Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Is er een klopgeest in mijn huis?

angelique fromage
28 mei 2012

geesten kan je ook gewoon vragen te vertrekken gewoon hardop zeggen ik wil je hier niet ( doe een raam open ) vraag ze weg te gaan .
lukt dit niet dan kan witte salie wel helpen , kijk of je iemand kent die hier ervaring mee heeft.
ik heb al jaren bezoek in huis, heb er geen problemen mee, en ja hier halen ze ook geintjes uit. zoals de wc doortrekken tv van kanaal switchen of geluid harder doen. sleutels verstoppen.... ook heb ik soms net overleden mensen om me heen. niets mis mee, maar vaak stuur ik ze wel door omdat ze door moeten. meestal lukt dat wel door het ze gewoon te zeggen. sommige (familie) zitten hier al heel lang en ik vind het prima. hoor ook wel dingen maar stoor me er niet aan.
ook mijn kinderen hebben ervaring met apparaten die aan gaan .

vind je het echt niets kijk dan of je een medium kan vinden die je helpen wil.........

Esther
17 augustus 2012

hey ik las je bericht over dat je last hebt/had van klopgeesten..
ik had vanacht ongeveer hetzelfde alleen ik werd een half uur eerder wakker en bij mij waren het voetstappen.. leek net of er iemand door de kamer liep..na 2/3 min durfde k het licht aan te doen en toen was het weg.. kon gelijk niet meer slapen xD

k heb het al eens eerder mee gemaakt een tijdje terug.
maja als k erover begin tegen mijn ouders nemen die het toch niet serieus :(

groeten esther

martine lili
8 september 2012

hallo iedereen
ik moet zeg dat wij ook laste heb gehad van geest en heb iemand 3 maal laten komen maar kwam steeds terug
op een duur slapen wij allenmaal in de living en daar was het te doen enkel dat ze snachts de tv aanzet maar heb ik opgelost met de steker uit te treken , salie branden help wel voor effe maar als het een geeste is die huisgebond is gaat die nooit weg , wij zijn moet gaan verhuis wij heb enkel personnelijk spul me gepakt en de meubelen laten staan , zo zijn wij er vanaf geraakt nu blijkt dat de mens die daar nu wonnen ook laste van heb ,
het is wel zo geesten voed un eigen door hangst en tussen 0.u en 3.u s'nachts zijn ze het meeste achtieve
gr

Hennietjuhhhh
30 december 2012

Geesten, spoken en dergelijke dingen zijn allemaal bijgeloof.
Al je denkt dat het zo is dan lijkt het zo.
Bijvoorbeeld je maakt jezelf wijs dat er een winderige geest is, dan voel je soms de wind langs je wangen glijden terwijl er dan ergens een kiertje is waar wind doorheen gaat.

21 januari 2013

ik heb ook veel gehad
maar nu niet zo

ik heb nog wel van die rare gedachten en zo

toen ik
6 a 7 jaar was voelde ik iemand aan me komen en kon me ogen niet open maken nadat het gestopt was
en ook toen ik voor straf naar men kamer moest voelde ik een tik op me rug.

en later naar jaren was ik in Marokko zat ik met me neefje op het trap en die trap was lang en donker en hoorde ik geluid en rende weg.

jaren later was ik dood moe me ogen deden zo pijn en branden gewoon voelde gewoon ook energie .
dag later was ik gewoon normaal
altijd voelde ik wat en was dood bang om te slapen

toen latere naar maanden weer was ik met men zus en een vriendin
ze vertelde dingen over haar oma die bezeten was en me vader huis was al een spookhuis eng
maar we speelde kaarten en kaars was dus aan
maar er waren al vele enge dingen in het huis kaarten slikten in de kasten akelig en tennis bal ging twee keer tegen het raam en we gilden hele huis door en internet pc deed zo raar en de kast schoof steeds beetje
me vader was weg en deed deur op slot en dag later was ik alleen en toen was het weer de tennis bal tegen het raam
alleen als me pa er is gebeurd er weinig

en ook dit jaar voelde ik niet veel maar soms
en toen woon de ik gesloten daar kunnen ook vele geesten zijn trouwens
ik hoorde geklop aan de deur en las vaak boeken en toen voelde ik iets raars

niet dat het nu zo erg speelt
maar ik ben soms alsnog bang
en soms maak ik me bewust dat ik me niet zo moet aanstellen en vraag ik of het weg gaat of soms zeg ik iets wat ik niet had willen zeggen
:P

