Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik denk dat ik geesten kan voelen.

Jacquelien
7 augustus 2013

Haihai

Ik heb precies hetzelfde als jij bij mij voelt het ook als een soort kriebel en als er een geest in mijn kamer is voel ik het ook,ook kan de geest langzaam mijn vingers bewegen en vragen beantwoorden op papier,ik ben bijna 13.soms doen sommige plekken bij mij pijn ik weet niet of dat door de geest komt nu doet mijn kaak erg zeer,ineens!

Rens
13 januari 2014

Hallo,
Ik ben een jongen van 17 jaar en sinds een half jaar hoor ik wel eens me naam roepen als ik bijvoorbeeld ik bed lig, niet een keer maar soms wel een paar keer achter elkaar dat ik me naam hoor.
En sinds deze week voelde ik s'avonds een koude bries in mijn nek, terwijl me raam dicht zat.
Ik keek rond en zag een schaduw van een hoofd voor mijn neus, een kale man.
Eerst dacht ik dat ik me het verbeelde maar een paar keer knipperen met mijn ogen, maar de schaduw was er nog.

Weet iemand wat dit betekend en wat ze van me willen,
Ik hoor graag van iemand!
Alvast bedankt!

Unicorn7
22 januari 2014

hey Ilse,

ik ben nu 13 en ik heb dat gevoel ook altijd, dat je bekeken wordt als je in bed ligt. toen ikkleiner was sliep ik ook altijd met een lampje aan, toen ik 4/5/6 jaar was hield ik altijd de deken boven mijn hoofd omdat ik me dan beschermd voelde, ik dacht altijd dat er iemand bij de gordijnen stond. nu ben ik er niet meer bang voor in mijn kamer, maar als ik 's nachts over de gang loop langs open deuren krijg ik de kriebels O_o.. ook als ik de trap op moet. ik denk niet echt aan geesten in dit geval, ik ben ook niet paranormaal ofzo. het lijkt me heel eng om een hand op mijn rug te voelen, ik hoop t beste voor je :)

een wanhopig meisje
9 februari 2014

hallo,

heel vaak als ik 's avonds in bed lig, dan voel het alsof ik aangestaard word. maar ik zie geen schimmen ofzo, ik voel dan dat ik niet alleen ben. ik word er vaak bang van. maar durf het niet aan mn ouders te vertellen.
ik voel ook soms een druk op mn schouders, en ademhalen gaat dan ook moeilijk. als iemand hetzelfde voelt, of als je advies hebt. ik zou er graag over praten!

van: een wanhopig meisje

Alvin
10 februari 2014

Hallo allemaal,

Als we ons lichaam afleggen, blijft de rest van ons nog over. Je bent dan eigenlijk nog wie je bent, maar zonder het fysieke lichaam. Dat betekend dat je aanwezigheid dus nog wel gevoeld kan worden, omdat je er nog bent. Het leven gaat gewoon door aan de andere kant van de sluier.

Wat ik doe als het onprettig wordt, is het onze vader bidden en daarna vraag ik: "Als er iemand aanwezig is die hier niet hoort te zijn, vraag ik u God om Engelen te sturen die deze persoon ophalen en meenemen naar de plek waar deze persoon hoort".

Soms voel ik ook alsof er een zacht fris briesje langs mijn handen of gezicht waaien. Dit is een groet, troost of steun van een dierbare of mijn persoonlijke beschermengel. Dat kan ook bij iedereen gebeuren, maar dat is dus niet erg.

