Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

een geest in mijn lichaam??

zeneb
11 jaar geleden

Ik leef met je mee dat gevoel heb ik ook maar als ik droom praat ik met iemand wat vermoeiend warom heb ik dat iem help ik was naar de psygeloog die zij je hebt gedroomt even later..... ik vraaag me moeder heb je me gehoord moeder:ja kind ag lieverd rot voor je maar die mens is raar.

lela
11 jaar geleden

me,n nichje zij ja ik was weleens bezeten ik oe! zij wat! ze ij dat dat door een geest was ik was bang maar het was in de auto dus ik was niet bang want mijn moeder daar was dus ik zal maar begginen. Me nichje had weleens een broertje die broertje is dood bismilah dus haar moeder huilen en huilen en vader huilen je zag alleen maar tranen en me nichje ging naar de doch ging haaren kamen en ging ook in bad toen ze klaar was had ze haar kleren al aan maar wat daarna gebeurt was is vreselijk.... ze zag een geest dus ze ging gillen!!!!! en ging zosnel de trap af en toen naar haar moeder ze zij alles toen ze klaar was met vertellen ging naar boven halverwege de trap is ze al bezeten!!!

Marjanaa
11 jaar geleden

Hallo allemaal,

ik heb ook meegemaakt, dat er iemand in me was. Zelfs toen ik in de spiegel keek, herkende ik mezelf niet. Het leek als of er kwade ogen in mij waren. Ik kon mij zelf niet onder controle houden. Ik gebruikte de naam van Jezus en las bijbel. Ik riep iemand bij me om voor me te bidden, na gebed voelde ik me veeeeeel rustiger en lichter. Agressie, verdriet, depressie verlieten mij. Ik geloof in Jezus, omdat hij mij gered heeft. De geestelijke wereld is echter dan je denkt. Vele kunnen tegen je zeggen dat je gek bent of bepaalde ziekte op je plakken. JIJ bent niet ziek! Je hebt gewoon gebed nodig. Jezus wilt jou helpen en jou vullen met zijn liefde.

Als jullie vragen hebben mail me.

NoxName
11 jaar geleden

Hoi hoi, ik ben al sinds een jonge leeftijd in aanraking met geesten.
En ik krijg ook soms ineens blackouts ik kan wel zien maar ik zie allemaal dingen naast me gebeuren die gewoon langs me vliegen kan je wel zeggen!
En ook val ik ineens flauw terwijl ik daar echt geen typje voor ben.
En ik heb ook vaak een geest gezien.
Maar soms ineens krijg ik ook een steekende pijn ergens meestal aan m'n hart maar het doet het gewoon weet iemand wat het is ook?

sonja groot obbink
11 jaar geleden

sonja 2013
Nou sorry hoor maar ik weet zeker dat het niet tussen quincy zijn oren zitten.
En ik spreek uit ervaring, ik heb een tydje (toen woonde ik in een ander huis, en had niet hetzelfde als quincy, maar kwam wel overeen.
Ik had smorgens als ik aan het wakker worden was, dat ik niet wakker MOCHT worden ik vond het heel eng voor mijn gevoel was het net of er iets(ik denk mijn ziel) nog uit mijn lichaam was, dus ik was aan het vechten om wakker te worden, want dat maak je bewust mee maar ik kon niet overeind komen of als ik wou schreeuwen kwam er geen geluid uit.
Ik respecteer dat er mensen zijn die denken dat het tussen de oren zit, want als je het zelf niet mee heb gemaakt dan kan je het ook niet weten, is natuurlijk helemaal niet erg maar veroordeel niet de mensen die het wel hebben mee gemaakt.
Groetjes van Sonja

Eefje
11 jaar geleden

Hallo,

Ik ben zelf iemand die nog nooit een geest heeft gezien of gevoeld etc.
Maar ik lees dit allemaal en dan denk ik, het is onmogelijk dat iedereen liegt. Ik geloof er dus ook in dat het kan.
Maar ik zou zo graag willen weten WAT jullie dan zien, hoe voelt dat! Kan ik dat ook?
Ik ben hier zo geïnteresseerd in en in mijn familie zitten ook mensen die geesten kunnen 'zien'.
Kan iemand mij hier wat meer inside informatie over geven?

Groetjes, Eefje

marco rietveld
11 jaar geleden

Hallo,

Zo af en toe,lijkt het net ofdat de duivel in mijn lichaam binnen dring.

Het ene moment ben ik gewoon de lieve marco
En het andere moment,komt er iemand mijn lichamm binnen en het lijkt net ofdat de duivel er is.

VOORBEELD.

