het is mogelijk. ik weet dat ik niet zo ver kom.

geesten die binnendringen.. dit is slecht en hoort niet.. zei horen buiten je te blijven en mischien contact te zoeken.. ik heb zelf contact gehad met mijn opa via mijn leermeester. dit was helaas een kwaad aardige geest met een boodschap voor me om de sleutel tot me hart vrij te geven. na de boodschap zijn we 4 uur bezig geweest hem proberen uit te bannen omdat hij constand mijn lichaam binnen trad. door de kracht in mijn lichaam heb ik 2 fingers gebroken toen ik met al mijn kracht mijn handen tegen elkaar aan het drukken was.. onbewust natuurlijk.

2012.. 1/3 deel van amerika loopt onderwater.. of dicht bij 2012.
rond dit jaartal zal volgens wat ik heb gezien toen ik een woede bui had van mijn opa ook een bosbrand grote delen van frankrijk, spanje, itallie neer leggen.

wat heel sterk naar boven kwam tijdens het uitbannen was een gefixeerd oog op 1 van de kaarsen.. nummer 5 die aangestoken was. en het gevoel om die met me hand uit te drukken en het vet over me lichaam heen te smeren.. ook vage dingen zoals de wens om een sigaret die me leermeester aan het roken was op me huid uit te drukken en zelfs mijn eigen vriendin aan te vallen.. ook voelde ik een vreemde band met mijn kat. dit was een vage ervaring en weet niet goed hoe ik er verder mee om moet gaan.

anyways nonaa. moedig geesten niet aan in je lichaam te treden door buiten je lichaam te gaan. dit lokt geesten en vaak slechte geesten om het over te nemen en dat kun je dingen doen waar je spijt van krijgt.
woedeaanvallen.. ik heb geprobeert om dit krachtig tegen te gaan maar het was een heel gevecht waarbij ik dus 2 fingers brak.. je moet proberen de overhand te krijgen en rustig te worden.. een woede uit barsting die niet van jou is is niet positief.. als je werkelijk 1 van de 3 bent die leider word lijkt me dat aardig aantrekkelijk voor kwade geesten.

wvl
14 jaar geleden

Ja wadde wat is me dat hier allemaal. Vincent,jij komt me wel echt overtuigend over, om kippevel van te krijgen - of heb je gedronken?

Quin
14 jaar geleden

Hoi Nonaa..

Bij mij Zat Er eerst ook een kwade geest in mij,
Het Begon zo. ik lag in mijn bed en ineenkeer werd ik aan mijn been getrokke
ik was echt bang sirieus.
en toen viel ik bijna in slaap en ineenkeer ik begon gewoon helemaal te shakee paar keer,
ik voelde gewoon dat er iets in was gekomen.

en sinsdien. d8 ik dat het gewoon niks was of gewoon gedroomd had allemaal maar,
paar maanden later had ik ineenkeer behoeftee om te blowe.
en ik rookte niet eens.
en die tijd had ik echt heel veel geblowt ik weet ook niet waarom,
maar het lijkt net of die gene die in mij zat, mij heeft verlsaaft gemaakt aan Drug's
en een jaar later ik zat nog steeds aan de wiet echt extreem veel gewoon.
toen was het inmiddels zomervakantie,
en ging met me pa 2 weken naar egypte toe,
en daar begon het allemaal,
ik was zo verslaaft en de drug's en ik hoorde daar allemaal raare stemmen in me hooft enz.. en kreeg ineenkeer woede aanvallen
hardkloppingen ik ging weer helemaal shaken enz.
kan me ligaam niet eens still houde,
en voelde me eigen ziel zelfs gewoon openeer shakee.
en toen d8 ik bij me eigen dat hij mij ziel eruit wou stoppe.
maar nee, dat liet ik niet toe. ik was sterker dan hem of die gene,
2 weken waren voorbij in egypte trug gevlogen naar Nl, met een hoop moeite en vechte voor me zelf,
nou ik was trug,
kreeg ik pille.... helpte nikss.. ik moest slaapen en toen had ik, tot jezus geboden en ineenkeer, in bed ik begon heeeeel weinig en heel weinig te ademen, echt ik d8 echt gewoon dat me hard stopte, en ineenkeer voelde helemaal ge shake in mij ligaam niet mijn ziel maar die van hem en toen kreeeg ik schocke met me ligaam en voelde dat er iets uit was gegaan, en voelde me echt heel rustig en gewoon een nieuw mens , nou, ik was echt heel blij ik weet nog steeds niet hoe ik hem eruit heb gekregen maar ik weet wel dat iets mijheeft gehlopen, en half jaar later brak de hell weer loss. zelfde verhaal zit nu weer kwade geest in mij ik weet het ook niet ik trek ze aan ofzo.. geen idee maar ik ben bezig deze die nu in mij zit ook weer eruit te krijgen loop nu al weer anderhalf jaar met kwade geest in me nog steeds niks gevonden om eruit te krijgen.
Hoop dat je hier iets van leerd om het eruit te krijgen,