Lees er eens over in de boeken van Hans Stolp of probeer eens een consult bij een goed medium. Ik ken een goede: Trudy Zwart uit Culemborg. Op google kan je haar vinden met de zoekwoorden "rustenburg" en "Culemborg" of plak deze link in de adresbalk:


Groet, Alvin



1 keer bewerkt. De laatste keer was 3 mei 2016 door Sheherazade.

anonieme
10 maart 2014

ik heb het ook. ik weet hoe je je voelt ik ben ook 12. in mijn dromen komt ook die man voor

Zipora
23 augustus 2014

Altijd als ik in mijn kamer alleen zit dan heb ik nog steeds het gevoel dat er iemand is en ik heb dat altijd al gehad, maar aangezien dit een nieuwbouw huis is en wij de 1ste bewoners van dit huis zijn kan dat toch niet?? hellup me alstublieft.
alvast m.v.g Selena

R.G
22 januari 2015

hoi allemaal ik weet dat het raar klinkt maar ik kan ze voelen en zien je wilt dat echt niet maar aan de anderen
kant hoef je dan ook niet meer bang te zijn echt ze doen niks hoor ze willen alleen bij je zijn meestal zijn het je familie leden en als je naar buiten gaan gaan ze niet met je mee want ze zitten gevangen in hun echen gevangen huis dus wees niet bang buiten en als je vragen heb graag

Chocola
21 februari 2015

Hallo ik ben 13 jaar en ik denk dat ik gisteren dat ik in me bed lag een geest gevoeld heb.Mijn laken werd precies meegenomen.En ook aan me benen zo aanrakingen.Ik werd bang ooit eens op bosklassen zij me bffn dat er geesten waren ik weet niet of ik dat moet geloven maar als ik alleen ben ben ik altijd bang?Bestaan geesten nou echt of niet? Alvast Bedankt Gr

kevin0
15 april 2015

Je hebt verschillende geesten/entiteiten Je hebt dwalende donkere schimmen en je hebt overleden mensen die nog denken dat ze nog leven of iets nog af moeten handelen en misschien nog wel meer andere vormen. Degene die ik ken zijn inderdaad kouder als de omgeving zelf en als je door ze heen gaat met je handen naar elkaar toe voel je een soort magnetische druk. Ik heb geleerd om ze niet op te jagen maar door te vragen of ze hulp nodig hebben en soms weten ze niet eens dat ze er zijn of dat er iemand anders is. We leven in een wereld waarin meerdere parallelen werelden bestaan aangezien we ook niet alles kunnen zien of terwijl je er een gave voor hebt of leert ze te zien door langdurige blootstelling. Deze techniek werkt bij mij goed:Vraag of ze hulp nodig hebben en bij geen antwoord vraag je het goddelijke all of ze naar het licht gaan zodat ze rust krijgen en leven in liefde en licht. Of stel je voor "visualiseer" je huis en begin van af zo hoog mogelijk met wit licht dat het donkere weg drijft tot je alle kamers hebt gehad van boven naar beneden en zo de voordeur uit,of dat ze samensmelten met het licht kan ook. ook word er wel een zout of salie/laurier gebruikt maar vind die niet zo goed werken misschien in combinatie wel?. Maar in het algemeen doen ze niemand kwaad hoor sommige mensen trekken ze aan vanwege negatieve gedachtes want dan denken ze dat je een van hun bent en soms is het een familielid of iets in die richting. Dus gelijk geesten weg zoemen is dan ook niet vriendelijk. Ik hoop dat je hier wat aan hebt of anders andere lezers die met toeval hier komen. Denk eraan duisternis/gedachtes zijn vaak geesten makers zelf ook mensen kunnen geesten maken door er aan te denken alles bestaat uit atomen/energie je gedachtes ook dus als je positief denkt helpt ook al veel. Sommige culturen maken zelfs werkgeesten voor bepaalde doeleindes ik geloof dat die djins of djintans heten dan lijkt op de geest in de lamp,ze doen dat via gedachtes visualisatie en dan vanuit het energetische lucht vormen ze een naam en dan geven ze die een naam en zo word er ook een gevormd en meestal spreken ze dan de tijd af voor hun bestaan en.of een bepaalde voorwerp waarin ze gaan wonen maar ik geloof dat dit weer een ander onderwerp is. EN het ging eigenlijk over dromen en niet realiteit maar het ligt er wel aan hoe je over dromen denkt want als je droomt zie je op dat ogenblik ook aan voor de werkelijkheid. En zijn ook weer je "onbewuste" gedachtes die zo een beeld vormen en dus waarom zouden die beelden ook niet in het waakwereld geschapen kunnen worden?. Meestal zijn het gewoon familieleden/slechte overledenen die op de verkeerde manier zijn gestorven/gedachte gecreerde geesten/dwalende energie geesten die je tegen kan komen. Maar ik ken er nog geen die echt slecht was maar kunnen er misschien wel tussen zitten want zelf zijn mensen ook geesten in een lichaam.