Larissa
14 juli 2013

Hallo mensen,

Ik weet niks van geesten of klopgeesten. Maar toen ik eenmaal boven in mijn bed probeerde te slapen en het was al vrij laat, hoorde ik opeens beneden echt enge geluiden en die waren nogal luid. Mijn slaapkamer ligt juist boven de garage en berging. Ik heb paar jaar geleden een pepe gehad die zelfmoord heeft gepleegd en dan paar jaar tussen mijn meme die gestorven was van ouderdom. Zou het kunnen dat zij het misschien kunnen zijn? Ik weet echt niet wat ik er van moet denken, want ik heb het ook als ik alleen thuis ben en het is avond ... ik kijk naar tv, dan hoor ik geluiden boven en zie ik soms gordijnen bewegen. Echt geen zever hoor. Overdag heb ik er minder last van .. het is enkel 's avonds als ik alleen ben en 's nachts als ik probeer te slapen.

Graag een antwoord? Ik zou graag weten of het geesten kunnen zijn.

Oepss
26 september 2013

Thegirlhowknowallaboutthis.... Als je alles hier van weet dan weet je ook dat als je alle deuren en ramen open zet en wierrook aan doet dat de goeie geesten dan je huis tijdelijk verlaten. Slechte/ kwaaie geesten helpt het soms ook tegen. En met ze praten, dat je ze netjes vraagt hun huis te verlaten. Ik heb zelf ook geesten in huis zij verplaatsen af en toe iets maken duidelijke geluiden en sinds gisteren avond kloppen ze...

girl_love
2 januari 2014

Hoi allemaal....

Gisteren was iets heel raars gebeurt.
K'zat op de badkamer en mijn zus en broer waren onder .

Opeens hoorde ik de deur...ik dacht eerst dat mijn broertje mij aan't plagen was maar toen ik naar onder ging zag ik hem gwn slapen,dus hij kon dat niet zijn!
Ik vertelde dit tegen mijn zus en hoorde de deur ook en mijn zus was gaan kijken en zag de deur bewegen!! De wind kon het niet zijn want er was niet eens wind! Maar een paar jaar geleden zag ik ook een geest....een poetsvrouw! We hebben niet eens een poetsvrouw!! Maar wie zou dat kunnen zijn? Men ouders zeiden dat het gwn de wind was....maar er was geen wind!


Alsjeblieft...wil je terug reageren? Ik weet niet wat ik moet doen!!

girl_love
2 januari 2014

Hoi allemaal...

Gisteren is iets raar gebeurt! Ik was op de badkamer en ik hoorde de deur onder de hele tijd bewegen .
Ik dacht eerst dat dat mijn broertje was ,ik dacht dat die mij aan't plagen was maar toen ik onder kwam zag ik mijn broertje slapen dus kon hij dat niet zijn!

Ik verteld tegen mijn zus wat er was gebeurt en zij hoorde dat ook !
Mijn zus was gaan kijken en zag de deur bewegen!!

We dachten allemaal gelijk aan een geest maar wisten het niet zeker!
Toen we vertelde an mijn ouders wat er gebeurt was waren ze mij uit aan't lachen! Ze zeiden dat het gwn de wind was maar er was niet eens wind! Ik begon direct dingen op te zoeken over een klopgeest wand we hoorde geklop op de deur super hard! Dat de deur zelfs bewoog! Maar een paar jaar geleden heb ik eens een geest gezien in de bijkeuken! En die geest was een poestvrouw! Ik had een glas in mijn handen en toen ik naar de bijkeuken keek zag ik een poetsvrouw!ik was aan't schreeuwen en mijn glas was gevallen...mijn papa k'wam super snel kijken en zag me beven! Ik kreeg kippevel tot en met! Toen vertelde mijn vader dat ik een geest zag! Voortaan kan ik niet meer slapen ! Maar sinds die dag heeft mijn vader overal wierook gezet! Toen kwamen de geesten niet meer ! Maar nu hebben we het niet meer gezet en nu komen ze weer terug denk ik! Ik heb nog een probleem!!! Als ik in de keuken bijvoorbeeld aan't snijden ben dan voel ik dat er iemand achter me staat! Maar als mijn moeder of wie dan ook achter me staat voel ik niks!!

Ik weet echt niet wat te doen! Alsjeblieft...willen jullie reageren! Dan weet ik wat er gaande is!!

Alvast bedankt ! Xx

wimp
3 januari 2014

O wat ben ik toch een boer. 42 jaar oud en nog nooit een geest gezien, gevoeld noch gehoord.. sorry mensen maar ik ben eigenlijk een beetje jaloers op jullie bovennatuurlijke gaven. Prijs jullie gelukkig!