Met vriendelijke Groet : Quin

chantelle
14 jaar geleden

Niet zoveel drugs gebruiken zal ik maar zeggen want een geest kan niet in je lichaam treden alleen in films! mischien een idee om naar een psygiater te gaan en te praten want dat verhaal van je klopt niet en het zit gewoon tussen je oren quin ;)

Char
14 jaar geleden

Hey Nonaa,

Ik heb zoiets als jij hebt. Ik zal uitleggen wat mij is overkomen/overkomt:

Ik trad vroeger ook vaak uit mijn lichaam. Bijvoorbeeld in een auto, dan bleef ik wel altijd in de buurt, en vloog ik naast de auto. Soms had ik dan wel het gevoel alsof iets in mij ging, maar ik besteedde er niet veel aandacht aan.

Ik weet niet meer precies wanneer het is begonnen, maar soms, op momenten wanneer ik dingen ging doen waar ik niet echt mn hoofd bij nodig had, ( eerst alleen als ik naar de supermarkt met mn moeder ging ) voelde ik ineens een energie om me heen. En ook in me. Ik wou de energie gebruiken om chaos te creeëren... ik kreeg hier ook beelden van in mn hoofd. Als dat gebeurd, moet ik altijd glimlachen op een kwaadaardige manier.

Later kreeg ik het ook een keer in een auto, en het duurde veel langer dan normaal gesproken. Als ik naar buiten keek, kreeg ik beelden in mn gedachten van een verwoeste versie van wat ik zag. Het ging niet vanzelf weg. Vaak als dit gebeurd, zijn er 2 stemmen in mn hoofd; eentje van mij, en eentje van dat kwade. Dus had ik een lange strijd in mijn gedachten. Dit leek uren te duren. Maar het was waarschijnlijk maximaal een kwartier.

Gisteravond gebeurde het weer, terwijl ik op de computer aan het chatten was. Ik was toevallig met iemand aan het chatten die ik vertrouw, en die ik erover heb verteld. Ik zei dat het weer gebeurde, en dat ze me moest helpen. Ze had me dingen verteld waar ik aan kon denken, om meer kracht te krijgen en het kwade eruit te duwen. "Het" gebruikte argumenten tegen me uit mijn verleden, dingen die ik heb meegemaakt. Uiteindelijk lukte het. Het kwam daarna zwak terug, maar dat kan ik makkelijk wegduwen. Dat gebeurd altijd als ik zo'n aanval heb gehad.

Ook heb ik vaak, dat ik in de avond voor het slapen gaan een soort van beelden krijg in mn hoofd, over dat ik iemand dood schiet, of op een of andere manier kwaad verspreid.

Ook merk ik dat ik, ook als het niet gebeurd, een soort van ben veranderd. Ik doe dingen die ik vroeger anders of niet zou hebben gedaan.

Ook voel ik me meer en meer aangetrokken tot duisternis enzo. Zoals de slechterikken uit video spellen enzo. Ik snap dit niet echt, want ik was altijd voor de goeie en erg tegen de slechte.

Ik merk ook dat "het" steeds sterker wordt. Als iemand weet wat ik moet doen, alsjeblieft, ik smeek je, zeg het. Ik ben hier erg bang voor, omdat ik bang ben dat het op een bepaald moment te laat is. Mijn moeder zegt dat het mn verbeelding is, en zelfs als dat zo is, ik wil nog steeds dat het ophoud.

