Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

aanslag-bomterrorist

Djoke
7 jaar geleden

Gedroomd over een bomterrorist/aanslag. Ik was in een gebouw, waarschijnlijk iets van een concert of voorstelling. Er was ook een politicus al werd dat niet zo gezegd, maar de beveiliging en camera's er omheen gaven dat kennelijk aan. Opeens moesten we weg, er was lichte paniek al ging het niet in complete chaos, maar wel met enige druk. We moesten schuilen in de toiletten. Ik was degene die niet in een van de hokjes kon schuilen omdat ze bezet waren. Ik zat dus aan de zijkant ernaast, aan mijn rechterkant was een muur en een klein raam bovenin waar licht doorheen kwam.
Niet lang hierna kwam de terrorist binnen, hij droeg een bomgordel.
(Het was bijna het stereotype terrorist, Oosterse jongeman mijn leeftijd ongeveer *31, wit gewaad en witte Fez, alle kledij was wit)
Wat vreemd was, was dat hij me aankeek en ergens op leek te wachten. Ik was doodsbang en maakte me klein, drukte me tegen het hokje aan. Hij bleef echter staan en keek toen richting de muur aan zijn linkerzijde. Ik hoorde de bommen in de verte een voor een afgaan. Als een soort van tellen. Iets in me zei dat hij de 6e man was, voor hij zich opblies keek hij weer naar mij voor hij op de knop drukte.
Het is nu niet zo dat ik wakker schrok, wat ik normaal wel zou hebben bij een nachtmerrie en ondanks dat ik in de droom zelf bang was, voelde ik een soort berusting over mezelf komen, alsof het niet uitmaakte en ik er los van stond.

Ik kan normaal gesproken mijn dromen redelijk ontleden en plaatsen, maar bij deze droom kom ik niet veel verder. Graag zou ik uw mening willen horen.
Alvast bedankt voor de moeite.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door Sheherazade.

7 jaar geleden
Beheerder

Kan wijzen op een opgekropte woede.
Zulke dromen worden ook getriggerd in een wereld waar de zoveelste aanslag op het programma staat.
De meeste zijn echter in scene gezet om het publiek in de angstgreep te houden.

Dat je schuilt op het toilet wijst ook naar verwerking of eventuele seksuele zaken.
Een toilet is meestal een met schaamte en angsten of smetten beladen plaats.