Gisteren was er helemaal niks aan de hand,totdat iemand iets zei,wat ik niet leuk vondt,ik reageerde daar niet leuk op,en ik stondt op en draaide heel de andere {duister} kant op.
Ik begon te vloeken en te tieren,en ik zei dingen die ik normaal nooit zou zeggen tegen die persoon,het waren ook echt dingen die ik echt nooit zou zeggen en ook echt niet meende,althans daar kwam ik na een minuut of 10 achter,want toen ik zo duister was,was ik allemaal dingen met mezelf van plan,ik had al iets scherps gepakt,en wou mezelf daar iets mee aan doen.... Op een gegeven ben ik allemaal hard tegen mij hoofd gaan slaan,en iedere keer dat ik mijn eigen op mijn hoofd sloeg,zag ik iedere een keer flits,totdat ik me eigen misschien wel 15 keer tegen mijn hoofd had geslagen,was alles opeens weg in mijn hoofd en begon ik keihard te huilen,en was ik gewoon de normale MARCO,ofda er niks was gebeurd,terwijl ik van personen te horen kreeg wat is allemaal gedaan had,en ik moest daar echt over nadenken,wat ik aleemaal gedaan had,ik durfde het niet te geloven,maar ik hoor het van andere mensen,die ik daar mee bang maak,en ik wordt er zelf nou ook een beetje bang van.......

Zomaar
11 jaar geleden

Hallo,
Hoewel ik hier geen enkele ervaring mee heb wil ik hier ook iets over zeggen. Mijn theorie is dat er constant een geestelijke strijd plaats vind tussen God en de duivel. Dit wil zeggen de engelen tegenover de gevallene in dit geval die geesten. Geesten haten God en alles waarvan Hij houdt. Dus inclusief de mens. Deze geesten proberen je te trekken naar de chaos. Ze zijn sluw en het ene moment is alles goed en aardig en het andere moment slaan ze toe. Ze hebben je als het ware in hun macht. Ook is het zo dat als je je open stelt voor de geesten dat ze binnen kunnen komen. Niet doen dus, ook niet uitproberen, sommige dingen zijn het uitproberen niet waard. Ik kwam op deze site doordat een vriend zei dat hij probeerde uit z'n lichaam te treden. Dit leek mij vrij occult en begon het uit te zoeken. Veel mensen blijken te zoeken naar iets. De ene zoekt innerlijke rust, de ander mediteert en andere zoeken hun heil in de geesten wereld >> Ook is mijn mening dat deze onderwerpen de verkeerde kant opgaan.

Om hier vanaf te komen zou je Jezus moeten zoeken. Gebruik Zijn naam om de geesten te verjagen, ga vooral bidden. Vraag Hem om in je hart te komen. Zo kunnen er geen geesten in je komen.

Dit is mijn theorie,
//helpend persoon

maria de sousa
11 jaar geleden

de meeste mensen druven me niet meer aan te kijk als ik met hen praat of als ze me voorbij gaan mensen voelen zich ook niet prettig als ze in me buurt zijn meestal hangte er ook een hele negatieve om me heen de maria

DJMXO
11 jaar geleden

Hallo,

Ik ben een tijdje heel erg niet mezelf geweest en dan weer wel.
Had altijd al het gevoel gehad dat ik soms ineens bezeten was.
Kreeg last van woede aanvallen en maakte echt letterlijk alles kapot wat ik kapot kon maken, en werd dan ook bang van mezelf, vooral als ik weer tot rust kwam kon niet geloven dat ik dat allemaal heb kunnen doen.
Heb nooit gedacht aan dat er dan ook letterlijk misschien een geest in mij zou zijn ingedrongen.
Ben sinds kort veel rustiger geworden en een veel beter persoon.
Maar ik merk dat ik nog vaak lastig gevallen word door geesten in mijn slaap.
Vooral bij het inslapen zie ik enge dingen en schrik dan weer wakker, of als ik slaap dat ik een energie in mijn lichaam voel komen en ik daar zwaar tegen aan het vechten ben en dan wakker word, dit heb ik echt vaak.
Ik wil graag dat dit stopt. Weet iemand misschien waar of met wie ik hier over kan praten en wie me hiermee kan helpen?

Alvast bedankt!

dirocco
11 jaar geleden

mensen ik zelf heb vroeger mijn ziel weg gegeven aan de satan . en ik kreeg een demon of geest of een gevallen engel van hem en heb 10 jaar met hem gewandeld en heb met hem plannen gesmeed om zoveel mogelijk mensen mee tenemen naar de hel . maar het werd zo erg dat ik geen gevoel meer had ,hate alles wat bewoog en was zo ongelukkig, maar heb jezus christus leren kennen de zoon van god en weet je wat ,hij heeft mij gered uit de handen van de satan en heeft mijn zonde vergeven. van wat ik allemaal heb gedaan, terwijl ik het niet heb verdient. maar zo goed is god. want hij heeft zijn eigen zoon geofferd voor onze zonden dus er is altijd een oplossing. wat voor een mens onmogelijk is is bij god mogelijk.

o hoe wonderbaar is Jezus bloed , o hoe wonderbaar is Jezus bloed
de duivelse macht is verbroken door zijn kracht
o hoe wonderbaar is Jezus bloed

en mensen dit is de reallity wij leven tussen twee werelden de hel en de hemel
de weg naar de hemel is smal maar de weg naar de eeuwig dood is heel breed

dominique0912
11 jaar geleden

hoihoi,

het klinkt een beetje ongeloofwaardig maar ik hoop voor jou dat het echt is

sorya
10 jaar geleden

hey nonaa

die dingen die je ziet is niet je fantasie. je zei dat je daar een soort van leider was, je ging terug in de tijd, naar je vorige levens, dus in je vorige leven was je een leider.

en je moet niet te vaak uit je lichaam treden als je geest uit je lichaam is heb je geen vat meer op je lichaam en kunnen anderen die overnemen, hopelijk heb je hier iets aan

Johar
10 jaar geleden

Jongens en meisjes,

De mens is een raar wezen. We komen steeds meer over ons lichaam en onze hersenen te weten, maar er blijven altijd dingen die nog onverklaarbaar zijn.