Gewoon maar een idee, als je die geest nog eens hoort, vraag wat hij komt doen, wat zijn of haar probleem is. Klaarblijkelijk wil het geestje laten weten dat hij of zij ook nog een wens heeft. Praat met elkaar!

johan
6 januari 2014

dag dat kan je pepe en je meme zijn als ze daar gestorven zijn praat tegen hen als ze naar het licht willen gaan en zet je raam over dag open en doe wijnwater in een glas en zet op die plaats waar ze gestorven zijn

layla
30 januari 2014

voor mij bestaan klopgeesten echt.Sinds een paar maanden hebben we regelmatig geklop in de muur.Steeds op dezelfde plaats en steevast daarna gebeuren er negatieve dingen.Iemand wordt ziek,machines vallen in pan,niets anders dan pech. Onlangs was ik alleen boven en ik voelde dat ik niet alleen was,het voelde alsof ik begluurd werd

joce van bodengrafen fan
11 augustus 2014

Hallo,
Wat doe je als er een kwaad aardige geest is in je huis?

Bintje
12 augustus 2014

ik geloof ook heel sterk in geesten.
Toen, 11jaar geleden, mijn beste vriendin pas was overleden heb ik haar voor haar huis zien staan. Wij waren met vrienden samen gekomen toen zij pas overleden was, ik was op mijn tante aan het wachten om bij haar te gaan in het mortuarium. Toen ik eens uit de venster keek, zag ik haar daar staan. Ik lipe naar beneden maar ze was al weg.. Heel raar..
Toen mijn zoon 2 à 3 jaar, zag hij ook altijd een oude vrouw met lang haar. Elke keer als ik hem in bed legde was hij bang dat de mevrouw ging komen. De ene dag vroeg hij de deur te sluiten zodat ze niet binnen kon, de andere dag mocht ze open blijven, want het was een lieve zei hij. Ze komt dan altijd aan mijn bed staan en stopt me onder. Mijn mama denkt (wij woonden toen bij m'n ouders in) dat het haar grootmoeder was, omdat die nogal past aan de beschrijving die m'n zoontje deed. Hij is nu 8jaar, wonen ondertss al ergens anders, maar is nog steeds bang dat er iemand gaat komen. Is dit nu gewoon een angst die elk kind wel eens heeft, of heeft het te maken met wat hij gezien heeft toen hij jonger was, ik weet het niet.
Het huis waar we nu wonen, daar is mijn man zijn grootvader overleden, op de badkamer. Soms als hij op de badkamer is gaat de klink van de deur naar beneden, terwijl wij allemaal beneden zijn. Ook dit voorval is wel al een aantal jaren geleden.
Mijn grootvader is in april dit jaar gestorven. Ik ging elke zondag bij hem, en was bij hem toen hij overleed, ik heb nog zoveel mogelijk proberen zorgen voor hem, wat ik kon. Er was ruzie in de familie, waardoor ik een jaar of 2 niet meer bij m'n pepe was geweest. Kort voor dat hij achteruit begon te gaan ging ik alweer bij hem. Hij is dan opgenomen in het rusthuis, waar hij een nog een tijd lang verbleef. Na een val is hij er eigenlijk nooit meer bovenop gekomen. Toen hij net gevallen was en hij lag in ziekenhuis, zei hij dat hij maar een week meer zou leven. En inderdaad, het was nog een week en 2dagen.. Ik was bij hem toen hij overleed, om een lang verhaal wat korter te maken, hij heeft echt op me gewacht tot ik terug bij hem was..Is dan stillekes uitgegaan...
Een maand na zijn overlijden ging ik op een avond naar toilet. Net voor ik het licht aanstak zag ik hem in een hoek staan, zoals hij was, met zn kleren zoals hij was, ik rook hem zelfs. Ik was zo hard geschrokken!!! Toen het licht brandde was hij weg. Nadien stond ik in onze berging iets op te warmen in de microgolfoven, en opeens viel de deur tegen mijn rug. Dat was hij nu wel misschien niet, maar ik hoef hier nu niet te vertellen dat ik enorm hard geschrokken was!!! ;)
In het huis van mijn ouders (ondertss ook verhuisd) zaten ook geesten. Sinds mijn vader wierook doet branden in elke hoek van de kamer hebben ze er geen last meer van. Geen van beide rookt, en toch roken ze elke avond op het hetzelfde uur, de geur van sigaretten, alsof er iemand zat te roken in de living. Sinds de wierook is het weg. Dus... het bestaat, ben ik zeker van!!

Meez
18 augustus 2014

Ik ben de laatse tijd negatiever en sneller boos kan een klopgeest of geest dit doen......???????