Char

Char
14 jaar geleden

Ehm... nog steeds geen reactie. Iemand, alsjeblieft, als je het weet, vertel me wat het is, en als je weet wat ik moet doen, alseblieft vertel het me!!!

Char

AngieAngela
14 jaar geleden

Hoe oud ben je dan Char?

Want ik heb ook zo iets.
niet echt een heel goed vergelijking, maar ik heb altijd als ik in het verkeer aan het rijden ben, dan gaan mijn gedachten op hol, dat er in eens iets van rechts kom en dat ik er op knal en dat ik een steentje raak en dat ik daarvan omval, of als ik bij iemand anders in de auto zit en ik denk, hij doet het knipperlicht niet aan, dan zien anderen niet dar hij daarheen wil en dan knallen ze tegen ons op.

In het kort: In mijn gedachten gebeuren er allemaal dingen waar ik bang voor ben maar eigelijk slaat het nergens op
Dus moet je misschien hard zijn voor je zelf en denken, als je weer van die gedachten hebt, van Rot op, stomme ideeën, slaat nergens op. Denk dat maar, scxhud maar ff met je hoofd heen en weer en kom terug op de realiteit. Ik weet, mensen kunnen veel gedachten hebben en fantasie, en soms leef je je teveel in en dan blijf je er in hangen. Dus zeg nee tegen je fantasierijke Brains :p
En laat op zo'n moment alleen de realiteit toe.

Hopelijk heb je er wat aan.

Kus, Angie.

Char
14 jaar geleden

Ik ben 14 jaar oud. Maar het zijn niet alleen gedachtes. Zoals ik al zei, krijg ik vaak een raar gevoel als dat gebeurd. Ik denk ook niet aan dingen die kunnen gebeuren waar ik bang van word, maar dingen die ik van die stem moet doen. Ook heb ik weinig controle als ik dat rare gevoel heb.

De laatste tijd is het wat afgezwakt. Ik weet niet waarom. Maar ik ben erg bang dat het weer sterker word. Als iemand weet hoe ik dit permanent kan laten stoppen, alstjeblieft, vertel het me.

mattijs
14 jaar geleden

ik heb een vriend die geesten kan zien maar we hadden een feest en zien ging het helemaal mis. hij kon ze aanraken de geesten maar5 de geesten hem dus ook en de geest ging in hem. hij is niet zoo sterk maar we moesten hem met 3 man vast houden. en hij had een stem het leek net of hij heel erg schor is. en hij zij ik ben boos ,heel erg boos. weten jullie wat het is. en we hebben geen glaasje gedraaid ofz.

Vincentx
14 jaar geleden

Beste mensen....

Trek je niet teveel aan van mensen die zeggen dat het 'gevaarlijk' of een 'verbeelding' of 'drugs' of etc. is.


Zoals we weten heeft elk mens een reuzebrein.
Wij mensen gebruiken maar een klein deel, dan dat we werkelijk kunnen.
'Unlock the powers of your brain' om het zo maar te zeggen.
Mensen hebben véél meer mogelijkheden dan we denken te kunnen.

Ik zelf maak het ook best vaak mee..

Het gebeurd meestal als ik in mijn bed lig, maar dat is ook logisch, omdat je pure concentratie nodig hebt, en ultime rust om zulke dingen te beofenen.

Laatst had ik het ook meegemaakt, ik hoorde velen stemmen praten of ik ze kon helpen, maar ik wist niet hoe ik er om moest gaan dus wou ik het niet..

Ook gisteren heb ik het meegemaakt, zoals ik ergens gelezen heb ( het voelt alsof alles naar je hoofd stijgt, je kan je lichaam niet bewegen (omdat je uit je lichaam treed) ik zag een hele witte grote wolk, maar het was in beweging, verder hoorde ik een geruis van lucht.

Ik zelf ben er ook mee bezig om het onder de knie te krijgen, ik weet gewoon zeker dat het iets mooi's kan opleveren.

