Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een paar keer dezelfde droom, wat betekend dat

babet
13 jaar geleden

IK heb pas wat raars.. ik droom elke nacht meestal raar.. niett leuk in iedern geval ene keer enger dan de andere maar ik heb wordt snachts 3x keer wakker dan ga ik naar de wc dan ga ik weer op bed en droom ik gewoon het zelfde weer.. elke keer als ik weer ga slapen die nacht droomik het zelfde weer. vet raar:S

eefje
12 jaar geleden

ik heb al paar x gedroomt dat ik word aangereden , een vriend zegt dat dit uit komt , maaar dat als ik extra goed oplet , het niet zal gebeuren , dus ik kan het voorkomen , hy zegt dat ik er iets van moet leren als het gebeurd , wat moet ik nu doen ? x

celina
12 jaar geleden

hallo,

ik heb afgelopen week twee x dezelfde droom gehad.
het ging nl. zo: er was een jongen ( een ex van mij) die mijn dwong om met hem te trouwen. en ik maar tegen werken, want haatte ik hem en ik walgde van hem... (in het echt doe ik dat ook) dus in me droom kwam hij mijn familie aanvallen met geweer, omdat ik niet met hem wilde trouwen. in mijn laatste droom zag ik wel dat ik verliefd was op iemand anders ( das ook in het echt zo) en dat vertelde ik aan hem ( ex dus) zodat hij me met rust liet, maar hij ging opzoek naar diegene op wie ik verliefd was om hem te vermoorden. in de eerste droom was ik dood en in de tweede schoot die freak mijn oom neer.

wat betekend dit?
leg me aub uit. ben beetje bang, want ik kan zoiets wel verwachten van me ex.

12 jaar geleden

Ik droom nu al 2 dagen achterelkaar dat ik ga trouwen . met een jongen die mij leuk vindt hij is echt super aardig enso en heel knap maar wat betekent dit eigelijk.

12 jaar geleden

Er werd mij verteld, dat als je je droom niet snapt, je hem steeds weer droomt, totdat je hem begrijpt.

12 jaar geleden

Maar ik snapte me droom wel maar betekent het wat met die jongen
En met het Trouwen ? 2x

HoopdatjullieMekunnenHelpen ! 'x

Pim
12 jaar geleden

heb ik ook, ik word vaak neergestoken door mn vriendin, en dan lig ik in het ziekenhuis en hoor ik dat mn vriendin een nieuwe relatie heeft.

wat betekend dit?

Lily.Lo
11 jaar geleden

Ik heb al vaak dezelfde droom gehad, het begint altijd dat ik op straat een mandje vindt. In dat mandje zaten twee kleine katjes, twee kleine witte donzige schattige katjes. In mijn droom nam ik ze mee naar mijn kamer en ik voedde ze stiekem op, omdat mijn ouders dat niet mochten weten was het in mijn droom. Ik had een beste vriend en die noemde Thomas, maar in het echt heb ik geen vrienden iedereen vermijdt mij zelfs mijn huisdieren. Maar in de droom had ik ze wel en ik vertelde het aan Thomas, hij begreep het wel. Dan moet ik de katjes eens mee naar school nemen anders weten mijn ouders het. we hadden Gym en toen na de les vond ik één van de katjes niet meer. Ik zocht ik zocht uiteindelijk vond ik het katje in een hoekje aan het spelen met een pluisje. Ik was zo blij, en iedereen vond mij gek en gestoord, omdat dit alles niet echt was de katjes bestonden niet en thomas ook niet.

En dan wordt ik wakker, ik vindt het echt super eng, en dank vaak dat het in het echt ook zal gebeuren. maar wat kan ik hier aan doen.
Help mij als je dat kunt???!!!!! alstublieft
ik loop al een jaar met deze droom en ik wil er nu echt vanaf.

ilivetoliftHisname
11 jaar geleden

als je vaak de zelfde droom gehad hebt wilt God je iets duidelijk maken.
bidt en vraag aan God wat Hij jou wilt openbaren met die droom.
hij antwoordt altijd soms duurt het even voordat Hij jou openbaart maar wees geduldig.
en Hij zal je op een dag openbaren waarom Hij jou dat heeft laten dromen.
God bless you!!

11 jaar geleden

Ik ook!

11 jaar geleden

Ik heb een x gedroomt dat ik slaapwandelden maar ik deed het niet in het echt! Hoe kan dat?

fien
11 jaar geleden

Het kan zijn dat je ergens in je hoofd wil dat je kunt slaapwandelen, maar het is ook niet zo raar hoor om zoiets te dromen ik droomde ooit over de lelijkste jongen van de klas die ik zoende, en weet je hoe dat gekomen was? Omdat ik die dag die lelijke jongen had zien zoenen met een meisje uit het 4de middelbaar, en hij is 19!!! Maar meestal als je iets raar droomt heeft het iets te maken van wat je die dag gezien hebt of waar je de hele tijd of soms aan dacht.

