Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik voel aanwezigheid en mijn dromen worden werkelijkheid.

22 januari 2012

hallo,

Sins dat mij oma overleden is heb ik het gevoel dat er een gave bij mij is ontstaan, Vlak naar haar dood heb ik haar een brief geschreven.
toen ik mijn brief afsloot en mijn dagboek dichtsloeg zag ik een fel wit licht achter mij. Ik schrok en rende de trap af. zo heb ik heel veel onverklaarbare dingen al meegemaakt. Ook kan ik de aanwezigheid voelen van geesten. Ze proberen contact te maken met mij. en weet niet hoe ik dit doen moet ?

Sins 2 jaar ongeveer droom ik. en dit zijn geen dromen, maar alsof ik contact maak met geesten.

Wij wonen in een vrij oud huis. Met een zolder wat eigenlijk een verborgen kamer was. Daar slaap ik nu. dat is mijn kamer. Ieders keer als ik mijn kamer passeer krijg ik de rillingen en zenuwen door me hele lichaam. Daardoor sliep ik nooit boven, want zo een fijn gevoel is het niet. Het leek alsof iemand me de hele tijd in de gaten hield. Het was een beetje raar dat ik niet op mijn eigen kamer sliep. Terwijl ik zo een leuke kamer heb vond ik het zonde. Dus ieders keer probeer ik er te gaan slapen. Toen ik een keer op mijn kamer slapen ging. Droomde ik over een meisje. Ze kwam vanuit de muur me kamer op gekropen ze was een jaar of 8 schat ik haar. Ze vertelde me haar naam Eleanor. Ze zei niet veel maar bleef me maar aan staren. ze had strikken in haar haren, bruin lang haar en een rechte pony. Ze had een vriendelijke uitstraling. Ik kan haar zo gedetailleerd beschrijven. toen ze me bleef aanstaren ben ik ook wakker geworden van schrik. en toen ik wakker werd leek het alsof ze me nog aankeek. Toen heb ik mijn spullen gepakt en ben ik onder gaan slapen.

Toen ik wakker werd vertelde ik mijn ouders hierover want ik vond het een beetje een rare droom. Hun zelf wisten ook niet zo goed wat ze er mee moesten. Mijn moeder heeft een vriendin en die kwam een keer op bezoek bij ons. Die vriendin van me moeder is paranormaal. Me moeder had haar niks verteld over mijn droom. We lieten haar mijn leuke kamer zien. en toen zei ze opeen er is een meisje hier Eleanor. Ze zoekt een jongetje die waarschijnlijk is afgestoten door zijn familie omdat hij gehandicapt was en altijd op de zolder was( mijn kamer dus). Toen ik dit hoorden moest ik wel even slikken. Want zei wist niet over mijn droom. Die zelfde vrouw heeft haar naar het licht gebracht gelukkig zodat Eleanor ook haar rust heeft.

Ieders keer als ik boven ging slapen droomde ik.

Ik heb dan al 3 keer gedroomd over een ernstige gebeurtenis( een auto ongeluk van een jongen, een brand van een gezin, een lijk die in het water lag ) die ik later terug zag op het nieuws. Bij de derde keer dat ik de bevestiging kreeg van het nieuws kreeg ik het even niet meer geregeld. Ik vond dit super akelig. het duurden ongeveer 1 week nadat het uitkwam. Ik voelde me hier schuldig bij. omdat ik het kon weten van te voren.

nu vraag ik me af of dit kwaadaardig kan zijn? want het is geen pretje om mee te maken.

Groetjes nikki

23 januari 2012

jammer dat er niemand reageert

24 januari 2012

je kan hier nix aan doen..
jij droomt dingen wat later uit komen.. het kan dat een geest je het laat zien (geesten kunnen controle hebben over wat jij droomt, ze laten je dingen dromen) en dat het wilt dat je de mensen helpt..
maar je kan ook zelf de dromen hebben.. ik heb het ook, alleen niet voor ernstige dingen,,
je kan hier nix aan doen echt echt niet,,;) leer hier mee omgaan.. dit kan voor altijd blijven..
misschien als je hier wat mee doet kun je er wat mee.. maar je moet weten dan om wie het gaat,, alleen dan kan je de mensen helpen.. weet je dat niet dan is het niet jou fout..;)

en geesten voelen is niet speciaal.. kunnen veel.. maak je er alleen te druk over,, en stle je niet teveel open voor ze.. is te gevaarlijk..

een persoon
12 januari 2013

hoihoi,

ik heb dit ongeveer 1 1/2 jaar geleden meegemaakt. ik werd 's ochtends wakker en ik zag bijna hetzelfde meisje als dat jij in je dromen zag. ik was echt heel bang geworden. x

Mick
4 februari 2017

Ik maak zo ook veel mee duwtje in mijn rug tot fotos in mijn kamer die savonds goed hangen in eens op de kop hangen met hooft naar beneden wc deur wat steets op slot gaat iedere keer als ik naar boven kom lijkt het wel of er iemand in de deur opening staat een vrouw waarschijnlijk uit india zwarte haren ik voel al van kleins af aan aanwezigheid maar niemand gelooft me
Ik geloof wel degelijk dat er geesten bestaan aleen contact maken is voor mij lastig ze laten mij wel weten dat ze er zijn ze raken je aan geklop op de muur vooral op de kinder kamer waar een kind slaapt word vaak op de muur gebonkt
Ik ben er niet bang voor ik laat het op me aff komen zou niet weten warom ik er bang voor moet zijn licht er ook aan hoe de sfeer in huis is

4 februari 2017
Beheerder

Poltereistfenomenen zijn vaak gekoppeld aan personen (vooral kinderen)
Of aan plaatsen. Je kunt dat zelf uittesten.
Mensen kunnen zelf drager zijn van chaotische ongerichte energie.
Door duidelijker keuzes te maken en meer jezelf te leren zijn kunnen deze verschijnselen oplossen.
De energie die de "geesten" nodig hebben onttrekken ze aan hun omgeving.
Het surplus dat je zelf niet benut kan dus worden gebruikt door invloeden, al hoeven dat geen geesten te zijn.
Het onbewuste tovert van alles tevoorschijn.
Verder bestaan er archetypische invloeden die soms fysieke verschijnselen kunnen veroorzaken.
Probeer het eens uit te tekenen dat verschuift de energie meer naar het bewustzijn.
Uitschrijven is ook een mogelijkheid. Het is bedoelt om het beeld bewuster te laten worden en meer herkenbaar.
Waarom b.v. zou het een vrouw uit India zijn? Hoe ziet ze eruit en hoe gedraagt zij zich?
Behandel het als een droombeeld of symbool. Vragen stellen in gedachten kan ook.
Maar de meesten blijven stilstaan in de verschijning zelf, zonder ooit op de gedachte te komen dat het voor hen een inhoud kan hebben.
Het gaat minder om het wie en wat dan om het waarom? Loutere observatie levert natuurlijk geen inzichten op.