Ik geloof niet zoals sommige mensen hierboven, dat 'andere' geesten je lichaam kunnen betreden, ( die hebben tenslotte hun eigen lichaam al gehad) , wat ik wel geloof is dat er demonen,duivels aanwezig kunnen zijn, wat ze zullen doen weet ik niet..

Verder vind ik het heel interessant en zal er ook zeker mee bezig zijn.

Mvg

Vincent

xandy sevenants
13 jaar geleden

hoorde je ook stemmen in je hoofd dan weet je zeker dat er iemand in je zit

ik hoorde van een site genaamd the ghosthunter.nl

hij kan je misschien helpen

ik zou ook heel graag uittreden

als je ij wilt helpen kan je mij contacteren op xandy_1997@hotmail.com

groetjes xandy

Samantha
13 jaar geleden

Hallo Mattijs,

Ik zie zelf ook geesten en wat er met ju vriend is gebeurd is in dit geval niet raar.
Je zei dat hij ze aan kon raken en dat is opzicht al apart.
Wat er gebeurt is is dat jou vriend zich te veel heeft opengesteld en een geest heeft daar gebruik van gemaakt.
Een tip is om te zeggen dat hij de geesten maar moet laten gaan en ze moet negeren.


Samantha

Samantha
13 jaar geleden

Hallo Char,

Die angst die je hebt verzwakt 'HET' maar dat is blijkbaar nog niet genoeg.
Probeer steeds minder uit je lichaam te treden wnat dan word je sterker in je eigen lichaam.
Ook zou je moeten proberen steeds tegen jezelf te zeggen dat als je zoiets ziet dat het niet echt is en ook niet goed is.
Door het positief te gaan bekijken zal 'HET' ook zwakker worden.
Als dit niet helpt zou je eens moeten kijken of je een paragnost of medium kan vinden die je kan helpen dit uit te bannen en dit af te sluiten want dit is niet goed

Samantha

Samantha
13 jaar geleden

Hallo Nonaa,

Tegen het gevoel dat je hebt dat er iemand in je lichaam treedt moet je vechten en proberen dat jij die gedachten wegduwt en de baas bent over je gedachten maar ook over je lichaam.
Dat je nu niet meer zoveel uit je lichaam treedt is juist goed. Dit betekent dat je minder vatbaar bent. Je beschrijft ook dat je dingen ziet, ruikt, hoort en voeld. Is dit wanneer je uit je lichaam treedt of is dit als je zelf gwn in je lichaam zit?

De dingen die je ziet als je 's avonds in bed ligt zijn fisioenen.
Helaas kan dit van alles betekenen en daar heb jij alleen het antwoord op.
Kijk of je dingen kan koppelen aan gebeurtenissen in je leven of let erop of dingen je bekent voorkomen. Dingen die nu gebeuren.
Ik heb wel een vraag hoe weet je zo zeker dat het het jaar 2012 is?

Zoals ik net al zei kan z'n fisioen alles beteken en het kan betekenen wat vincent zei maar het kan ook betekenen dat je in een situatie komt waar je je echte vrienden leert kennen en dat dat park/bos jou vriendendomein is. dat je de leider bent klopt dan ook want jij bent de gene die beslist wie je vrienden zijn. de mooie kleuren in de lucht wijzen op een mooie gebeurtenis die gaat komen samen met je echte goeie vrienden. en ook alleen die zijn welkom in jou wereld. Jij gaat eindelijk alles in je leven bepalen.

Samantha

suus
13 jaar geleden

Ik wil je werkelijk bemoedigen...