tanisha
30 mei 2015

Hii,
Ik denk het wel dat je ze kan voelen..
Ik heb precies hetzelfde.. Ik voel telkens een hand op mijn buik, rug, arm, hand.
ik word overal aangeraakt.. Ook laatst toen ik een nachtmerrie had ik werd gillend wakker
en voelde een hand op mijn hoofd van: Wees gerust je bent niet alleen.
Mijn vriendin denkt dat ik een bescherm engel heb en me moeder vond het sirieus
en denkt dat het een overleden opa is maar ik word ook aan geraakt op rare plekken en dat wil ik niet. ik weet
niet wat ik hier mee moet.
1 ding je bent niet alleen ik heb dit al me hele leven.

arjan geesten prof
7 juni 2015

zoals je het verteld zijn er wel tekens dat je een gave hebt met enige geesten

Sheila
26 augustus 2015

Wijfie ja jij heb dat!!!
Jou gevoel laat jou niet in de steek!!
Is niet eng hoor!!
Hoe oud ben je nu?

Leonie
19 oktober 2015

Hoi, ik ben Leonie en 10 jaar. En m'n moeder ik en m'n zus hebben gisteren in de avond een koude gloed om ons heen gekregen 5 minuten lang, en toen was het opeens weg. Zal dit een geest zijn ? M'n moeder heeft de vorige keer een geest weggejaagd maar volgens mij is ie er weer:( en de deuren waren ook gewoon dicht en de ramen ook. Groetjes Leonie hopelijk antwoord

Roosje___
15 november 2015

Ik voel ook altijd iemand

Vroeger toen ik jong was al... Ik ben nu 13 maar toen ik 8 was kon ik iemand beschrijven. Ik ben wel altijd soort van bang... Ik voel me bekeken...
Misschien is het wel familie dan vind ik het niet erg... Maar ik weet het niet zeker.. Ik heb al een keer geprobeerd iemand weg te sturen maar ik weet dat dat niet werkte...

Veel liefs roos

Yana
22 november 2015

Hey.

Voor mensen die zeggen dat geesten niet bestaan zeg ik: Ze bestaan wel!"
Bij mij thuis horen we in de babyfoon soms iemand tegen mijn zusje praten en rennen dan naar boven omdat we denken dat hij het is. Maar dan zit mijn broertje (3 jaar) gewoon in zijn bed te slapen. Het is best irritant want mijn zusje wordt hiervan ook wakker. We horen ook voetstappen en dan denken we ook dat het mijn broertje is maar weeral ligt ie dan te slapen. Ook als ik op mijn kamer ben heb ik het gevoel dat ik aangekeken wordt. Ik lig soms in mijn bed en dan hoor ik precies voetstappen in mijn kamer maar ik zie niets want ik slaap in een hoogslaper. Zou ook wel best kunnen want dat huis is al van in de jaren 1800zoveel. Maar ik ben niet bang want als het een kwade geest was zou die al lang uitgehaald hebben en soms zit mijn zusje van 1 jaar ook gewoon te kijken en lachen naar niets gewoon niets. We zien ook soms een snel licht op de muur voorbij gaan zonder dat er iets zou kunnen reflecteren. Maar jah er gebeurt niets slechts dus we doen er niets aan.

niet bang zijn ;)

xxx yana

Lisa13
27 november 2015

Of als je er echt last van heb gebruik witte salie de mensen in spirituele winkel leggen je uit hoe je het moet gebruiken

Groetjes
Lisa313jaar
Bijna 14

28 november 2015

Je kunt proberen te zeggen in de ruimte waar die persoon vaak is te vragen of hij/zij naar het licht wil gaan. Dat jullie er last van hebben en het niet fijn vinden. Dat het tijd is om over te stappen naar het licht. Want daar hoort hij/zij thuis. Niet in onze wereld. In het licht zal hij/zij zich ook veel fijner voelen.