De hersenen zitten zo ingewikkeld in elkaar, dat je soms dingen kunt zien, horen, geloven en beleven zonder dat dit werkelijkheid is. Op dat moment wordt er in je hersenen een foutje gemaakt waar je je pas later bewust van wordt.

Als je echt bang bent, ga naar een psycholoog. Hij kan je verder helpen. Het zit allemaal in je hersenen al lijkt het soms niet zo. Ze kunnen ontzettend veel, maar ook je hersenen maken soms een foutje ;)

Sterkte en succes

nadia nadia
9 jaar geleden

Als je echt zo erg last hebt van 'geesten' die je lichaam zijn binnengetreden, zou ik je adviseren om eens een kijkje te nemen op en ook hun youtube video's te bekijken. Moslims geloven ook in 'geesten' en ze heten djinn. Ik neem aan dat je geen moslim bent, maar ik neem aan dat je er erg last van hebt. (Zoals ik ook heb gezien, vandaag nog bij een zuster bij ons in de familie). Wees openminded en neem eens een kijkje, misschien heb je er iets aan. Ikzelf weet zeker dat een muslim-raaqi (iemand die voor jou roqya doet, qoraan op je leest) jou ook zou kunnen helpen. Er zijn niet-moslims genezen van hun bezetenheid door roqya. Kies wel een betrouwbare raqi uit die puur werkt met de qoraan en niet met allerlei magische toverformules, want de laatste is geen genezer maar iemand die je nog zieker zal maken. Ik wens je het allerbeste en ik hoop dat je verlost zult worden van deze djinn die zoveel problemen veroorzaken in je leven. Salaam



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door Sheherazade.

9 jaar geleden

Hallo

Ik hoor en zie soms aanwezigheden, maar voel ze vooral. Ik krijg soms extreme woedeaanvallen voor de stomste redenen, zie enge gezichten die venijnig naar me lachen als ik mijn ogen toe doe, voel zo veel negativiteit en wordt zo rap boos. Ik kwel mezelf constant en het is echt alsof ik mezelf niet meer ben. Zo zijn er een paar dingen. Ik geloof wel dat je lichaam overgenomen kan worden, maar of dit bij mij het geval is... . ik heb vroeger wel vaak in een boze bui gezegd dat ze mijn lichaam mogen overnemen. Geen idee, waarom ik dit zei, het kon me niet meer schelen en dacht dat geweten was dat ik dit toch niet meende. De echte ik zit gevangen diep in mezelf.

yves
9 jaar geleden

Een tijdje geleden gebeurde er iets vreed bij mij, maar ik kon niet zeggen wat of hoe ik was van plan om te slapen kroop in me bed en er gebeurde iets gek in me hoofd ik hoorde een boze man roepe tegen me ik weet niet zeer meer wat en het klonk in me hoofd me vader en zus lagen ook boven niemand heeft het gehoord maar de vraag is dan Hoe Komt Dit

Naomi...
9 jaar geleden

Ik denk dat je je het beste kan concentreren op het goede dus niet op het KWADE, denk bijvoorbeeld aan alle mooie momenten in je leven en wees vrolijk. Wees vooral niet bang voor geesten. Als je je zelf voor hen opensteld maken ze alleen maar misbruik van je. Zeg tegen jezelf dat je ze aankan.
Veel sterkte x

Yanoa
7 jaar geleden

Ik weet zeker dat het waar is ik heb mijn eigen geest en die van mijn (overleden) broer gezien mijn broer verteld mij hoe ik moet leven en wat de antwoorden van toetsen enzo zijn hij helpt me overal mee en mijn eigen geest en die van hem wisselen wel is dat voel ik dat. Als dat gebeurt is doe ik heel anders tegen iedereen ook de mensen waar ik van hou doe ik soms stom of juist nog leuker tegen het is echt waar heb er vertrouwen in en laat je geest je bezitten en ook die van een (overleden) vriend/familielid.

Yanoa Goorden 12 jaar oud
2016

Marie
7 jaar geleden

Ik ben al 2x uit mijn lichaam getreed. En ik heb het idee dat er sinds kort iemand via mij probeerd te communiceren. Een man. Ik weet niet naar wie en ik weet ook niet wat hij wil communiceren. Maar het maakt me bang. Jammer dat mensen soms zo klein geestig denken. Ik wouw echt dat het niet meer voor kwam bij me. Het is zo eng.





Deze discussie is gesloten.