Je hebt Jezus nodig, hij alleen kan je redden van het kwaad. God heeft zijn enig geboren zoon gezonden, opdat ieder die in Hem gelooft niet verloren zou gaan. Toen hij aan het kruis ging heeft hij al onze zonden op zich genomen, al onze pijnen en ziektes. Het enige wat wij moeten doen is Hem aanvaarden, Je zonden belijden en vergeving te vragen en Hem uit te nodigen in je leven. Je totaal aan Hem overgeven zodat hij je kan genezen van elke nare situatie in je leven!! Zijn liefde gaat je vrij zetten van elke geest, elke duisternis, alles wat satan, de duivel, gebruikt om je bang te maken, om jezelf of misschien uiteindelijk ook de wereld te verwoesten waar je in leeft. Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven. En Hij staat met open armen klaar om je te ontvange, je te omhelzen. Het Eeuwig leven is niet iets wat je kan krijgen als je dood gaat, het kan nu al. Je kunt nu al in voorspoed leven, in de volle zekerheid dat je niet alleen bent, in gezondheid, Hij heeft je nu al zo lief. Hij heeft al een plan voor jouw leven gemaakt nog voordat je werd geboren. Hij kende je toen al. En Hij roept je bij je naam. Wat heb je te verliezen? Het leven gaat niet zonder slag of stoot maar als God voor je is, kan er niemand tegen je zijn. The devel comes with strength, but God comes with power!!

Ik had ook altijd nachtmerries, mijn moeder bad dan altijd wel. Dan ging het weg. Maar pas toen ik zelf de keus maakte om Hem te dienen, en te zeggen hier is mijn leven, hier zijn mijn gedachten, hier zijn mijn gevoelens, mijn verdriet en pijn en mijn geluk, gebruik me waarvoor u wilt. ik was niet meteen zonder zonde zoals we dat noemen, ik heb om vergeving gevraagd en werkelijk als je hem wilt leren kennen LAAT hij zich ook kennen.

God wil een persoonlijke relatie met ons. Hij wil je beschermen, maar dat gaat alleen als we luisteren naar wat hij zegd. Maar doordat onze gedachten zo sterk kunnen zijn, en misleidend doen we soms zulke domme dingen. En dan nog kunnen we bij Hem terug komen. Hij vergeeft onze zonde en schuld, hij zegd: ga heen en zondig niet meer.
Je moet jezelf veranderen, en dit zijn de tools. Hij is het antwoord.

Je bent geest, je hebt een ziel en je woont in een lichaam....!!! Daarom zijn we gevoelig voor geesten, kwade geesten. SATAN KOMT NIET OM JE TE PESTEN en te VERVELEN MET ANGST. Hij is uit om je te DODEN. Door radio, muziek en media, als je jezelf ervoor open stelt als mensen ervoor kiezen om de duistere paden te betreden, als je er voor kiest om je zelf te vullen met slechte en nare dingen, sex en geweld is waar hij de mensheid op het moment mee pakt.

En het zal alleen maar erger worden. Ik spreek uit ervaring. Heb zelf me zo tegen geloof afgezet hoewel ik ermee opgevoed ben.
Na nare ervaringen door vage dingen die mijn keel regelmatig dichtknepen ben ik naar antwoorden gaan zoeken.

God brengt leven, creeert leven, en satan is daar jaloers op, omdat hij dat ook wil maar hij kan het niet. En daarom wil hij alles en iedereen ervan weer houden het ook niet te krijgen.

Ik heb Gog Zijn stem gehoord, hij houdt van ons en wil ons helpen. Maak geen grappen in deze tijd. Je mag er zijn en je mag geliefd zijn. Houdt van jezelf. God houdt van jou!! Ik wil je werkelijk bemoedigen. Ik ben nu 23jaar en net een jaar geleden liet ik iemand voor me bidden, ik was bang.
En die persoon zei dingen die alleen God kon weten want in angst heb ik alleen hem dingen gezegd. Hij weet wat er in het verborgene is en Hij zal alles aan het licht brengen. Is het niet nu, dan in het einde der tijd. En dat kan morgen zijn, in 2012 of over een aantal jaren. Maar ik heb het ooit in een visioen gezien. Het gaat komen. De aarde gaat niet meer zijn zoals we hem kennen.

God houd van je. En Zijn liefde wil ik verspreiden. Ik heb het meegemaakt, en zonder Hem had ik mezelf misschien wel van ehet leven beroofd.
Maar nu gebruikt Hij me om de dingen die ik heb meegemaakt, dat ik daarmee anderen kan helpen.

