Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten?

Jana Vroman
6 november 2016

Hallo, ik heb vannacht een hele rare droom gehad. Die ik op de een of andere manier niet kon afsluiten.

Ik was met mijn moeder in een shoppingcentrum maar ik liep apart en opeens belde mijn moeder dat ze een bord zag met mijn naam. Hierbij vroeg ik wat hierop stond en ze vertelde dat erop stond dat ze mijn leven tot een hel zouden maken.ik vroeg waar ze stond maar ze kon het niet precies zeggen. Vervolgens belde ik haar terug om toch te weten waar ze was en hoorde haar telefoonmuziekje. Toen ik ging kijken lag ze op de roltrap en was ze gevallen. Ik stopte de roltrap en hielp haar recht ze had een kleine wonde dus ik ging een winkel binnen voor een EHBO koffertje. Ik vroeg haar eerst wat er was gebeurd en ze wist het niet. Later toen we uit de winkel kwamen zei ze dat iemand aan haar been trok. Ik vroeg om terug te gaan naar de plaats van dat bordje waar nog een vrouw stond met haar man maar niemand anders meer. Op het bordje stond ditmaal dat ze mijn moeders leven zouden verpesten. Op dat moment zag ik raar maar waar iemand van ghosthunters of toch iemand met dit logo. Ik stormde erop af en vertelde wat er gebeurde. Hij vertelde mij dat hij wist waarover ik het had en dat dit mogelijk is wat er net gebeurde. Hij haalde het bordje weg en opende 2 grote deuren. Na dit ging hij weg en is niet meer terug gekomen. Op dat moment vielen die vrouw en ik op de grond en had mijn moeder opeens het pasgeboren baby'tje van mijn zus vast. Ik voelde iets aan mijn mond en in mijn maag. En opeens hing er een snoer uit mijn mond en ook van die vrouw. Voor zover ik dacht was het net een krultang of stijltang in ons. Ik begon kwade en onzinnige dingen te roepen en viel mijn moeder aan. Maar ik was sterk en kon mezelf terugtrekken. Hierbij zei ik dat mijn moeder moest weglopen met het babytje. Eerst wou ze dit niet maar deed het toen toch. De man van de vrouw naast mij bleef bij haar. Deze moment was eigenlijk heel raar, de vrouw begon te kokhalzen en ik deed voor wat ze moest doen. Ik begon te trekken aan het snoer en te roepen "ga weg". Dit deed ze na en opeens was de krultang uit haar lichaam en ze liep weg met haar man. Op deze moment werd het iets in mij nog kwader maar ik bleef doorzetten en roepen en trekken. Tot opeens de krultang ook uit mijn lichaam was, opgelucht stond ik op maar had weer een heel raar gevoel. Die krultang zat opeens gewoon weer in mijn lichaam. Ik ging zitten en doen wat ik eerst deed roepen en trekken en op dit moment werd ik wakker.

Ik weet het klinkt heel raar ik heb al veel dingen gehoord en gelezen. Van dromen met geesten in de kamer of demonen die het bezit nemen van je lichaam. Maar nog nooit gezien met een voorwerp en in een publieke plaats.

Weet iemand wat hiervan de betekenis is? Misschien is het wel een droom ter gevolg van het vele lezen van zo'n dingen of kijken van horrors. Ik ben echt radeloos en maak me bij deze ook zorgen en dus ook over mijn moeder..

Alvast Bedankt!

6 november 2016
Beheerder

Het snoer is een reeks. Net alsof je iets met een touw uit je mond moet trekken, het gaat moeizaam.
Een krultang geeft een spiraal aan van spanning en hitte.
Misschien een negatieve spiraal waarin je omlaag getrokken wordt (kost energie)?

Soms kunnen je ingewanden of maag omkeren, zoals ook hier gebeurt, en komt de zooi en de spanning er uit.
Denk dus dat het om een verwerking gaat.

Een snoer heeft soms nog een relatie met een navelstreng.

Het kind kan een innerlijk kind zijn of de ziel, soms ook regressie.

Als er zoveel stress en spanning in je huist, lijkt dat demonisch, maar heeft waarschijnlijk een heel reële oorzaak.

Wodan/woede was een vorm van bezetenheid. gegrepen zijn door woede/ buiten zichzelf zijn enz.

Jana Vroman
6 november 2016

Heel erg bedankt voor je reactie. Het stelt me al heel wat geruster, aangezien je soms wel ergere dingen leest. En dan ga je meestal echt wel uit van het ergste.

Mvg,

6 november 2016

Het shoppingcenter is een uitvlucht en heb je ruime keus. Je kan kiezen wat je wilt, maar door je moeder wordt het je niet gegund. Je moeder staat eigenlijk voor structuur, regels en controle. Het telefoonmuziekje staat voor communicatie. Makkelijke communicatie. De roltrap staat voor een luie manier om naar boven te komen. Het doet me denken aan de makkelijke manier van communiceren via de smartphone. De ruk aan het been geeft aan dat je een grens voor jezelf gesteld hebt om niet te dicht bij te komen. Introversie.

De deuren staan keuzes maken, die wijd open staan. De moeder (je zorgelijke eigenschap) wordt de mond gesnoerd. Het baby’tje is het kind in jezelf. Kokhalzen is pijn, verdriet of stress lozen. Een krultang staat voor fraaiheid. Een steil tang voor eenvoud en saaiheid.

6 november 2016
Beheerder

De greep aan het been kan een vorm van aandacht vragen betekenen.
Kinderen doen dat wel.
Misschien is het een blok aan het been?
Met die ruk komt ze/ of jij niet echt vooruit.
Pas op de plaats?

Misschien heeft de krultang een associatie met de (vurige) slang?
Dat zou leuk passen bij de kwade invloed.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 november 2016 door Sheherazade.