Meez
18 augustus 2014

Als geest dit kan lezen.... GA AUB WEG ALS JE ER BENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meez
18 augustus 2014

Ik vindt het echt raar sommigen zie je andere niet zoals mn oma zag mn opa die dood was en ze zij dat ze hem in een stoel zag mij vriend ziet dingen uit de grond komen zelf hrb ik ooit wel eens een Man gezien en die zag er niet zo echt aardig uit ,,,

dikke kontbatser
2 oktober 2014

hoi ik zou de slagroom klopper erbij halen

levo
7 december 2014

Hallo mensen , ik ben zelf een gelovig persoon. het kan natuurlijk zijn dat er een geest is of hoogswaarschijnlijk er is wel een geest maar dat kan een jin zijn.net als mensen kunnen deze ook goed en slecht zijn, maar een mens zal altijd wel bang worden als er vreemde dingen gebeuren waar je geen verklaring voor hebt.in ergste geval kan dit geest ook proberen om bij iemand in de lichaam te komen.dan word je bezeten!mijn nicht heeft het zelfde gehad, ze hebben door spreuken uit het KORAN de geesten weg gejaagd en sindsdien heeft ze er nooit last van gehad.natuurlijk zijn er mensen die niet geloven of het komt niet geloofwaardig over,maar dat is mijn eigen mening en heb respect voor de ander. succes

ti
8 december 2014

Hai,

ik heb ooit iemand gesproken die geesten kon waarnemen en zien. Zij gaf aan dat er bepaalde 'knelpunten' zijn die je als persoon hebt die er kunnen voor zorgen dat je al dan niet geesten ziet. Ben je er klaar voor of niet...zijn er dingen die je moet verwerken enzovoort. Toen mijn grootvader gestorven is, en ik had er geen band mee ofzo, had ik echt het gevoel dat hij bij mij was, elektrische apparatuur dat aansprong, radio luider, stiller, deuren die plots toe waren,... echt bizar. En eerlijk gezegd, ik was doodsbang. Tot ik op een gegeven moment vroeg van 'opa als jij het bent kan je dan de lamp doen stuk springen want je maakt mij angstig op deze manier' mijn woorden waren nog niet koud of de lamp sprong. Ik ben ondertussen bijna iedereen van mijn grootouders verloren en vond het wel spijtig dat ik ze niet kan waarnemen, ik had ze graag kunnen zien, maar blijkbaar heb ik nog te veel issues.
Mijn ervaring zegt dat praten wel werkt, toch bij goede geesten, het geeft je ook een gevoel van 'gemak'. In het begin vind je jezelf ongelooflijk belachelijk maar daar geraak je wel over ;-) Hopelijk krijg ik nooit kwaadaardige over de vloer!

jaimy
8 juli 2015

Nou het zou zomaar kunnen,ik wil je niet bang maken maar er bestaat ook zo'n film als je 2/3 langzaam geklop hoort dus zeg maar zo klop..........klop en dan ook misschien 3 keer dan denk ik van wel sorry als ik je nu bang maak,Vriendelijke groet jaimy

merel
9 augustus 2015

Sorry je moet je vergissen ;)
Een demon is juist een kwade 'onmenselijke' (dus niet een overleden broer ofzo) klopgeest. ;)

myrthe1111
29 oktober 2015

ik woon met mijn ouders en oudere broer in een vrijstaand huis. Als ik alleen ben of als mijn ouders slapen hoor ik op onze zolderdeur allemaal geklop of eerder gebonk. Ik heb geen idee wat het is maar het maakt me vreseljjk bang. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat er iets of iemand in ons huis zit maar ik weet niet wat het is. Net hoorde ik ook weer gebonk dus ik ben van de wc af gerent en ben weze kijken naar de deur op de overloop. Als ik er voorsta gebeurt er niks en houd het geluid ontmiddelijk op.. ik ben echt bang en mn moeder gelooft me niet.

(Annoniempje)
31 oktober 2015

Je kunt een geest het best geen kracht geven. Je kan het vergelijken met iemand die je pest. Als je reageert, boos of verdrietig wordt vindt hij het alleen maar leuk. Je kunt hem daarom vriendelijk vragen weg te gaan. Als hij dat niet doet moet je hem zijn gang maar een tijdje laten gaan. Dan merkt hij dat hij je niet meer kan treiteren en vertrekt hij. Gun hem je energie dus niet.

wimp
31 oktober 2015

Straf dat je moeder je niet gelooft. Hoort ze het echt zelf niet of doet ze maar alsof? Kan je het geluid niet opnemen ? Zet een geluidsrecorder klaar die begint te registreren van zodra er geluid aanwezig is.. Een alternatief is dat je hen wekt van zodra je zelf geluid hoort. Spannend!





Deze discussie is gesloten.