Wat heb je te verliezen? Ik daag je uit. Make a change in this world, start with your own life, because you can save some one else!!
It's all about Jesus.

moulai
13 jaar geleden

Hallo iedereen,


Ik ben onlangs verhuisd na men (nieuwe) woning en vlak voor men verhuis werd me verteld door de vorige bewoner dat een ex bewoner in de slaapkamer is overleden en de nieuwe bewoners inclusief zijzelf ook last hadden van geluiden 's nachts en geesten die ze zagen. Eerlijk, ik wist het pas toen alles afgerond was met de verhuurder, maar ik en geesten gaan niet samen;-) Ik geloof er wel in maar heb er gewoonweg geen last van en ikzelf ben een zeer slechte slaper en tot nu toe heb ik nog geen water horen lopen, lichten zien aangaan of geluiden...

De mensen die denken dat ze bezeten zijn, mss kan ik jullie wel verlossen van die boze geesten.

moulai

kerim
13 jaar geleden

hallo geesten treden wel in je licham ik heb heel veel ervaring mij bedankt

kerim_saidia
13 jaar geleden

hallo sorry mijn nederlands is niet zo goed maar kan ik jou wel helpen. ik kan dat alleen met koran ik weet niet of jij open staat voor dat geloof. ik geef jou granyie dat geesten weg gaat met hulp van alah als je interesse help ik jou bedankt

meissie
12 jaar geleden

ik praat de laatste weken steeds om me heen
met de gedachte dat ik tegen de naaste wereld praat
maar nou had ik gister middag opeens
toen ik even in bed ging liggen een heel apart gevoel
het leek net alsof iets mijn lichaam binnentrad
kan dat komen omdat ik er zo mee bezig ben??
maar toen werd ik dus bang en riep ik mijn vader
die ook overleden is en nog geen 2 seconde later voelde
ik me leeg en veilig ik voelde dat mijn vader aan mijn
bed zat nooit heb ik hem eerder zo sterk gevoeld
maar hij jaagde ze weg en waakte over mij
ik durfde rustig te slapen en was heerlijk
uitgerust. verder merk ik dat heel veel apparaten bij
mij niet werken en als ik het dan uit handen geef
werkt het meteen het voelt net alsof geesten dat doen
maar kan dat wel???

Aline
12 jaar geleden

Geachte,

ik heb zaterdag avond een raar ding tegen gekomen en ik weet het zelf niet.

We waren gaan eten met mijn ouders en schoonouders
Op een bepaald moment weet ik niets meer en kom dan weer wakker of in mijn lichaam.
En zie mijn ouders en schoonouders kijken naar mijn van wat een zaag ben jij.

Mijn moeder was er niet goed van blijkbaar het ik de hele tijd zitten zagen over kuisen, de kindjes, en dat al het werk voor mij alleen is dat er nooit iemand helpt of respect heeft voor mij

Ik versta er mij niet aan hoe kan dat gebeuren? Ik heb daar niet achter gevraagd

Poepnagel
12 jaar geleden

Ik ging op een dag poepen op de wc en toen mijn drol er uit floepte (ps:het leek wel een duikboot)probeerde het erna weer mijn lichaam in te treden via mijn anus.Was een vage gebeurtenis weet er iemand wat dat kon betekenen?

Gr mij

Secret
12 jaar geleden

Quote:

Hallo,

Ik ben een meisje van 17 jaar en ik heb altijd al aanwezigheid gevoeld, gezien, geroken en gehoord.. Maar nu de laatste paar maanden heb ik het gevoel dat er soms iemand in mijn lichaam treed. Ik krijg dan ineens slechte gedachtes en een woede-aanval. Wat moet ik hiermee?

Ook trad ik vroeger uit mijn lichaam, ook dat doe ik steeds minder? Waarom?

En 's avonds als ik in bed lig, Zie ik dingen zoals:

Het jaar 2012, een hele grote park/bos. Ik kijk uit een kasteel en zie iedereen lopen ,iedereen is daar gelukkig met allemaal mooie kleuren in de lucht. Ook was ik daar een soort van leider. Ik keek rechts naar beneden en ik zag een soort ufo (daar leek het een beetje op) en zag het landen, en daar stapte allemaal mensen uit.. Maar alleen lieve mensen waren welkom.

Wat betekent dit allemaal? Ik hoop dat er iemand is , die hier een verklaring voor heeft..