MOINA
11 jaar geleden

IK DROOMDE VANACHT IN DRIE DELEN DAT ZUS EEN VIRUS KREEG VAN DR OORPIJN NAAR DR HERSENEN OE EN DAT ZE DOOD ZOU GAAN ..ME ZUS HEEFT SINDS KLEINS AF AAN LAST VAN OORPIJN WAT BETEKEND DIT :s

GROETJES, MOINA

dina
11 jaar geleden

verteld deze droom aan je ouders, of aan iemand anders die je kan vertrouwen. En misschien moet je zus dan eens naar de dokter als ze altijd oorpijn heeft, dromen kunnen voorteken zijn maar het kan ook iets zijn van onrustigheid. Dromen zijn erg misleidend. onthou dat,je moet niet in alle dromen geloven maar ben je toch niet gerust vertel dat aan iemand die je goed kend en iemand die je misschien kan helpen of tips geven!

emily
11 jaar geleden

hallo ik droom ook over een jongen nu zeker 3 keer helemaal de zelfde.
ik ken heel die jingen niet en hij heeft geen gezicht.
mijn moeder heeft ook gedroomt dat ik zou gaan trouwen en die jongen heeft ook geen gezicht.
maar wat zo raar is ik hen al bijna 4 jaar getrouwd.
en heb kinderen.
in het echt heb ik geen contact met jongens en ga nooit uit.
ben veel met mijn gezin.
Dus waarom zo'n droom? over en andere
wie weet hier meer van?
gr en bedankt

Als
10 jaar geleden

Dun hen zou ik zeggen voor hij jou dumpt

Jongen
9 jaar geleden

Hoi,

Ik heb al een paar keer gedroomd dat ik op een chique feest kom en daar verliefd word op iemand die dat beantwoord en me kust.
Vervolgens zoek ik naar het toilet waardoor ik verdwaal en plots uit het gebouw ben en mijn weg naar het gebouw niet terug vind.
Ik zoek met haast want ik heb net mijn liefde gevonden, Op een gegeven moment loop ik langs het gebouw maar herken het niet en loop door.
dan vraag ik uiteindelijk de weg aan iemand die me terug brengt op het feest. Wanneer ik aankom staat iedereen me op te wachten en voel ik me wat beschaamd. nu ik terug ben is het uren later en zegt mijn zus dat ze naar huis wil. Ik voel me raar want nu moet ik weg en ben ik mijn liefde weer kwijt terwijl ik wegloop op mijn jas te halen voel ik dat mijn liefde nog even mijn hand aanraakt en toen werd ik wakker.

deze droom of een variant erop heb ik al een paar keer gehad.
wat zou het kunnen betekenen?

roshnie
8 jaar geleden

Hallo ik ben roshnie
ik heb al 4 dagen gedroomt dateen meisje voor me bed was en ik hoorde geklop op de raam.

8 jaar geleden
Beheerder

Komt het nooit bij je op eens te vragen wat ze wil?

Soumia
7 jaar geleden

Hoi..
Ik wil iets vertellen,ik woon nu in Marokko,eerst in nl maar m'n vader wou dat wij naar Marokko verhuizen,maar ik heb een droom die heel er raar is,eerst droomde ik "ik vroeg aan m'n vader: " papa wanneer gaan wij naar Holland en hij zij 9 december" en in mijn droom zij ik nee dit kan niet dit is een droom.
De tweede dag had ik gedroomd dat ik met m'n zus ging appen en ze zij julie gaan 29 december naar Holland,en ik zij oh! Dus ik was dichtbij het antwoord
Ik snap het niet eerste droom was dat ik het ging vragen en geloofde het niet en toen de tweede droom vroeg ik mijn zus en ik dacht dat het echt was...
In het ochtend ging ik even kijken of mijn zus dit echt heeft gezegd maar jammer nee het was een droom
Ik wil echt weten wat dit betekent

7 jaar geleden
Beheerder

Het lijkt mij een eenvoudige wensdroom.

Precious pereira
6 jaar geleden

Hi,

Gecondoleerd over je vriend.

De redens waarom is omdat jou vriend afscheid van je komt nemen. Hij mist je en hij komt kijken hoe het gaat. Hij kijkt toto je het niet meer eng vind en het accepteert. Daarna zal hij niet terug komen omdat hij zijn rust heeft gevonden en zelf gaan rusten. Hij had dus nog geen rust want hij kon dus geen afscheid vannje nemen.





Deze discussie is gesloten.