Ik heb elke nacht mensen aan mijn bed staan die ik het laatste zetje moet geven naar het licht. Als ik zeg dat het goed is, dan zweven ze zo naar boven weg

Als het een lichte vlek is wat je ziet dan zal het niet iets ergs zijn. Negatieve dingen komen meer voor in donkere tot git zwarte vlekken. Maar ook als het licht/positief is, dan kan dat erg vervelend zijn en energie kosten.

probeer maar eens serieus en uit je hart te zeggen dat het tijd is om naar het licht te gaan ;)
soms moet je het een paar keer herhalen als het nog niet weg is. sommigen hebben meer tijd nodig.

Mieslotus
5 januari 2016

Hallo jongens en meisjes , op de leeftijd die jullie nu hebben kan het verschillende oorzaken hebben ook dat jullie niet de gaven hebben. Soms als je ergens bang voor bent ga jezelf gek lopen maken en dingen voelen zelfs de kleinste dingen en niet met de normale gedachten gang maar omdat je die angst heb dat je gelijk denkt dat het een geest is. Ik wil jullie meegeven geniet van je jeugd en laat het gaan ! Pas als je ouder word ga je merken of je de gave wel of niet hebt . Dat kunnen jullie op deze leeftijden nog niet bepalen. Geniet van jullie jeugd dat is wat ik jullie wil mee geven en laat het los ! X Michelle (21 jaar)

Soraya
7 januari 2016

Hoi ik ben soraya en ik ben 19 jaar. Ik weet hoe jullie zich voelen, ik had het laatst gister avond! Ik lag te slapen en opeens voelde ik iemand over me schouders aaien. En ik voelde een windvlaag! Dus ik dacht echt van huh? Dus kan iemand me vertellen hoe dit zit? ????

yara_amez
3 maart 2016

hye kan ik iets zeggen probeer ajb geen geesten op te roepen dit kan alleen maar erger worden heb het zelf gehad ik was een maand ziek daarna ROEP NOOIT EEN GEEST OP!!!!

3 maart 2016
Beheerder

Soraya

Het heet haptische hallucinatie.
Dat kan dus een inbeelding zijn, maar soms ook paranormaal zijn.

De windvlaag die je beschrijft, past wel bij een geestelijke invloed.

Vergelijkbare verschijnselen komen soms wel voor bij de overgang van de slaapdrempel, als de eigen geest terugkeert.
De koude vlaag onttrekt wat energie aan je.

9 maart 2016

ik voel dit als ik verdrietig ben of boos, en iemand mij dan kalmeert. eerst vond ik het eng, maar nu kan ik niet zonder hun. praten doe ik via mijn hoofd ofzo een stemmetje zegt dan wat. Je moet de geesten accepteren volgens mij. geloven dat ze er zijn, geloven dat ze echt iemand zijn. de aanwezigheid van hun maakt mij niet bang. zo ben ik nooit alleen denk ik. ik heb dan wel meerdere geesten.
groetjes

adrie
24 augustus 2016

Ik heb wel eens dan lig ik op bed dan voel ik een hand op mijn hooft dan kijk ik en zie ik niks

24 augustus 2016
Beheerder

Dat is mij ook weleens overkomen.
Soms een gebaar van liefde en troost, bemoediging.
Wie of wat het is zul je meestal niet zien.
Het is ook een vorm van energie.

We noemen het wel een haptische sensatie of ook hallucinatie.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 24 augustus 2016 door Sheherazade.





Deze discussie is gesloten.