Beste anoniempje,

Sommige mensen zijn erg gevoelig en vatbaar maar probeer realisme niet uit het oog te verliezen.
Nu vindt ik parapsychologie erg interessant door de formule van Einstein E=MC2.
Hij heeft de theorie dat alles wat in beweging is en over massa/gewicht beschikt van invloed is op zwaartekracht.
Nu hebben jouw hersenen ook een gewicht/massa en er zit ook beweging in (neuronen) dus jouw gedachten kunnen een bepaalde invloed hebben.
De Lobus Occipitalis (onderdeel van de hersenen gelegen aan de achterzijde) hebben o.a de functies: het ontvangen, integreren en verwerken van visuele informatie.
Als iemand in groepsverband is en de 1 ziet bv. een geest en een ander niet dan komt dat omdat men bepaalde prikkelingen krijgt die zijn ontstaan in o.a de Lobus Occipitalis mede door energievelden.
Je praat over voelen, ruiken en horen dus ga er van uit dat er meer onderdelen van toepassing zijn in het proces en niet alleen de Occipitalis.

Een 'out of body experience' zoals men dat noemt is wetenschappelijk gezien niet onhaalbaar. Zie het als een les dat een Ziel bestaat.
Alle ervaringen zijn levenslessen.

Als je gevoelig bent en Zielen voelt dan wees die gevoelige rondom hun.
Liefde is namelijk de sleutel om contact te maken, Liefde is namelijk de meest pure en positieve energievorm die er is.
Hoe meer Liefde, hoe meer contact.

En even over je 2012 droom:
Mensen die denken dat wij de enige Zielen zijn in het Universum kunnen ongelijk hebben.
Het Universum is immers onwijs groot en er diverse planeten.
Een vb. Venus lijkt erg veel op de Aarde en zou leefbaar kunnen zijn als de luchtdruk en zuurstof gehalte niet anders zou zijn.
Wellicht dat het boek van Zecharia Sitchin- 12 planeten ... iets voor jou is als je daar meer over zou willen weten.

Secret
12 jaar geleden

Beste anoniempje,

Sommige mensen zijn erg gevoelig en vatbaar maar probeer realisme niet uit het oog te verliezen.
Nu vindt ik parapsychologie erg interessant door de formule van Einstein E=MC2.
Hij heeft de theorie dat alles wat in beweging is en over massa/gewicht beschikt van invloed is op zwaartekracht.
Nu hebben jouw hersenen ook een gewicht/massa en er zit ook beweging in (neuronen) dus jouw gedachten kunnen een bepaalde invloed hebben.
De Lobus Occipitalis (onderdeel van de hersenen gelegen aan de achterzijde) hebben o.a de functies: het ontvangen, integreren en verwerken van visuele informatie. Er treedt een vorm van hallicunatie op.
Als iemand in groepsverband is en de 1 ziet bv. een geest en een ander niet dan komt dat omdat men bepaalde prikkelingen krijgt die zijn ontstaan in o.a de Lobus Occipitalis mede door energievelden.
Je praat over voelen, ruiken en horen dus ga er van uit dat er meer onderdelen van toepassing zijn in het proces en niet alleen de Occipitalis.

Een 'out of body experience' zoals men dat noemt is wetenschappelijk gezien niet onhaalbaar. Zie het als een les dat een Ziel bestaat.
Alle ervaringen zijn levenslessen.

Als je gevoelig bent en Zielen voelt dan wees die gevoelige rondom hun.
Liefde is namelijk de sleutel om contact te maken, Liefde is namelijk de meest pure en positieve energievorm die er is.
Hoe meer Liefde, hoe meer contact.

En even over je 2012 droom:
Mensen die denken dat wij de enige Zielen zijn in het Universum kunnen ongelijk hebben.
Het Universum is immers onwijs groot en er zijn diverse planeten.
Een vb. Venus lijkt erg veel op de Aarde en zou leefbaar kunnen zijn als de luchtdruk en zuurstof gehalte niet anders zou zijn.
Wellicht dat het boek van Zecharia Sitchin- 12 planeten ... iets voor jou is als je daar meer over zou willen weten.





Deze discussie is gesloten.